Potrebujem veľmi dobrú radu, ako mám presvedčiť manželku na sex vo štvorke. Veľmi ma to láka, skúšam, no zatiaľ odoláva. Bojí sa, že to bude nevera. Pošlite niekto svoje zážitky a skúsenosti! Majte sa suprovo AMATÉRI:-)
aj ja mam taky isty problem s manzelkou
rozmyslam ako ju ktomu presvedcit.Rozmyslam ze sa zoznamim snejakim muzom co ma tento isty problem a zorganizovali by sme vikendovy pobyt niekde vo velnes hotely tam sa akoze náhodne zoznamit a spolu ich tam k tomu naladit az by povolili
rozmyslam ako ju ktomu presvedcit.Rozmyslam ze sa zoznamim snejakim muzom co ma tento isty problem a zorganizovali by sme vikendovy pobyt niekde vo velnes hotely tam sa akoze náhodne zoznamit a spolu ich tam k tomu naladit az by povolili
nikdy nezabudnem ako sme raz s priatelmi popíjali a hrali karty najprv sme si zapisovali body ale neskôr sme sa dohodli že budeme dávať fanty vtedy som prvý raz videl prsia a kundu kamošovej ženy a on mojej ked sme boli všetci nahý tak som navrhol aby sme si zatancovali samozrejme že som tancoval s kamarátovou ženou a on s mojou nenápadne som ju vytlačil do ich spálne a tam sa s ňou bozkával a šmátral jej v kundičke a hladil prsia povalil som ju na postel a chcel zasunúť no cukla sa a tak sme sa vrátili do obývačky ani moja nezahálala a tiež kamoš sa činil boli na sedačke a manželka mu honila vtáka a on jej prstil kundičku a cucal prsia ani si nás nevšimli tak som musel zakašlať až potom sa od seba oddelili ale bolo vidieť že mojej sa to velmi nepáčilo ešte hodnú chvílu sedela na sedačke s roztiahnutými nohami a bolo vidieť ako jej z kundičky vyteká šťavička
nemal si zakaslat ale sa pridat aj susedku by to chytilo znova
My sme svojho času mali taktiež susedov kde to medzi nami veľmi iskrilo. Začalo sa to najmä rôznymi dvojzmyselnými rečami o sexe, nejakým tancom s ošahávaním po nejakom poháriku alkoholu, spoločné návštevy kúpaliska atď. Mali sme veľa spoločných záujmov a tak sme sa často stretávali. Až raz padol návrh keď sme hrali spolu karty aby sme to trocha oživili. Návrh bol aby ten, kto prehrá zhodil zo seba nejaký kus odevu. Atmosféra bola zrazu v izbe nabitá sexom až na prasknutie. Po asi hodinovej hre, som uvidel susede prvýkrát nahé prsia...
ahojky proč si to nedopsal to je ale škoda .musim řict že je to hezky
tak to asi opravdu nikdo nezna stejne sousedske hradky
najdou se tady lidičky co touži po sousedce svoji ????Nebo to snad nikdo skusil se sousedkou a kdyby ano tak nam to pěkně rozepište děkujem a ahojky
naše sousedka je hodně akorátní, plnější postavy a její muž je spíš nýmand, ale oba nás láká je někdy pořádně ošukat, jen nevíme kde začít...návštěva už proběhla ale působí na nás moc "slušně" a navíc naše dcery spolu chodí do třídy...ale to asi není překážka že?
Ahoj kdysi před 5ti lety jsme meli sousedy se kterými jsme chodily popíjet a sousedka byla taková nadrženka pořád mluvila o sexu ale víc mluvila a provokovala .
Jednou k ránu došla řeč na milování ve třech nebo ve čtyřech bránila se představě že by vylízala holku ale svítili jí oči.
Na další akci která byla v květnu venku jsem ji zatáhl přiopilou po pulnoci stranou sundal jí kalhotky strčil jí do kundičky prsty a řádně jí vyhonil, ihned mi sundala kalhoty a vykouřila mi ho že jsem myslel že mi ho utrhne.
Šel jsem za manželkou a řekl jí co se stalo krásně jsme si to rozdali několikrát spolu.
Hned na další pařbě jsme na nic nečekali, začali po pár panákách se svlíkáním a sousedku jsem vylízal pak mě vojela na koníčka do dnes cítím tu její staženou kundu jak na něm jezdí, zatímco soused po vylízání kundičky a vyhonění mrdal mojí ženu zezadu strašně se mi to líbilo jak vzdychá a kouká na to jak mrdám se sousedkou ta byla rudá jak vzrušením tak studem.
Pak se moje žena položila sousedce mezi nohy pěkně jí lízala a soused jí zase mrdal zezadu, nechal jsem sousedku at mě při tom vykouří ..
