Kam zajít poprvé na swingers

Ahoj ráda bych zašla do Prahy na swingers. Doporučíte mi kde to v Praze nejlépe žije a taky který den je nejlepší ? Ráda bych strávila večer mezi fajn lidmi a něco zažila.

Ahojte. Chcel by som vás poprosiť i radu. S manželkou sme už pár krát mali debatu na tému swingers. Nerobím si ilúzie, že sa mi niekedy podarí trojka alebo štvorka, ale myslím, že návšteva swingers klubu na čumendu v Prahe sa zadarí. Z recenzií som sa dočítal, že taký nádych luxusu je vo Fantasy a Paradiso. Ktorý klub by ste odporučili ako prvú voľbu na prvú návštevu? Samozrejme aby som zamedzil šoku, tak plánujem akciu pre páry. Ďakujem
Paradiso - pouze páry případně solo ženy = nebudou tě otravovat sólo chlapi jak např.v Bunkru, nově zrekonstruovaný podnik, hrací místnost je super!
Desire - klub, který se hraje na posh ale není. Menší, čistý, spíš rodinný. Nesmí tam být ale tématické akce ala swingers s Dušanem, bláznivý standup apod. Jinak na pohodu.
Fantasy - asi nejhezčí klub v Praze,mladší páry, hodně placených společnic, rozuměj kurev z Ruska, nic pro mě
Bunkr - největší v Praze, ovšem divočina pro zkušenější swingery, hodně sólo chlapů (což mě osobně nevadí).
Za mě pořadí, kdybych se chtěla někam večer jít bavit - Bunkr-Paradiso-Desire-Fantasy
Co je tematická akce swingers s Dušanem? Zní to dost ujetě *3*
Zrovna teď tam byla. Dušan je bývalým majitelem SW klubu Angelswing. A asi jak mu to nevyšlo, tak se snaží dostat všude možně. Povídá se o něm, že se snažil prodávat svou partnerku aby vydělal peníze, dělá ze sebe swingers guru. Za mě je divný, viděla jsem ho jednou osobně a je to pro mě velmi neatraktivní pán. Pardon no.
V bunkru jsem byl jednou a přišli mi, že je tam až moc cizinců
Ahoj, zrovna tuhle sobotu maji v Desire akci pro pary a my se chystame vyrazit uplne prvně. 🤭 moc se těšíme. S kým se tam uvidíme?
Ahoj :) Jak se vám sobotní párty líbila? My jsme tam taky byli a byl to krásný objevující večer :)
tak
- jestli te pritahuje , kinky, BDMS, tanecni zabava 20.6. Mege alterno / vytipovat akci na milk&honey ( to je "tanecni swingr" - druha derivace ze sveta swingr )
- singl zena Fantasy nebo Desire, na parovou party, - Praha
- la suttera - Brno. :-D vsichni co se kolem toho klubu toci maji vysokou spolecenskou uroven, ve vsech smerech.
Doporučuji Desire, příjemná atmosféra, útulno, čisto a vyvoněno. V pátek je hodně plno a čtvrtky tak akorát. Když chce někdo opravdu zrelaxovat, tak v neděli. Soboty jsou pro páry, ale z doslechu vím, že bývá také hodně lidí.
Ahoj, my byli jednou v Paradisu v pátek a za nas skvělý,bylo to jen pro páry. Nedocházelo tedy k žádným výměnám mezi páry
Žádná výměna nebyla 😪 a pro Vás skvělé ? Tak 100 lidi 100 chutí
Byli jsme poprvé, takže jsme byli takto spokojení. Samozřejmě pru dalších návštěvách bychom uvítali výměnu
Tak jsme byly. Po dvou návštěvách žádná výměna, ale za nás super.
Tady bude hodně záležet na tvých preferencích. Každý z klubů je jiný, chodí tam jiní lidé kteří hledají to za čím přišli a třeba jim vyhovuje i zázemí daného klubu...
Ahoj, já doporučuji Desire, má tady asi nejlepší recenze a znám ho i z vlastní zkušenosti. Narazil jsem tam většinou na sympatické lidi. Nejlepší jsou asi pátky, ve čtvrtek tam bylo celkem prázdno. Soboty jsou obvykle pro páry.