Сообщение было удалено пользователем.
Co treba v tomhle pocasi nejakou saunu stejne neprijde moc lidi
v létě to není problém, jestli jezdíme tam, nebo tam. Nevím, proč z toho dělá zakladatel takovou vědu? Copak to chce nějakou odvahu?
Co Lhota.. Dá se tam pařit i celou noc .. párkrát jsme to tam.zazili
A vemem místní děvy? 

Pár favoritek odsud mám

Ať je to pestré, ať to tam nevypadá jak Modrá ústřice
Pár favoritek odsud mám
Ať je to pestré, ať to tam nevypadá jak Modrá ústřice
V létě klidně. Jezdím často na nuda se vyvalit a opalit jitrnici 
Zatím tedy pouze Praha Hostivař. Neplánujte až bude teplo nějakou slezinu a rád dorazím

S nahotou opravdu problém nemám....
Zatím tedy pouze Praha Hostivař. Neplánujte až bude teplo nějakou slezinu a rád dorazím
S nahotou opravdu problém nemám....
Jakou má výhodu nudapláž oproti jiným místům v půlce ledna...???
Že tam bude dost místa na válení
A nebo je tu smaznou jako tebe
ahoj kdo by šel zítra na nudapláž - já půjdu v Praze vodní nádrž Hostivař:-) nachvilku půjdu do práce a po O tam dorazim...:-)) má být hezky:-)
Kdopak tady otevřel 12 let staré téma? Pokud něco bude v létě, rád se také zúčastním, nudismus a nahotu mám velmi rád.
tak já navrhuji Džbán nabo vodní nádrž hostivař..., ale ještě si budem muset počkat na počasí...:-)) ps: koukám, že dívky jsou stydlivé...zatím se jih moc nepřihlásilo (ještě máte čas:-)))
A kde se máme přihlásit?Ty tam pujdeš i se svojí kamarádkou s galerie?
to asi ne už jí nevídám...:-) až bude hezky zkusil bych zorganizovat oficielní sraz...:-))
Našli jste už nějakou vhodnou lokalitu?Rádi se přijdem také zučastnit pokud to nebude někde daleko a pokud tam nebudou samí chlapy.Těšíme se.
Tak lidi zkuste nějaký místo navrhnout uvydím jaký se uchytí...
čau My se například scházíme každý měsíc na Naturpárty v Babylonu v Liberci každou poslední sobotu v měsíci protože snad ani letos pěkně nebude, zdar J.
to se scházíte s lidma tady z amatérů?:-)
Já jsem z Prahy:-) takže jako organizátor to bude v blízkém okolí:-)))
Také bych se zúčastnil...
Ahoj. Jsme pár z plzeňska. Rádi se zůčastníme!!
J8 bych šel teda pokud by to bylo v okolí Prahy...

sraz na nudapláži:-)
Blíží se léto:-))