Сообщение было удалено пользователем.
Každý den to dělám asi 35 let. Nekfy víckrát za den. Je to už rituál
to je zlatý hřeb večera
Je to lepší ráno i večer.
Líp se usíná.
Ahojky pokud máš zajem o to se se mnou na čemkoliv domluvit tak se ozvi na Whotsap 💝💝733 673 121
Mám to úplně stejně, celou dobu nic a pak to na mě příjde a musím se udělat, pravdou je, že já to tak mám ráno. Vždycky se probudím, udělám se a pak si dám tu ranní kávu
Dělám to stejně už od 15 let každé ráno.
Jsem nastaveny mnohem víc na sex než má manželka a musím říct, že díky masturbaci nám to klape 😁
Honím často honím rád, musím si to každý večer udělat.
Na mě ti vždycky příjde nejvíc ráno krátce po probuzení, večer většinou není moc chuť, takže většinou masturbuju každý ráno a nebo občas i během dne, když to na mě příjde.
Je to příjemné, super relax a ještě zdravé:))
Tak proč né 😊.
Tak proč né 😊.
Mám to stejné… skoro každý den, někdy i hodiny :-)
Jo jo přesně tak, není nad to si to každý den po ránu pěkně
udělat
Ahojky pokud máš zajem o to se se mnou na čemkoliv domluvit tak se ozvi na Whotsap 💝💝733 673 121
Sorry.. ale nejsem lesba - ani náhodou, ale díky.🤷😉
Honím si péro několikrát denně je to bezva🤣
ja bez orgasmu neusinam nevstavam 💦😉ikdyz mam 7 km z bazenu. kdyz jeden dva dny vynecham dalsi dny dozenu, musim to mit. pred 20 lety to bylo jeste horsi. rikal jsem si prokleti, mladej bez holky...prokleti. dneska jsem za to rad. je to normalni . jsem singl , nemam zenu., milenku...rozhodne je to normalni
A co z toho máte? Vždyť už to musí být jednak otravné, jednak stále stejné... Jako každý si kuřák nedá cígaretu
Máme z toho potěšení, možná je to pořád stejne ale taky pořád stejně příjemné.
Někdy počkám až žena usne, a pak si ho tajně vyhoním. Vzrušující je ten strach, že se vzbudí
Když se vzbudí pomůže?
Nevzbudí, jsem opatrný
Clovek u toho vypne mozek, jenom se drazdi na spicce svyho penisu, vzrusenej tesne pred vyvrcholenim a oddaluje to.
Ciste teorereticky to je blbost ale je to relax.
Ciste teorereticky to je blbost ale je to relax.
Nesčetně krát napsáno,většina žen nemá takovou potřebu jako muži
Já honím skoro každý den, někdy několikrát denně, před kundi mrdem i po
Po mrdu si to taky ještě jednou udělám, pak ještě po ránu. Akorát ta ospalost potom
Tak jsem rad ze nejsem sam v tom kazdodennim honeni🙂
To buď v klidu, kolik si dal nejvíc za den?
Ja jednou denne vetsinou, ale jsou to delsi hoňky, cca 1-2h.
Tak 2H jsem ještě nehonil😁
Po takovy dobe honeni to nema chybu, vzruseni je na max
Ahoj to máš pravdu, také honím před spaním už od puberty.

Masturbace každý večer
Poslední dobu jsem si zvykl každý večer masturbovat, je to jak když má někdo rituál ranní kávu, tak já mám rituál večerní masturbaci.
Kolik z Vas to má podobně? Vždy si říkám přes den jaká je to blbost si to dělat a večer se nastavení mysli změní:-)
Nehledam tu žadný další honiče, jsem normální hetero. Jen mě zajímají Vaše zkušenosti žen/mužů a jak často.