Nezkušení v Praze.

Jaký pražský sw klub by jste nám poradili pro mírně zkušené navštívit v Praze ?Rádi by jsme akci s případnou převahou mužů. Máme zkušenost z Fantasy, kam by jste nám doporučili vyrazit ?Stará vlákna máme přečtená, ale zajímá nás aktuální stav.

Ahoj zajímalo by mě kolik páru chodí přiměřeně na odpolední párty ve středu do Fantazy? Zažil jste někdo? Byť jen jendu návštěvu... Kolík bylo cca lidí... Přemýšlíme zda to má cenu se ženou vyrazit... Ale mají to pravidelně tak se jim to asi vyplatí.
Byli jsme dvakrát, v obou případech 10-12 párů. Je tam klidná atmosféra, lidi příjemní, komunikativní, žádní slídilové. Potkali jsme tam rodiče mladších dětí, kteří se jinak nedostanou na večerní párty, zřejmě pracovní milenecké páry a pak i jen takové, kteří si šli užít. Takže sice méně lidí, ale víc pohodoví, kteří nemají pocit, že jim něco uteče, když rychle nenajdou někoho k vystřídání.
Ahoj ja 30 let ,mam dotaz,ma cenu jit dnes vecer 31.3 do nirvany?nebo radeji bunkr? Nepujde nejaky par?
Ahoj, my jdeme teď v pátek do Fantasy. Kdyžtak napiš kdyby tě něco zajímalo 😉
Ahoj chcem sa opytat ci sa mi oplati ist ako single na swingers a aky klub by ste mi odporučili
Ahoj oplati sa mi tam ist single ? este som nikdy nebol na swingers tak sa pytam
Desire fajn. Mame za sebou jak párový večer, tak i s převahou chlapů.. oba večery mají co do sebe...
Já doporučuji Desire v Praze, v pátek je tam docela dost samotných mužů a kdo nechce muže, tak dělají soboty pouze pro páry.
V Bunkru byva nejvice single muzu. Patek/Sobota maji narvano. *49*
A není potom spíš na obtíž ?Aby tam bylo trochu k hnutí .
Já se teda s dovolením připojím, nás by s přítelkyní naopak zajímalo, kam jít, aby tam nebyla převaha mužů. Prostě akce jen pro páry. Přijde mi, že sólo chlapy pouští všude...
V sobotu 28.2. Je specialni akce v Desire na kterou se s mužem chystame ☺️ právě pro páry, vstup zdarma pro nové členy. Rádi se tam s někým seznámíme.
Jinak myslim, ze nejaky ten muz na vic vubec nevadi :) jen to musi byt umerne k poctu paru , coz by mel zajistit provozovatel. Kdyz se ocitnete nekde kde jsou tri pary a 12 chlapu a nekteri nejsou ani slusne obleceni kdyz prijdou, je to proste spatně :(
Paradiso nepouští samotné muže nikdy.Fantasy a Desire mají pro muže jen určité dny,jinak také ne.Stačí se podívat na stránky klubů,kde jsou akce popsané.A Nirvana má vyčleněné místnosti,kam muži bez povolení nemohou chodit.
Urcite jsou dny kam muze nepousti, a dalsi vec je ta, ze kdyz k sobe muze nechcete staci rici ne a je to v pohode. Alespon tedy nase zkusenost ! Nam muz na vic nevadi , vadi nam nizka uroven a tak premyslime kam a kde by to bylo trosku na urovni, lidi dobre obleceni a prostory taky aby nebyly jak z devadesatek :(
My se chystame v sobotu do Desire na novou akci co tam maji pro pary. Mrknete na stranky a treba napište, radi se seznamime.
To je přesně smysl mého dotazu. Kam jít aby to nebylo jako z devadesátek.
Mne se libi ten odkaz na Rakousko a chceme se podivat do prahy do Extaze , to zde nekdo psal ze je fajn. Hlavne se tam neda jit alespon v teplakach :)
My to vidíme podobně, každopádně díky za info. Já zase slyšel, že bývají často dotěrný, což je otravný a kazí atmosféru
Muze se stat , nase zkusenost je ze staci jedno ne, nebo jen naznacit a zadny problem.
Niekedy to " ne " neplatí, hlavne v Bunkru.
Niekedy sa stáva, že nastane presviedčanie, že ste sa " naaahodou " splietli a omylom ste povedali nie.
Niekedy to pokročí do úrovne, že vam vyčítajú, že oni si zaplatili vstup a že majú nárok na sex zo ženou. Občas to pokročí do úrovne, že vám velmi škaredo nadavajú, že si vás vonku počkajú.

Chodil som " stražiť jednu fajn ženu do klubu a zažil som mnoho nepríjemnych ludí, požadujúcich nejaký nárok.
Niekedy som zasahoval aj u niektorých párov do toho, aby ich neobtažovali či už alkoholom podporených, alebo citových vymahačov.

Ale aby som moc nekritizoval, tak nie všetky dni v ktorom kolvek klube je špatný, alebo skvelý.
Vsetko je prave o luďoch, ktorý tam konkrétne s7.
Nevim kdy jsi byl naposledy v Bunkru ale vetsina mistnosti lze nermalne zamknout. A uz jsem tam parkrat byl a to co popisujes jsem jeste neslysel nebo nevidel. Je tam i vyhazovac a pokud nekdo dela problemy staci nahlasit na baru takze mi prijde, ze spis lzes.
ten vyhazovač je tam úplně na nic.
Ten jen stáží to, aby nechodili v civilním oblečení dozadu, do místností.
Občas se podívá i někam jinam, ale to je všechno.
Než najdeš vyhazovače a řekneš mu to nebo na baru, tak ten problémový člověk stihne zdrhnout a už nedokážeš ukázat prstem, že to je on.
Ale za pár minut je problém zpátky.
Ty dveře jsou úplně na nic, když tam je žena, která chce, aby byly otevřené, aby se při ní otočilo co nejvíc lidí. (отредактировано)
Jak v civilnim obleceni? Tam muzes chodit vsude obleceny jak chces.
V hlavní místnosti, u baru jo, ale vzadu to je jwn na ručník, nebo bez oblečení...
Prej hygienické důvody..