kroužek na varlata

jaký má efekt

Jaký má vlastně efekt kroužek na okolo varlat /u kořene šourku/?

U kroužku na penis je to jasné, ale proč se používá i na šourek? Oddálí se tím třeba ejakulace nebo jaký to má efekt?
Díkes

Ještě jsem taky videl, že někdo davá víc kroužku a varlata tim víc stahuje dolu, ale to už je asi spis o pocitu nez efektu...
aspon pro mne je to strasne prijemne... kdyz me neco nebo nekdo za koule lehce taha :) a ten orgac je skvely
Jednak, houpání zatížených koulí je prostě super. Druhak, na výstřik se koule přitahují k tělu (stejným mechanismem jako v zimě), a když tomu zabráníš, výstřik je mega silnej a super zážitek).
Již 20 let si na koule dávám závaží za účelem prodloužení šourku. Zatím ho mám do poloviny stehen a je to super.
A zkusils to? Mám dost bohatou zkušenost se stříkáním jen tak, se závažím i s páskem bez závaží, a mně to rozhodně funguje.
Hlavní efekt je úplně jinej pocit při výstřiku. Normálně se koule při výstřiku přitáhnou k tělu. Když jim v tom zabráníš, je to super pocit.
V sauně jsem viděl staršího pana co je měl až ke kolenů. Opravdu si nedělám prdel , vypadalo to jak když tam má zašité dvě kulečníkové koule. A ja si nejdřív myslel že nemá na pořádné plavky. *1*
Ano gravitace hraje velkou roli.Ja to pouzivam uz leta a mam provesenejsi pytel nez driv.Mam silny krouzek z 10mm kulatiny a noseni mi dela dobre.A jak pise kolega,uziva si to i manzelka.Kdyz lezi na zadech a ma nohy do praku,tak pri prcani ji muj vytahany pytel pleska pres anal a to ji dela moc dobre.Vlaste dela to dobre nam obema,protoze se pleskam i ja pres ten muj...:-)
myslim ze jednoduchsie je to vyskusat ako napisat takyto dotaz????
Сообщение было удалено пользователем.
Zatěžuje to a prodlužuje varlata. Pokud se to ovšem dělá dlouhodobě.
Tazatel si v podstate sam odpovedel.
A jak tady pise predchudce...lepe je vyzkouset nez se ptat.
Mimo jiz popisovaneho prodluzovani je druhotnym efektem samo gravitacni chovani varlat pri aktu.
Proste spravny priraz si oba lepe uziji... ;-)