Kde se seznamujete?

Zdravím, mám už nějakou tu dobu problém s tím, že se nedokážu seznámit s novýma lidma natož najít si někoho do vztahu. Nevím totiž kde nebo spíše jak se seznámit jelikož jsem spíše introvert a ne zas tolik chodím mezi lidi, držím si svůj malej okruh přátel ale chtěl bych poznat někoho nového.

Seznamka která se jmenuje štěstí.cz mi přišla narozdíl od třeba Badoo nebo Tinder smysluplná.
Vážně ti Zásobování a.s., který provozuje SEZNAMKU, přijde smysluplný?? 🤨
Jaký to má podle Tebe vliv?

Počítám, že dotyčný tam byl a může to porovnat, tak co je za problém?
Aha takže ti to nedošlo..
Už tohle a volně dostupný profily plus fakt klasiky - placení za vše - by totiž měly vliv na každýho normálního člověka 🙄
To třeba jo, ale žádnou kauzualitu, ani případnou korelaci s názvem tam opravdu nevidím 🤷‍♂️
Ano takže ti přijde prostě zcela normální že společnost vlastnící obchod EVA má i seznamku a do ní právě vkládá reklamy na produkty na tom svým shopu a obchodě jo😂 tady nejde o nějakej název ale to co se skrývá za ním. 🙄 Fakt nepotřebuju aby něco jako vietnamská tržnice aneb zboží všeho druhu pod jednou střechou vědělo rok mýho narození, oblast mýho pobytu, číslo a navrch ještě i fotku... No ale pokud to jejich zákazníkům co tam nakupují neva tak co už 😂
Klasické seznamky - Boo, FB dating. Dá se Tinder, Badoo. Případně Feeld
Uz jsem ti psal o dvou seznamkach tak si je založ a nebuď jak trotl…