Tak jí nech být, najdi si jinačí :)
Сообщение было удалено пользователем.
Jedná se o vzájemnou přitažlivost,lásku a schopnost se umět uvolnit.
Bože Ty jsi debil
..........
Každej chce sex. Záleží na tom s kým. Tedy: každej chce sex s někým, kdo se mu líbí, kdo ho vzrušuje.
-V prvé řadě máknout na sobě, a to platí i pro ženy. Pupky, špeky, čistota, účes...potřeba to zkouknout. Zapřemejšlet na co letí
.-Další podstatná věc je chování celkově. Když mě někdo nebaví až vytáčí, může vypadat jak chce dobře, ale stejně nemám zájem.
Osobně mám otestováno:
1) nebavila mě, tak jsem koukal po jiných, sehnal si milenku.
2) Najednou koukám, že se mi zase líbí - měla totiž milence a začala se jinak chovat, oblékat a tak.
3) Asi i já jsem se trochu pozměnil ( jinak bych milenku nesbalil), takže se mnou zase chtěla spát i ona.
5) ukončili jsme milence a za čas skončili zpátky v bodě a)....
Nakonec jsme to radši odpískali, protože žijeme jen jednou. A já si tedy nestěžuju
-V prvé řadě máknout na sobě, a to platí i pro ženy. Pupky, špeky, čistota, účes...potřeba to zkouknout. Zapřemejšlet na co letí
.-Další podstatná věc je chování celkově. Když mě někdo nebaví až vytáčí, může vypadat jak chce dobře, ale stejně nemám zájem.
Osobně mám otestováno:
1) nebavila mě, tak jsem koukal po jiných, sehnal si milenku.
2) Najednou koukám, že se mi zase líbí - měla totiž milence a začala se jinak chovat, oblékat a tak.
3) Asi i já jsem se trochu pozměnil ( jinak bych milenku nesbalil), takže se mnou zase chtěla spát i ona.
5) ukončili jsme milence a za čas skončili zpátky v bodě a)....
Nakonec jsme to radši odpískali, protože žijeme jen jednou. A já si tedy nestěžuju
To u nás už to došlo tak daleko že já byť sem dřív o sex s ní hodně stál, tak já už bych sám odmítnul, to věčně ukecávání a snažení se mi to tak zošklivilo, že už bych to ani nechtěl. A stačily na to dvě dcery a z ženy je hysterická frigiditka... dřív to šlo každý den... a těch praktik, no a teď to máme třeba jednou do měsíce rukou mnohdy ani to ne.
Sexuoložka radí že se mám jako muž doma víc snažit.. po půl roce a žádný výsledek, nemít ty děti, večer se stěhuju, i samotnému by mi bylo líp.
Tohle je od těch ženských snad největší sviňárna, ona své má...a nějaký pokus o kompromis?..ale jo no jasně...blbé ksichty a výmluvy, to by bavilo jen hluchoněmého. Já bych se bohužel taky přikláněl k tomu vyměnit,... snažit se jí to vysvětlit je o ničem, kdo prostě věřit a slyšet nechce stejně neuvěří a poslouchat nebude.
Vyjma toho vztah to skutečně dokáže rozleptat velmi rychle.
Kdysi sem přemýšlel kde se berou ty inzeráty "mladá maminka s dvouletým rošťákem" už to vím:-/
Sexuoložka radí že se mám jako muž doma víc snažit.. po půl roce a žádný výsledek, nemít ty děti, večer se stěhuju, i samotnému by mi bylo líp.
Tohle je od těch ženských snad největší sviňárna, ona své má...a nějaký pokus o kompromis?..ale jo no jasně...blbé ksichty a výmluvy, to by bavilo jen hluchoněmého. Já bych se bohužel taky přikláněl k tomu vyměnit,... snažit se jí to vysvětlit je o ničem, kdo prostě věřit a slyšet nechce stejně neuvěří a poslouchat nebude.
Vyjma toho vztah to skutečně dokáže rozleptat velmi rychle.
