Obora hvězda Praha 6

má někdo zkušenost ? podle mě ideální místo

Zkoušeli jste to někdo tady ? pokud ne jaké místa máte rádi vy ?
Ahoj, jaká aktuálně (v posledních měsících) znáte místa v Praze, kde se dají potkat páry (muž + žena), kteří si přišli užít trochu adrenalinové zábavy?
Сообщение было удалено пользователем.
Ten clovek si viditelne spletl forum...on chtel za Gretou,zachranit svet *3*
Ja muz 60l.bi plnostih.rad nosim plenky,dam.pradlo,a dam.pradlo s plenkami.Vsarce me ojel jeden deda a dopoledne lezel jsem v trave v plenkach s dam.pradlem a ze mimcoholku jeste nemel,ze se mu libim.nechce se nekdo sejit nebo zajit na pivo,kavu,a muzeme se na necem domluvit.ale jen dopoledne.nebo mas zazemi muzeme k tobe.na veku nezalezi,muzou psat i starsi nez jsem ja.jen praha.vladimirvalencik31@gmail.com
Co třeba džbán???? ale i tvé místo se mi líbí chceš sejit se?? Ja s tebou ano
Ahoj, nejde někdo na adrenalinový zážitek do obory :)?
Ahoj, nejde někdo na adrenalinový zážitek do obory :)?
Zkuste to za bílého dne na Ladronce. Já už to vyzkoušel a je to super. Jen to není pro posery. Jinak míst po Praze a okolo Prahy je mraky.
V oboře Hvězda, tam se dalo dělat věcí, ptáci při tom zpívali, srnky pobíhaly kolem, zajíci střihali ušima, teď když by jste si tam chtěli stáhnout kalhoty, přiběhne pes a pochčije vám nohu. ))) U jeskyně si moc nezasouložíte, pokud nejste otrlí, vede kolem cesta, odevšad je tam vidět a do jeskyně se nedostanete jako kdysi, protože tam dali mříž. Lepší Divoká Šárka, tam se dá rozjet sexuální mejdan.)))) Znám tam jeden dlouhý podzemní labyrint z války i cestu jak se do něj dostat ale obávám se, že by se pánům strachy nepostavil. To by byla akce, ne jako když se plete svetr hladce a obratce. To je můj tip.
super děkujeme za typ :) asi otestujeme tu Divokou Šárku :)
Ten labyrint chodeb z války v Divoké Šárce je taky zamčený, takže dostat se do něj vyžaduje překonání zámku. Pokud tedy nemáš klíče. Ale kousek vedle je volně přístupná krátká podzemní chodba, která ale není s tímto labyrintem propojená. Ale v tom větším komplexu by to bylo zajímavé, sám jsem v něm byl...
obora Hvezda je na tyhle veci fajn obzvlast tam u te jeskyne...
Tak jeskyně už davno není co bývala… jinak fajn je piskovcová skalka nahoře na Petříně pod Růžovým sadem. Souloží se tam poměrně často aspoň podle počtu kondomû tam. Holt nahoře studentská kolej tak tu dovadi…
to je kousek od toho stromu s těmi kořeny nebo se pletu ?
Na Ladronce? Tam mi to přijde všude hodně otevřené. Nebo má Ladronka nějaká zákoutí, o kterých nevím?
tam by to asi taky šlo ale ta hvězda je podle mě víc rozlehlá