Kamaradka a jeji provokace

Jak to probihalo?

Stalo se Vam, ze vas kamaradka provokuje? Jak jste poznali, ze chce mit s vama sex? Jste pratele dal nebo se to po sexu zmenilo? Samozrejme to plati i o kamaradech. Zeny a muzi pochlubte se:)
Сообщение было удалено пользователем.
Přečíst si to už nestihne.Je to honička napsat něco do všech témat a potom ještě vytáhnout nějaké 10 let staré.
Mám kamarádku s výhodou, její manžel ví, že spolu souložíme, s jinými jsem souložil tajně. Proč si nevyhovět, když to oba potřebujeme.
Mě se to stalo, ale nebyla to vyloženě kamarádka, spíš známá. Nepoznat to nešlo, fakt si o to řekla (postupně, nakonec úplně jasně). Já byl celkem vykulenej, takhle otevřeně jsem ještě požadavek nedostal.
Nějakej čas jsme byli v kontaktu, pak to skončilo. Jsme povahově dost různí. Po aktu se to pro mě změnilo, byla mi bližší.
Bim bam, zazvonil zvonec a pohádky je konec. Tak děti, vyčůrat, pomodlit a hurá do hajan *14*
Koukám že ty asi žiješ v nějakém alternativním vesmíru.Nějak ti ty představy splývají se skutečností.
Koukám už ses zorientovala, je tu celkem veselo, když to člověk sleduje o fous déle *3*
Ano, ano..blogy omrzely, je třeba se poohlídnout zde 😅
@Johnysekyrka hlavně k čemu to je, když si vše dotyčný nechá odmazat 😅😅😅
Jo jo.zacal jsem si s kamaradkou manzelky chtel jsem od zeny odejit ale zlate doma.miluju manzelku ale sukat kamaradky je taky potreba.*368*
Mě si chlap začít s kamarádkou, ségrou, utrhla bych jim hlavu oběma *60**36*. Neznáte pořekadlo co je v domě, není pro mne *4*
jo, stalo, vícekrát. Prostě to poznám, podle náznaků, pohledů. Se všema kamarádkama, co jsem spal jsem dál kamarád, kromě jedné, tam to ale skončilo z jiných důvodů... Netvrdim, že jsem nějakej přeborník, ale jednu věc vim - ženy maj rády sex úplně stejně jako chlapi a když je žena dlouho sama, nepohrdne ani ženatym nebo zadanym kamarádem :-)
Taky přispěju. Do mě se zakoukala švagrová. A to je jízda.