Vadí vám chytřejší ženy?

Proč mám dojem, že některým mužům vadí ženy, které jsou chytřejší (hezčí, víc vydělávají, jsou aktivnější)? Proč si myslíte, že tomu tak je?

pozor .... hezci , vydelavaji vice, atraktivnejsi... pro ty je jen chla koule na noze a brzdi je, oni si vycucnou co potrebujou a odhodi. ....
ale chytre zeny, intleigentni, flexibilni, umi si poradit.... jo jo ty jsou zadany sexy. a vzrusujici . uz tohle je sexy. a samozrejme kdyz jeste v postlei umi cist muze a je to vzajemny, tak je to dokonale.
Bylo by krásné ,kdyby vydělávala víc , než já, no hezčí je určitě. Chytřejší ? Nevím, kdo by to mohl posoudit, ale nechápu, proč by mi to mělo vadit.
Ne, naopak mi vadí holky výrazně blbější, než jsem já.
Jedno z mejch Mláďat mělo IQ140.
Já se v dobrým rozpoložení dostanu na 120.
Velmi opatrně sondovala přesně tuhle otázku.
Když jsem řekl, že se děsně nerad cejtím bejt nejchytřejším v místnosti, rpotože to znamená, že jsem tam se samými blbci, což je ztráta času... oddychla si, spadl jí kámen ze srdce a od té doby si děsně užívala (a já taky), když mne mohla na něčem přeargumentovat.
...byly to nádherný roky, moc jsem se naučil a nasmál .-)
To ale nijak nesouvisí s IQ.
Navíc je to jen taková fráze.
Nicneříkající výkřik.
Mohu na to argumentovat jen další nicneříkající frází -- "to se ale netýká jenom holek, vychcaní mohou být i... cyklisté?"
Jako vážně se ptáš proč ti to vadí? Na to si budeš muset odpovědět sám a ne schovávat se za trapně smyšlenej příspěvek.
Klíčové slovo je _někteří_: pokud pod tím myslíte některé konkrétní, tak prosím upřesněte _kteří_ (nebo se zeptejte _přímo jich_ B-) ).

Za sebe Vám takhle mohu říci jen to, že mě osobně _an sich_ žádná ze zmíněných vlastností u žen _ani trochu nevadí_ - co mi vadí je

za A) právě takovéto generalizované osočování (nejlépe ještě zákeřně formulované tak, aby se čtenářům podsunulo "_všichni_ muži" :-/ ); vždyť své podezření nemáte podpořené ani tou nejanekdotálnější statistikou!

A za B) že dotyčné kecají a ve skutečnosti to vadí _jim_ (u Rudé Sonji je to alespoň vtipné (no dobrá, _začátek_ příběhu až tak žertovný není :-( ), u lidí (pokud to tedy vůbec jsou lidé :-P ) z TikToku už jde jen o čirou trapnost (ale uznávám, pro některé je i tohle druh humoru :-D )).
Které části nerozumíte (a neříkejte, že všem, to bych z toho vážně musel udělat slohovku :-P )?
Podstatné části jsou:

A) pokud opravdu chcete vědět, proč to někomu vadí, musíte se zeptat _jeho_ (nebo upřesnit, o kom je řeč, třeba ho někdo zná a může to vysvětlit za něj); mě to každopádně _nevadí_

B) pokládáte otázku stejným stylem jako novináři, když chtějí někoho nachytat a dělá to dojem, že čtenářům chcete podsunout, že si tohle myslí "hodně" (respektive čím dál víc) mužů nebo dokonce všichni, což je evidentní blbost (pokud tedy pro to nemáte aspoň _nějaké_ statistické podklady B-) ) - takže buď se neumíte ptát normálně nebo máte doopravdy nekalé úmysly: obojí dost ztěžuje možnost dobrat se nějakého výsledku

C) moje zkušenost (z novinových rozhovorů, osobní logicky nemám) je opačná: to (některým, prakticky ovšem všem, které se k tomu vyjadřovaly) _ženám_ vadí, když jejich partneři nejsou ještě lepší než ony a "potřebují" někoho "adekvátního".

("Rudá Sonja" si jste doufám schopen do Googlu zadat sám :-D .)
Ahoj, je to asi dle povahy chlapa, někdo hold neprekousne že není ten co živý rodinu a berou to jako zklamání nebo já nevím. Já mám ženu která je chytřejší a vydelava víc peněz, než jsme spolu začali tak s tím zamnou přišla jestli mi to nebude vadit. Já byl v soku u toho proč se mi na to ptá, bral jsem to v dnešní době jako úplně normální věc a ne jako překážku. Tak právě vyprávěla že v minulosti s tím partneři měli problém.
Doba se dost změnila, dříve žena měla zakázáno i studovat aby nebyla nad mužem takže muži spoléhají na to, že budou oni těmi " vůdci " a jak se říká hlavou rodiny.. jenže doba jde vpřed a ženy si vybírají vše z předešlých let.. můžeš to zaslechnout, že ženy chtějí aby se muž změnil ale to se nestane a muž chce aby se žena neměnila ale to se taky nestane..
Ženský mozek jde vpřed a dle mého muži úplně tak nevědí jak s tím pracovat, protože musí ukázat to něco navíc což není moc viditelné .. Nároky žen rostou, soběstačnost žen také a je dobré když muž ukáže i tu mužskou stránku, kdy sám na sobě pracuje, má cíle, buduje se aby žena na něho mohla být právem hrdá..
Dneska už mít dům/ byt, auto občas dovolené atd. to je takový základ, který nemá úplně vždy Wau efekt..

Spíše se těším do následujících let, co ženy předvedou v rámci těch kroků, protože ženský mozek má své kvality a díky volné ruce se začíná moc hezky rozvíjet, muž má zase fyzickou stránku, co my ženy ne a je třeba si ty faktory rozdělit, ženy nechat u businessu a řízení a muže u té složité práce, pak by to mohlo fungovat.