Chodí muži na masáž?

Chodí herero muži na masáže se šťastným koncem k mužském maserovi?

Já jsem občas zašel na takovou masáž a nakonec nezůstalo jen u masáže. Škoda jen, že teď už žádného podobného maséra nemám.
Byl jsem v cizině na masáži v hotelu, byla tam masérka a masér, přítelkyně vyfasovala tu holku, na mě zbyl ten asi Thajec, mladý kluk. Dostal jsem ty papírové spoďáry, což se týče masáže, tak bylo vše ok, ale když mi dělal stehna, tak jsem si uvědomil, že jsem měl vždycky holku, nebylo mi to 2x příjemné, jsem asi 1000 % hetero. Když mi masíruje holka, tak je to vnímání zcela jiné.
Táže se na hetero muže - takže z toho pohledu ty to nemůžeš znát.
Nevidím jediný důvod, proč by si ho měl hetero muž nechat vyhonit od jiného chlapa.
Pleteš si orientaci a sexualitu... Něco si o tom zjisti, než začneš psát hloupostí.
To, že tě (nebo jeho) vyhoní chlap neznamená, ze nemůže být hetero.
Když si dám smažák k obědu ze mě vegetariána taky nedělá
Ten příměr máš špatně.
Když vegetariána donutíš sníst vepřový řízek, tak to jeho zaměření taky nezmění, jen se možná pobleje a nesní ho sám dobrovolně.
Tedy i když jsem gay, ale v minulostí jsem se málem ženil se ženou, tak vlastně nejsem gay...
Chlap, kterej o sobě tvrdí, že je hetero, tak by na sebe od jinýho chlapa šáhnout nikdy nenechal, protože pak ten chlap není hetero.
Tak zrovna u tebe bych řekl že to budeš chápat. Píšeš o sobě že jsi gay, ale spíš se ženskýma. To je tedy přesně opačný případ
Nesonduj, prostě to zkus. Buď to bude zážitek na který zapomeneš během pár dní, nebo se staneš pravidelným klientem.
A když se ti to nebude líbit, tak vždycky můžeš říct stop
Byl jsem na thajské a upřímně dokázal bych to líp. To co udělá ženská je takové slabé. Určitě chlapa, má větší sílu v rukou na pohodu než ženská, ta možná na šlapání po zádech kolem lopatek, to je boží