Сообщение было удалено пользователем.
Ahojte kto poradí de párty na východe? Rád sa aj ku niekomu pripojím :)) pošta
SW klub v pravom zmysle slova najdete vo Vyskovciach nad Iplom ,melody pod vedenim -parNRkraj
ahojte. chceli bisme ist do swing clubu v bratislave. vje volakto volaco? dakujeme
Ahoj(te). presiel rok. v BA ste stale nikto nic nenasli, ziadnu swing komunitu? Ja si viem zohnat kamosku na to, ale ak ste z BA tak si necham daco odporucit ak viete. dakujem.
Ahojte, v BA ak sa nemýlim už nie je swingers club...aj ja som chcel ísť, ale nič som tuná nenašiel...
Nieco na temu kluby. Navstivil som klub Vila Funny v Rozdrojovicich. Klaniam sa majitelom! Krasne miesto, v krasnom prostredi,s domacou atmosferou. Velmi pekny interier aj zahrada. Majitelia su prijemni ludia a skveli hostitelia, zalezi im na pohodli navstevnikov. Standard je vysoky. Fajcenie (cigariet) je dovolene len vonku, hodnotim to velmi pozitivne. Hostia mozu vyuzit saunu, bazen, virivku. Pri vcasnej rezervacii aj ubytovanie.V case mojej navstevy bola vyborna atmosfera. Skveli hostia, dobra nalada, prijemna zabava. Ak nevyznavate tento druh zabavy, tak po navsteve klubu Vila Funny, pravdepodobne budete. Alebo budete o tom rozmyslat. Samazrejme plati to, co v kazdom swingers klube. Nie znamena nie, respektujte ostatnych a budete respektovani! Vdaka Vila Funny! Za seba davam
Hladam priatelku kotra si rada uziva a sla by somnou na swingers party chodi sa raz za mesiac tusim este som tam nebol ale dostal som info kde to byva...maju aj stranku
ak chcete tancovat a bavit sa tak paradise,ak chcete sex tak tik tak,,,,akchcete vselijakych miesancov tak dreamlend
A kde sa nachádzajú tieto cluby v Sk. ?
Nie,,tieto su v budapesti............................
Ma niekto skúsenosť s party ktoré robi melodyclub
-nexi, gigino74, mravce, bodliakovci, relis1500, merci7777, micimaci, par3 , parik696, len , slimfit, pridame sa , AparP , johanvonarc toto su naši stáli ucastnici a vela nikov si nepametam. Ktoremu kolvek z týchto nikov napiš o info o melody clube
Ahojte, rad by som zorganizoval swingers v TT, ma niekto zaujem?
Ahojte, hladame parik, ktory by siel dnes s nami na swingers do Viedne. Doprava zabezpecena, pojdeme aj niekam do clubu sa zabavit. Ozvite sa nam ;)
Nebojite sa v Viedni toho, ze tam bude sami turek/cernoch? Ci prave to hladate? Ziadny hate len ma to napadlo..
Ahojte, viete niekto odporučiť sw v Paríži? Pripadne má niekto skúsenosť? Vopred vďaka...
Na služobky chodíš s manželkou alebo priateľkou? Pokiaľ viem, tak do väčšiny SW samotný muži nemôžu
lenze si zabudol dopisat ze kolko stoji v zahranici vstup
a na sluzobky chodis po slovensku alebo CZ HU A ?
Mozeme potvrdit,chodime do prahy pravidelne v stredu, vstup maju samozrejme aj si gle muzi a zacina to od rana. Niekedy az do 03,00 hod. My chodime vecer po 18,00 hod ale je to celkom plne aj okolo obeda.

Swingers
Sw cez tyzden