Sledovanie páru pri sexe

Asterix72

Párik ktorému poskytnem priestor? Podmienka moja prítomnosť 😉 reálne v ba
Mal som tu prilezitost byt v spolocnosti paru pri sexe a bolo to velmi vzrusujuce. Rad pozvem pohodovy par na spolocny relax v BA v privatnej saune na spolocny relax a vzrusovanie. ON moze byt aj Bi
Ja z manželkou idem zajtra na Oravu Námestovo ak by niekto vedel niečo ponúknuť ozvite sa.
Keď opäť navštívite Oravu, dajte mi kľudne vedieť❤
Ahojte,hladam par ktory by som mohol sledovat u mna doma na byte,byvam priamo v TN,viac v sprave :)
Musí to byť strašne vzrušujúce, ja mam 33r pekná perverzna a partner 38r.sme spolu už dobrých 15rokov takže dokonale sa vieme odviazať, nemáme ostych a zábrany pred ničím. Ak nás chceš sledovať a honit si pri tom, poprípade mne lízať kundicku a aj viac ak neodolas tak píš, budeme sa tešiť, však ty sa zbadas, :) priestor mame, no a ak sa ešte aj dohodneme na dákej odmene pre mňa, tak úplne to bude dokonale,,
Odmenu mam už pripravenú čakám len na správu 😊
Ahoj rad by som sa zoznamil a prisiel ak by sa dalo ja zevraj sympatak
Ahoj,

ja by som prišiel. Len neviem odkiaľ ste. A tiež ako si predstavuješ tú FO.
Ďakujem za odpoveď.
Ahojte, rád by som Vás spoznal a zažil niečo pekné perverzne, az mate záujem môžme popísať a poprípade sa dohodnúť. Teším sa na Vašu odpoveď
Rad by som sa pridal kľudne aj odmenu pre teba :) okolie BB.. Napíšte do správy ak je záujem.. ďakujem
Vzrušuje ma sledovať párik pri sexe alebo vzájomnom dráždení... Rád by som si pri nich honil, alebo sa ich oboch dotýkal...
V piatok 7.1.22 pôjdeme z BB smer Vráble na R1tke na niektorom odpočívadle sa môžeš pozerať napíš kde sa máme zastaviť.
vžrušujúce je aj ked sa pozerajú na vás.mňa poriadne vzruušovalo,ked sa moja žena aj z kamošom pozerali ako mu trtkám ženu
Сообщение было удалено пользователем.
Vás sledovať musí byť iste super, keď si to viete takto užívať.
Keby dajaký párik m+ž zháňali diváka tak sa hlasim
Sme manželský pár 40 a 45r, manželka je naozaj sexi a hľadáme niekoho príjemného a inteligentného, kto by nás chcel pozorovať pri erot. hrátkach, najlepšie niekde v prírode.
Ahoj...veľmi rad budem pri tom..... predstava je vzrušujúca...
tiež sa radi necháme pozorovať, hlavne o kamošov a známych alebo iných párikov
Ahojte pekny podvečer Vam praje Mato a rad by Vas sledoval ak dovolite
Mne staci, ked suseda nado mnou zacne vzdychat, ked ten jej do nej vrazi vtaka. Pocuje to podla mna cely panelak. Vtedy mi stvrdne ako kamen a honim o 106. Uz som sa naucil urobit sa vtedy, ked ma ona orgazmus.*1**
Ahojte, nasiel by som niekoho alebo nejaky par teraz v TT?
Ak by chcel nejaky par divaka, rad sa hlasim, a pripadne aj naopak, ak by chcel kukat len mna, ako si to robim.
Ja by som rad sledoval par pri sexe a potom by som zlizal semeno s kundicky
manzel by ma rad videl s zenou alebo mladuckym stihlim zajkom ,zo starym dedom alebo s viacerimy
Ale ak by mal niekdo neaky dobry napad napiste a mozno sa dohodneme Manzel sa rad pozera
Aj ja mám záujem diskretne pozorovať pár pri sexe v Ružomberku!Ak máte záujem píšte,dohodneme sa!
sme parik BA okolie hladame niekoho kto by sa mal chut pozerat , najlepsie s miestom keby sa niekto nasiel a pozve nas radi mu predvedieme vsetko co si povie
Ahoj môžte prísť ku mne ku komarnu. Mám voľnýDOM
Pridávam sa k Asterix, keď chcete môžeme to vylepšiť a budú sa pozerať dvaja :)
ja mám zaujem o sledovanie páru pri sexe ak môžem si aj pri tom honiť poprípade prstovanie
ak je záujem napíš mi*49**49**49**49**49**49**49*
sme parik skúsili by sme take nieco ale chcelo by to foto