Gangbang

Hladam ženu

Sme par a radi si spestrujeme hladame zenu par, pre nas. Ale aj muzov moj sa rad pozera ked som z inymi muzmy. Teraz nemozeme ale v piatok chceme vyrazit okolo obeda na okruznu jazdu smer Beckov potom slnecne jazera a skoncit v Chorvatskom grobe snad nieco konecne zazijeme. Zenu par knam alebo aj muzov moj sa rad pozera. Tak ak na niekoho vispulim susko mozes pekne zasunut a kludne aj viacery.
Radi by sme zazili Gang bang aspon s styrmi ja pekne lezim na deke moj sa pozera vy pridete pekne sa na mne vystriedate a odydete.
Aj toto sme skusali .Ale najst aspon troch styroch kamosov je nemozne. Kazdy napyse hlasim sa ale zozente dalsich ale to my nechceme chceme zohratych kamosov. Aby sa nehambyli a neochunali jeden pred druhym.
hľadám dve dievčatá na zábavu, stredné slovensko, pre dvoch mužov 31 a 37, zaujímavá ponuka a seriozny prístup garantovaný.
Zdravim mal by som zaujem sa pridat na gangbang ackiu, ak zozeniete zenu rad sa pridam.S pozdravom Tom
Moj by ma chcel vidiet s viacerimy ako gangbang ale tu najst jedneho seriozneho je problem a nieto este viacerich
manzel by ma rad videl s zenou alebo mladuckym stihlim zajkom ,zo starym dedom alebo s viacerimy
Ale ak by mal niekdo neaky dobry napad napiste a mozno sa dohodneme Manzel sa rad pozera
Sem tam potom túži každá musíš vychýliť ten moment :)
Na tebe sa mi páči najviac to,že to tu vieš poriadne okorenit silnou provokáciou :-D super len tak ďalej! Rad by som s tebou pokecal :)