Vyzkoušel oboje a nevidím rozdíl. Ideálně je u trojky s párem je to krásný zpestření.
Это сообщение удалено.
Kamoska kouri libove deep a pak vsechno polyka. Chlap je vetsinou olizovac lizatka... malo ktery polyka a je s nima silena domluva. + hygiena... takze na oral lepsi skoro vzdy zena.... kdyz ji to teda bavi.
Jak jsou šikovný některý holky ,tak jsou i střeva. To stejný platí u chlapů . Hezčí polovička z našeho páru to umí parádně ,ale při naší poslední Bi akci ,to šlo kamarádovi excelentně . Tak si z toho něco vyberte 🙃
Od muže jsem to zažil jen jednou a bylo to intenzivnější než od většiny žen. Ale neřekl že bych že to bylo "technicky" lepší. Hrálo v tom roli asi hlavně to, že to bylo poprvé a bylo to "zakázáne ovoce."
Ale bylo poznat že se to tomu chlapovi líbí, což se nedá říct o každé z žen. A právě v tom je ten hlavní rozdíl. Je prostě poznat když to ta druhá osoba dělá ráda a baví ji to a je jedno jestli je to chlap nebo ženská.
Ale bylo poznat že se to tomu chlapovi líbí, což se nedá říct o každé z žen. A právě v tom je ten hlavní rozdíl. Je prostě poznat když to ta druhá osoba dělá ráda a baví ji to a je jedno jestli je to chlap nebo ženská.
To jsi napsal úplně přesně
Asi nebudu psát, že se to dá srovnat 50:50. A že je to úplně stejný gauss podle toho jak se kdo snaží. Jinak mi tu zase přistanou nějaké -.
To se asi nedá říct, záleží na protějšku jak to umí. Zažil jsem super od holek i od kluků. Ale i nic moc od holek i od kluků. Prostě se to musí umět a být tam i nějaká ta přitažlivost.
Mám to podobně. Vyzkoušel jsem oboje. Raději to mám od ženy, i kdyz i někteří muži mě vykouřili krásně. Ovšem na rozdíl od ženy nepolikali, coz je pro mě dost zásadní.
U mě i do konce od muže..ale nemůžu si pomoci pomoct.. ta technika, prožitek, nebo jak to říct..se ženou je prostě jinde.
Přesně tak, také jsem zažil oboje.
Od ženy mnohem intenzivnější
Od ženy mnohem intenzivnější
Sám jsem v 55 zjistil, že mám bi sklony. byl jsem kouřen oběma v páru a sám jsem si to s nima vyzkoušel, je to hezký pocit, ale jen v páru, samotný muž mě neláká.
Naprosto souhlasím. Mám to stejně

Kouření od ženy vs. od muže
Kdo zažil kouření od ní i od něj? Největší rozdíly? Já zažil oboje a prostě si nemůžu pomoct, od ženy je to lepší..asi i proto že mě ženy berou daleko víc..od muže jen kouření on mě, nic víc..