Orální sex - kouření péra

Ahoj,
nevím jestli jsem divný ale nějak mě nebere orální sex, myslím tím, že holka mi ho kouří. Vůbec necítím, že by to na mě nějak šlo, prostě mi jen poslušně stojí, není mi to nepříjemné, ale nic to se mnou nedělá.
Zkoušelo mi to dělat už tak 6 holek, povedlo se to jen jedné, ale spíše mi ho vyhodila u svého obličeje a když jsem řekl že už to na mě jde tak ho dala do pusy.

Má to někdo stejně?

S obrizkou mam taky problem, zalud uz je tupej, ale prostě musi holka vic mackat pero a pusou pěkně sát. Zadne lehke simrani, pěkně pořádně capnout a dát mu zabrat
Ahoj mám stejný problém.
Mám teda rád když mě holka kouří ale hrozně dlouho to trvá než se udělám.
Některé to i kolikrát vzdali a pak byli naštvaný na mě.
Za můj dosavadní život mě udělali pusou 3 holky.

Chce to prostě zjistit jak přesně ti to dělá dobře a pak to té ženě říct a buď se nasere že jí dotoho kecáš nebo pochopí co ti vyhovuje. 🙂
Imho je to hodne o nalade a nastaveni, a taky dost situacni. Casto se u me pri koureni stridaj momenty, kdy je to hrozne fajn s chvilema, kdy to nic nedela.
Pokud si u toho holka vic pomaha rukou, je to pro me lepsi.

Rekl bych, ze je to proste o tvaru pera a kde jsou na nem citlivy mista. Ja ho mam trosku soudkovityho tvaru, takze mi o prostredek holky drhnou zubama, coz je rusivy... Holt je tam hodne promennejch 🙂

Jako u vsech praktik je dulezity sam sebe poznat a pak navigovat partnerku k tomu, co funuje. (отредактировано)
TP27
TP27 Неактивный 3 месяца назад
Сообщение было удалено пользователем.
Nejen že mě to nebere ale je mi to dokonce nepříjemný.