Co vás nejvíce vzrušuje?😈

Smlsnete si na mladých kundickach nebo naopak, nebo něco jiného?🤭🫣😈

Nejvíce mě vzrušuje, když mi píchá ženu tlustej dlouhej čurák.
Čuchat ženský k prdeli, lízat jí prdel a když si při sexu holka prdne. Je to sexy když vidíš krásnou prdel na všech 4 jak prdí! Škoda že takových holek co to dělaj sami od sebe moc není a žadat o to ke poněrně dost trapny
Starší než já, minimálně o 5 let. Paradoxně si s nimi rozumím víc, než s mladšími nebo vrstevnicemi.
Hodně mě rajcuje, kdyz si chlap pise tady s jinou nebo diskutuje nad fotkami jine s jejím chlapem.
na mladych i na starych, hlavne kdyz je tam ta touha ta je sexy
❤️❤️❤️❤️ ahoj jak se máš ❤️❤️ pošli mi tvé telefoi číslo
❤️❤️❤️❤️ ahoj jak se máš ❤️❤️ pošli mi tvé telefoi číslo
Nejvíce mě vzrušuje, když dražím na aukru zajímavou věc za zajímavou cenu a do poslední chvíle nevím, zda mě někdo nepřehodí ;-)
PS: tou "věcí" jsem nemyslel erotickou pomůcku apod., ale něco zcela obyčejného. Např. hudební nástroj, telefon, fotoaparát... ;-)
Nejvíce mě vzrušuje sex v přírodě kde je šance ze nás někdo bude sledovat.
Samozřejmě že čím jsem starší tak se mi líbí nejvíc mladé slečny skoro bez koziček a s holou kundičkou . Nebo pak taky starší ženy v velkými ceckami
Mladé, štíhlé, menší prsa. Když má na sobě sexy kalhotky a krásně vzdychá.
Velmi štíhlé až hubené ženy s malinkými prsy. Vek neni podstatný. A když ji má chlupatou ....😜🤩 a ješte mám rád výprasky a ponižování. A jsem bi tak je celkem jedno od koho.
Představa ze me pri honění příštího zrala žena a pomůže mi s tím
Mojí největší slabostí jsou holky krev a Mlíko. Ty mně vzrušují úplně nejvíc.
Nevice mě vzrušuje swingers párty, nebo Home párty , nebo sex na veřejnosti
To je jen pro chlapy? Pokud ne tak bych chtěla mlaďounkýho šišku kterej ještě neumí 🤭
Mě se líbí když mi muž jakéhokoli věku vojede ženu jak devku
Nejvíc co mě kdy vzrušilo, tak byl moment překvapení. Když to nečekáš a je to spontánní a je to na tvoji strunu co máš ráda
Tak ja nejvice miluji vylizovaní damskeho zadecku. A je jedno zda je mlady nebo zralý - hlavne kdyz se zena nestydi a pekne si to vychutná. A nyni tedy i pekny zalud v pusine.
Samodržící punčochy, "zařízlé" spodní prádlo (u ženy) , sukně, zadaná půjčená žena
Věk je jen číslo, když se o sebe stará - po těle i po duši. A hlavně když má i v hlavě…
Jelikož jsem taky mladý 28 let, no vypadám spíš na 20😂🫤 tak ale miluji mladé holky, hlavně jejich kundicky krásný sladký a úzký😍😈 A ještě víc top jsou nožičky kord když jsou malinké a nalakované to je pro mě mňam a rajcovní.😈😍 Jen tak najít tady nějakou které by se nechala vydržovat penězma jako suggar daddy💸😁 No takže tak.😂😛
Je to zvláštní, ale vlastne jsem si uvědomil, že nejlepší sex byl vždycky se starší, ne o moc o pár let, jako ne že bych je cíleně vyhledával, ale když už jsem s nimi skončil v posteli tak byl sex vetšinou užasný....bez urážky, mláďata vetšinou moc neví o čem to je....
Posledně jsem měl 39letou ženu, jako luxus, v pohodě žena, stříkala jak se udělala, dokonalost
Upřímně to je tak různé,že moje fantazie osciluje mezi něžným milováním se ženou které při předehře češu její vlasy a pak se sní něžně divoce a vášnivě miluju.A protipól je že jsem posuben znasilněn a zbít a musím posluhovat.A obě varianty už jsem měl možnost zažít takže se jen o fantazie nejedná jen to prodlužování s tím žádné zkušenosti nemám
Nejvíce mě vzrušuje představa jak manželku šukají pár chlapů. Ale ona nenechá se přemluvit i k mžm🤷
Mari9310
Mari9310 Неактивный 3 месяца назад
Сообщение было удалено пользователем.
Это сообщение удалено.
Mě nejvíce vzrušují ženská chodidla. Prostě pohled na nožky v sandálech, botkách s otevřenou špičkou a pohled na paty je ten nejvzušivější ze všech. Nejkrásnější jsou přírodní, nenamalovaná nehty, ale i francouzská pedikúra je úžasná. Nevím proč zrovna nožky, ale je to tak.