Názor na můj profil

Jen tak pro zajímavost.

Co se vám líbí/nelíbí na mém profilu?
Co bych na profilu mohl změnit?
Co vám přijde přitažlivé/odpudivé na profilu?

Plně ověřený profil, přátele, sledující, popisek. Profil na nás působí důvěryhodně. :)

Na lepší seznamování bychom doporučili lepší profilovku, nemít tři stejné galerky, a vyladit ten popisek, ten za nás dělá hodně a dá se v něm odlišit, od těch tisíců mužů, co tu jsou.

Ať se daří v seznamování.:)
Fotky a tělo pěkný, pokud můžu soudit.

Osobní popisek? Z "Jestli chcete poznat jaký člověk je musíte ho poznat osobně ze psaní a co má na profilu to nepoznáte,, já osobně poznám, že se s pravopisem moc nesereš. To není můj styl, tak si dovolím navrhnout, jak to zlepšit:

chat gpt tečka com, " Oprav pravopis: "Jestli chcete poznat ... nepoznáte,, "

> Jasně 🙂 Tady je opravená verze:
> „Jestli chcete poznat, jaký člověk je, musíte ho poznat osobně. Ze psaní a z toho, co má na profilu, to nepoznáte.“
> Chceš to spíš hovorovější, nebo formálnější? Můžu to ještě doladit podle kontextu.

Důležitý krok je, zamyslet se nad výsledkem, který ti robot poskytl. Poučit se z toho, v čem je robot lepší. V tomhle případě: jak se píšou čárky u vět vložených vedlejších a uvozovky.
Tvůj profil mi přijde v pohodě.
Je dobře že nikomu necpeš fotky péra. Pokud se chceš spíš seriózně seznámit, tak je to ok.
Určitě bych přidal víc textu do profilu. Něco o sobě, co nebo koho hledáš a tak podobné. A prosím bez chyb. Na dotyčnou slečnu udělá vždy dobrý dojem vědomí, že komunikuje s inteligentním člověkem.
Děkuji za komentář fotky péra tam nemám přesně z toho důvodu že se chci seriózně seznámit. Textu jsem tam měl měl hodně ale dostal jsem vždy jen výsměch tak tam toho teď moc nemám
Hodinky proklatě vysoko....a jako vážně ze sebe děláš kreditovou ťapinu ? 😅
Hodinky mám vysoko protože když děláš kliky tak na zápestí překáží a než napíšeš proč si je nesundáš tak protože s nima měřím spálený kalorie. A zadruhý ze sebe ťapinu nedělám jedno album za kredity tam mám protože mě zajímalo jestli si to někdo koupí.
Líbí se mi tvůj podrobný osobní popisek a to jak proklatě vysoko nad zápěstím nosíš hodinky...
Hodinky mám vysoko protože když děláš kliky tak na zápestí překáží a než napíšeš proč si je nesundáš tak protože s nima měřím spálený kalorie. Jinak je nosím normálně na zápěstí
Ty tvoje galerie jsou tak erotické, že by se měli otevírat až po 22h.
Chvílí jsem myslel že jsem na líbímseti.cz 😁
Ani nemají být erotické takže komentář mimo.🤦‍♂️
Chtěl jsem říct že nejsou nejerotičtější. Ale je to soft erotika takže to sem patří. Nemám potřebu všem hned ukazovat všechno a každý to ani vidět nechce. Tak proto takové fotky. Doufám že ti taková odpověď stačí.
Stačí. Jen ta galerie kolem erotiky ani neproběhla. Promiň
kubo ... :-D nenech se od starych mazaku odradit, zavidi ti vek. :-D :-D libim se ti, lide cz, xchat na centrumu..... to bylo za me hitem. dneska uz to neexistuje :-D (отредактировано)
vpohodě očekával jsem rýpali který se sebou nejsou spokojený je jich tu většina takže si s toho nic nedělám