NUDA PLÁŽ DÁŘKO U ŽĎÁRU N.S

Vzadu za normální nuda pláži je léta bisex, gay pláž část... jezdí někdo??

S přítelkyní tam jezdime a chodíme až za břízu, je tam víc klid a občas si tam i užijeme, honiči tam jsou, ale to nám nevadí, ad se podívají když se jim to líbí, ale gay jsem tam nikdy nevidel a jestli jo, tak jsem je nepoznal 😀
Byli jsme tam v neděli a bylo to super 😊
Tam nikdy nebyl někdy musím zavítat kde přesně je ta nuda pláž
Na západním břehu poloostrova. Jde dohledat celkem snadno na Mapách cz
Také mám pocit, že pán se z toho snaží udělat něco jiného, než to ve skutečnosti je ;-) Ano, občas tam asi může někdo z homo komunity zavitat, ale rozhodně to není žádné jejich vyhrazené území ;-)
Vždy tam byli jen chlapi, posledních třicet let... samozřejmě někdy tam vlezou i heteraci, nebo bisex pár, ženská a chlap.....
Na druhou stranu na ženskou dál za břízou taky nenarazíš...:-))
Na samotnou určitě ne ale na pár úplně v pohodě. To bude asi tím když tam je samotná žena tak se tam stahují honiči.
Přesně. Kvůli honicum bych sama nesla. Ale v páru jsme tam v průběhu let několikrát byli a nikdy jsem nezaregistrovala, že je to gay, bisex atd. území.
....určitě to není Bi a gay území, občas tam s manželkou zajedeme, co je nepříjemné, že i přes jasné upozornění, některá z individuí lezou až k nám na deku, což není moc fajn....😔..jinak je tam fajn....
V loni jsem si šel zaplavat manželka ležela na dece a o kousek dál prišla žena se psem. Najednou se objevil muž který si stoupl do prostřed a začal si honit. Koukal do prava pak do leva a ani jedna o něj nestála. Vylezl jsem z vody a říkám. Ještě jednou si ho přetáhni a dostaneš pres hubu. A on hrdina utekl nahej do lesa s trenkama v ruce
.... totožná zkušenost, akorát ten " náš", byl neodbytnej... A za chvíli druhý ve vodě za křovím.... kdyby aspoň zůstali v diskrétní vzdálenosti.... 😓