Pak už se sousedka vrhla te mojí na kundu a lízala jí zatímco jsem jí mrdal ze zadu já a ta moje kouřila souseda :)
Opakovalo se to asi jen jednou pak jsme se odstěhovali a od te doby nemame takové sousedy.
Jednou k ránu došla řeč na milování ve třech nebo ve čtyřech bránila se představě že by vylízala holku ale svítili jí oči.
Na další akci která byla v květnu venku jsem ji zatáhl přiopilou po pulnoci stranou sundal jí kalhotky strčil jí do kundičky prsty a řádně jí vyhonil, ihned mi sundala kalhoty a vykouřila mi ho že jsem myslel že mi ho utrhne.
Šel jsem za manželkou a řekl jí co se stalo krásně jsme si to rozdali několikrát spolu.
Hned na další pařbě jsme na nic nečekali, začali po pár panákách se svlíkáním a sousedku jsem vylízal pak mě vojela na koníčka do dnes cítím tu její staženou kundu jak na něm jezdí, zatímco soused po vylízání kundičky a vyhonění mrdal mojí ženu zezadu strašně se mi to líbilo jak vzdychá a kouká na to jak mrdám se sousedkou ta byla rudá jak vzrušením tak studem.
Pak se moje žena položila sousedce mezi nohy pěkně jí lízala a soused jí zase mrdal zezadu, nechal jsem sousedku at mě při tom vykouří ..
Pak už se sousedka vrhla te mojí na kundu a lízala jí zatímco jsem jí mrdal ze zadu já a ta moje kouřila souseda :)
Opakovalo se to asi jen jednou pak jsme se odstěhovali a od te doby nemame takové sousedy.
co je s vama ??neřikejte že to opravdu nezažil vubec nikdo??
obujte se do toho trochu
mít takovou sousedku, mám na ní chuť pořád
co chut by byla ale nějak se nam to nedaři zatim
mám takovou sousedku
Jsme 20let manželé oba 35 a žili jsme celkem stereotipním životem. Rozhodl jsem se, že je na čase něco změnit a už delší dobu jsme se při milování bavili co nás láká. A minulý týden po akci, jsme šli s kamarádem ještě k nám na panáka. Seděli jsme v kuchyni, kámoš u stolu, já proti něho opřený o linku, moje zády přitisknutá ke mně.Když začalo svítat měli už jsme všicni dost a věděl jsem, že když si něco dovolím nebude problém. Tak jsem moji shrnul ramínka od šatů i s podprsenkou a osvobodil její krásné čtyřky. Známý koukal a znejistel. Proto si ta moje přiklekla k němu a začala mu rozepínat košili. Odešli jsme do ložnice, kde jsem ji položil na postel a úplně svlékl. Dlouho jsme ji oba hladili a lízali. Jelikož si známý ale nebyl jistý že je to dobrý nápad odešel a my se milovali. Večer jsem mu psal aby přišel a druhý den i manželka, ale nevyšlo to. Teď se těšíme až bude mít zase čas a dotáhneme to do konce.
teda koukal jsem na vaši galerii, ty po tom osvobození musely doslova skákat blahem...samozřejmě v dobrým
To jste měli svatbu v 15-ti letech??? Nekecáš trochu moc????
Sice kecá ovšem za snahu přispět do diskuze bych mu to odpustil!
:-) když myslíš, nejsem tady abych někoho přesvědčoval.
Ne, zaokrouhluji :-) a podobné deatily mám celkem na háku.
Pak jsme tancovali a ja jsem začal nenapadně hladit tu sousedku .Nejdřive přes tričko a pak pomalu pod tričko .Hrozně jsem se bal že mě da facku nebo že to řekne ale ona nic .Manželka tancovala se sousedem ale tam nevim co se dělo protože o tom nemluvvime jelykoš byla tma a tancovali jsme při svičkach.sousedka mě šahla mezi nohy a ja jsem v traumatu nevěděl jsem jak toho sveho pindoura mam sklidnit ale vubec se mě to nedařilo.Bylo pozdě tak kolem 4 hod.rano tak jsme šli domu .Se ženou jsme nepromluvili po cestě ani slovo a doma jsme se krasně pomilovali.Jsem zvědavej jak dopadne přišti naštěva.Ahojky všem a všechny zdravime .
Trochu se rozepište at vim jak na to dal .Myslime si že se to určitě někomu muselo stat .Děkujem a budem se těšit na dalši přispěvky .Pa lidičky
My jsme po tom "poprvé" spolu mluvili, bylo to fajn, taky nás to naladilo na "další", které bylo taky super, protože jsme už věděli, že to není nic tak strašnýho, ale že to je šíleně vzrušující. - takže mluvit, mluvit, mluvit!!!

manželé a sousede skoro
Skoušeli jste to někdy