Kdysi sem přemýšlel kde se berou ty inzeráty "mladá maminka s dvouletým rošťákem" už to vím:-/
Buď to střevo vymeň, nebo půjde po žních k Turkovi, ehm ke mne 
Půjč mi ji na víkend a vrátím ti ji jako nymfomanku

Půjč mi ji na víkend a vrátím ti ji jako nymfomanku
To samé mám i já. Je to ve mě boj. Nechat vše po 18letém manželství a jít někoho hledat. Nevím co s tím a nikdo mě stejně neporadi. Do její hlavy nevidím. Když se zkouším ptát co zatím je a proč už to není jak dřív. Odpoví : prostě nemám chuť a nenalehej. Je to spíš na dlouhou debatu. Jestli má někdo zájem si o tom psát. Chci si psát jen ale s tím co tohle chape. Chlapske řeči typu vyměnit je blbost. Když mám někoho rád přece ho hned neodkopnu. Musí být nějaký způsob
ahoj,nejlepší řešení,pokud se nechceš dlouhé roky trápit,najdi si jinou.Když na to není ve 22,nebude jí to bavit nikdy.
Tak ji výměn za jinou.....já to udělal a ve je ok
Pokud se kvůli tobě nechce snažit, tak tě nemá ráda.
Přesně tímhle jsem si prošel před dvěma lety. V té době jsme byli s přítelkyní třetím rokem a jak píšeš, vůbec na sex nemyslela. A to já zase hodně. Hrozně mi to vadilo, x-krát jsem jí to řekl a když už to vypadalo, že by se to mohlo zlepšit, vydrželo jí to jenom chvilku. Taky nikdy nemasturbovala sama, nevím proč, nechápu to. Před těma dvouma rokama už jsem se s ní chtěl rozejít. Nebyl jsem to schopný dál snášet, nešlo to vydržet. Sedl jsem si s ní o vysvětlil jsem jí svoji situaci jak to vidím dál. Tehdy mě poprosila, abych jí dal ještě šanci a já se nechal přemluvit. A můžu říct, že to dopadlo skvěle. Vzala si to k srdci. Začala přemýšlet o sexu. Prostě se nějak odblokovala, asi si to uvědomila. Začala si sama od sebe kupovat sexy prádlo, naučila se mě svádět, chtce to i třikrát, čtyřikrát do týdne. Dokonce teď už i masturbuje sama. Chci tím jenom říct: Naděje žije, pokud by byla ochotná uvědomit si to a zamakat na sobě.
To znám, ale u opačného pohlaví. Chodila jsem s klukem, který byl super. Hezký, chytrý, hodný, ale nestačil mi v posteli. Chtěla jsem to mnohem častěji než on a i když jsem ho tehdy milovala nešlo to překousnout. Musela jsem to ukončit, protože jsem si prostě připadala neuspokojená. A vůbec toho nelituju. Teď mám úžasného přítele, který mi v posteli naprosto vyhovuje a je to bomba.
Můžou v tom být taky prášky - antikoncepce. Radil bych třeba na 3 měsíce vysadit. Ovšem je potřeba myslet na to jak si dát pozor. My jsme bez prášku už asi 5 let.
Jestliže jste v tomto směru oba tak jiní,tak se také přikláním k názoru na změnu.V mém bývalém vztahu to po cca deseti letech začalo být podobné a nakonec nám to přestalo klapat úplně.Chyběla intimita a stali se z nás jen kamarádi.Prostě jsme si přestali být blízcí.Teď máme každý svůj vztah a jsme spokojeni.
Rychle se rozejdi, ale hned !!!
No to má frajer teda hodně dobrý
Tak to zase ne, tím jsem si fakt jistý. Ona prostě neumí sexuálně přemýšlet. Nemá potřeby.
Ta moje po 12 letech manželství sex nechce. Je to již více než 5 měsíců, co bylo naposledy. A když jsem se snažil zpestřit to nějakými praktikami, jako třeba análek, tak to jsem hned nechutné prase.
sex s s tebou nechtela protoze te treba podvadela
No jde o to, že ta moje no nikdy vlastně sama nechtěla, neměla chuť. I když se nudila v posteli, stejně by ji nikdy nenapadlo, že by třeba mohl být sex. A mě jde o to, jak ji naučit, aby na to dokázala myslet.
To je jako by jsi psal o té mojí:-). No .... ja se o to pokouším už dlouho. Ale je to přesně jak píšeš. To není o tom že něco chce a neco ne. Ona o tom vůbec nepřemýšlí. Podle mě na sex vůbec nemysli. Asi jako kdyby se někdo divil mě, že mě nenapadne si zajít odpoledne na operu :-)
Tak to je pravda, mám doma stejně. Sex byl jen občas a teď, když máme dítě, tak už není vůbec.
To se někdy stane,vždyť pár procent populace to tak má... sex chtít bude jen pro zplození dětí ... s tím se smiř....

Holka nechce sex
Mám problém, moje přítelkyně nechce sex