Ahoj zajímalo by mě kolik páru chodí přiměřeně na odpolední párty ve středu do Fantazy? Zažil jste někdo? Byť jen jendu návštěvu... Kolík bylo cca lidí... Přemýšlíme zda to má cenu se ženou vyrazit... Ale mají to pravidelně tak se jim to asi vyplatí... 👍
Moc zkušeností nemám, navštívil jsem Desiré a klub Nirvana. Tyhle jsi neuvedl. Za mě dost záleží, co od té návštěvy vlastně čekáš. Co se týče prostředí, tak v tomhle Desiré vede a to nejen kvůli wellness, který je fajn jako zpestření. Personál je skvělý a přátelský v obou klubech a ty kluby jsou skvělý už jen díky nim a jsou tak jedním z důvodů, proč bych se do obou časem i znovu podíval. Desiré mi možna vyjde už příští pátek. 😃
Wellness je něco na čem mi taky záleží a vlastně to mě baví na fantasy vířivka hnedka u baru 😁
Kdybys chtěl vyrazit na Moravu, tak Elite Raisins Valtice má dobré zázemí a dýchne na Tebe opravdovou jihomoravskou pohostinností :) Naopak brněnská LaSuttera je nejnovější klub v ČR, zatím jsme nebyli, snaží se to posouvat do exkluzivnějšího pojetí.
Ač s Elite Raisins nemám zkušenosti přímo, tak jsem byl mnohokrát ve Vile Funny za kterou stála stejná organizátorka (ale bohužel ten klub neustál rozchod majitelů a její odchod). Na základě toho jak to tam tehdy vypadalo (párty byly skvělé a sjížděli se tam lidé od Plzně až Poláky za Ostravou, protože jim to za tu cestu stálo), tak bych všem, co mají příležitost, určitě doporučil tenhle klub zkusit. Protože jestli to vede stejným způsobem, vůbec bych se nebál o kvalitu.
(отредактировано)
Určitě bych se tomu nebránil, ale tam bych asi rád vyrazil už s někým.
Rádi půjdem pošli zprávu
Ahoj, za mě je Bunkr fajn, mám ráda, když je na akci víc chlapů. 🙈😇
Paradiso pouze pro páry, prostory moc hezký, oproti jiným klubum na úrovni.
A ještě občas zajdeme do Lublaňský, většinou přechlapováno. 😁 ale čtvrtky chodí i docela páry a je tam moc příjemná obsluha!
Paradiso pouze pro páry, prostory moc hezký, oproti jiným klubum na úrovni.
A ještě občas zajdeme do Lublaňský, většinou přechlapováno. 😁 ale čtvrtky chodí i docela páry a je tam moc příjemná obsluha!
Tak se třeba někdy potkáme 😁
Mě by osobně zajímali i středeční akce ve fantasy. Vím že klub si muže dost striktně vybírá, ale taky bych tam nechtěl být s dalšími 30 muži a dva páry...
Mě by osobně zajímali i středeční akce ve fantasy. Vím že klub si muže dost striktně vybírá, ale taky bych tam nechtěl být s dalšími 30 muži a dva páry...
Aha myslel jsem že středy odpoledne jsou tam jen párové...

Zkušenosti s kluby
Už mám zkušenost s Bunkrem kde party jsou jak kdy a záleží na osazenstvu. Fantasy v páru jsme si s bývalou partnerkou vždy užili. S těmito kluby již zkušenosti mám jak sólo tak v páru.
Ovšem by mě zajímali vaše zkušenosti jak můžu tak i páru co navštěvují další kluby. Jelikož jsem aktuálně singl a mít partnerku na tyto akce není jednoduché, tak bych zatím vyrazil rád sám a klidně našel doprovod ať už ženu, pár nebo kámoše (opravdu jen parťáka i při nudný akci je aspoň s kým pokecat)
Budu rád za vaše postřehy a zkušenosti a třeba to inspiruje další lidi, kteří přemýšlí kam vyrazit nebo jestli vůbec.