Сообщение было удалено пользователем.
:o)
Najděte si:
Karel Novák - Naturismus ve fotografii
(отредактировано)
Najděte si:
Karel Novák - Naturismus ve fotografii
(отредактировано)
Nechápu čeho se stydíte. Naturalismus je běžná věc a nezijime v muslimském světě (zatím). A pokud souložíte před stovkami lidi -foceni ny vam nemělo delat problém
Vůbec nechápu váš výkřik o studu a souložení před stovkami lidí...
Vadit to bude. Např. v Punta Križa se občas házejí telefony do moře 🤷🏼♂️ ale na běžných FKK to lze jednoduše řešit. Stačí se zeptat lidí okolo, zda jim nevadí, že vyfotíš svoji ženu, děti …. A pohlídat si, aby nikdo další nebyl v záběru. Je to jen o slušnosti a komunikaci. Ale ti kteří předstírají že telefonují a potají fotí se ohlídat nedají. Na ně by platila jen Punta Križa 😁
Focení cizí manželky? To vadit bude. Focení vlastní manželky? Taky. Na FKK nemá foťák co dělat. V podstatě kdekoliv v přírodě bude focení manželky vadit míň, než na FKK (pokud to bude aspoň trochu mimo dohled náhodných kolemjdoucích).
Přečti si ještě jednou text. Pomalu… v klidu … nespěchej 😂
Proč ta pasivně agresivní reakce? Co konkrétně se ti na mém komentáři nezdá?
Jinak souhlas s tím, co píšeš výše. Dá se to i domluvit, ale asi záleží, kolik lidí je kolem. Nechtělo by se mi obíhat na Lhotě ty desítky lidí okolo.
Jinak souhlas s tím, co píšeš výše. Dá se to i domluvit, ale asi záleží, kolik lidí je kolem. Nechtělo by se mi obíhat na Lhotě ty desítky lidí okolo.
Psal jsem o focení svojí ženy a požádání o souhlas ostatních. V případě vyjádření souhlasu a za podmínky, že v záběru nebude nikdo jiný nevidím v focení problém. Pokud by třeba jen jediný člověk nesouhlasil, tak má v podstatě právo veta a je nutné ho respektovat. Za svoji agresivně ironickou reakci se omlouvám.
My jsme jen vytáhly foťák, že půjdeme za plot, kde nikdo není a už tam kdosi protestoval. Nedivím se. Lidi okolo nemůžou vědět kam máš namířený objektiv. Určitě to nèkomu vadit bude.
Přitom každý druhý v ruce drží mobil
To je sice pravda, ale mobily zpravidla nemají teleobjektivy a tudíž na dálku není fotka kvalitní, ale ono když bude jeden chtít a bude šikovnej s dobrou technikou, tak tomu neutečeš ani doma na hajzlu.......taková je doba.....

FKK a focení
focení manželky pouze manželky na nuda pláži může vadit ostatním?