Frigidna?

priatelka

Zijem s priatelkou a vsetko je super az na sex. Akoby ho vobec nechcela. A to nehovorim o nejakej madturbacii a nejakych praktikach.. Alebo zeby len tak zacala so sexom ona. Vzdy musim ja prvy zacat a potom len lezi ako drievko... Ma niekto podobny problem a ako ho riesi? Diik
Nechaj ju plavať a skús inú s ktorou to pôjde samo, aby si neskôr neoľutoval, iba ak by bola spiaca princezna ale to je malo pravdepodobne...
Veľa šťastia...
mal som podobný problém, a bola na vine hormonálna anikoncepcia. Až keď som prinútil ženu aby to prestala brať začalo sa to pomaly zlepšovať. Kedže tvoja nič neberie je ťažko radiť.
Ano, hormony. Mozno chyba v tebe, ja v tom zijem uz niekolko rokov. Frustracia, vycitky, potom exit do vlastneho sveta, nohavickovy rajc a potom nazad v realite. Kedysi mala sex velmi rada, experimentovanie, stale vlhka, lizanie ... Bolo to bozie ... Nie som odbornik, asi o tom picu viem, mozno je to o hormonoch, aj o vzajomnom nastaveni, pochopeni a tak. Ozvi sa, ked ti bude treba. Mam s tym kriz, tak ho nejak nesiem...
Podobne problemi mam,aj moja je studena,vobec nechce sexovat,napis.
Povedz jej, čo od nej očakávaš a že ťa to drievko nebaví a že ju opustíš, keď nebude aktívnejšia. Uvidíš, že sa preberie ;)