Mám malé M

Mám malé M pouze 12cm. chtěl jsem se zeptat jestli to při sexu vadí
Tak aby si snad našel holku s malou kundou a je to!
No tohle by i jako vtip neochmýřeného puberťáka mezi kámošema sotva prošlo...
V určitém rozmezí délky, řekněme tak 14 - 18 a normální postavě v podstatě nezáleží (neberte to na centimetr).
Ale mám osobní zkušenost, kdy jsem po letech manželství ztloustnul a ani pružnost a rozsah pohybu už není co byla.Vzhledem k tomu, že se moje manželka chová hodně vlažně, je mých 11 - 12 problém, který některé akce tak ztěžuje, že je už vůbec nejsou na programu.
No ale vážně, chápu, že to může být nepříjemný problém.Píšu sem proto, že jsem na webu našel určité řešení, které ale bohužel není ani zdaleka pro každého.
Jde o anální styk po poměrně náročné přípravě.Je nutný 1x chladný a 2x teplý klystýr, hodně nedráždivého lubrikantu a hodně tréninku, což pochopitelně zdaleka ne každá partnerka akceptuje.Je ale možné dosáhnout průniku i hodně přes 30 cm. Malý bonus je, že takhle lze jen těžko otěhotnět.
No vzhledem k tomu, že tak 5 - 10 cm padne na překlenutí vzdálenosti, tak bych si mohl stěžovat taky tak :-)).Horší ale je nedosáhnout a vypadávat :-((.
Mno ked bych mel okolo 13cm byl bych rad.Mam neco kolem 27 a som nestasny,lebo nemuzu ho tam proste celýho narvat.Pritelkyne si stezuje ze ji to boly a to sem max opatrny....
- Nebo si na něj uvaž ručník a se zbylou délkou bude spokojená.
Ja mam kamarada ktery ho ma 28 cm a je cely zivot z toho nestastny jak ho vynda pred zenskou tak ta se vyleka a nechce s nim soulozit boji se aby ji tu musli nepotrhal tak se nestyd za to co ti priroda nadelila ale vetsinou plati ze se muslicka prizpusobi penisu co by meli rikat asiate kteri ho maji v prumeru jen 10 cm v prve rade se nestyd nestresuj se velikosti a dej se do soulozeni a uvidis ze to bude v poradku vzdyt zeny maji muslicku kazda jinou vzprim hlavu a bud hrdy na to co mas preji ti mnoho zdaru v milovani
Myslim že vubec nezaleži na delce ale jak se snim předvedeš jsou i jine taktyky jak uspokoojit ženu třeba dlouha předehra ...mazleni ap... i z malim kašparkem se da zahrat velke divadlo takže sexu zdar
podla mna by si s 12 cm nemal mat nejake problemy, ja mam 13,5 cm a v pohode sa to da, podla mna problem je az ked je menej ako 10 cm, takze hodne zdaru
To je pěkná blbost. S malým se nedá dělat nic, většinou ani není k poznání, že už je vevnitř. Je to stejný, jako kdybych si koupil o tři čísla větší boty. Mám nohy, mám boty, ale nikam nedojdu.