SEX na rybách

SEX na rybách

Ja idem zajtra na ryby na gulasku..budete este tam?mohli by sme daco vymysliet:)
Tento tyzden som na rybach na vahu pri nmnv..ktory par alebo zena sa zastavi?rad sa ukazem nahy:)piste
Ahojte.Zajtra idem na ryby k dunaju.Hladam zenu alebo par co hladu tiez nieco vzrusujuce ako ja.Ak ma nejaka zena alebo par zaujem tak sptava potesi a mozme nieco vymysliet.sex,pozorovanie a vlastne vsetko mozne😊
Ahoj je tu nejaký mladý párik rybárov? Zapadne Slovensko sprava
Ktorý rybár poradí, ktorá ryba najlepšie fajčí. Mne príde, že kapor by mohol.
Mňa by zaujímalo, ktorý rybár vie, s ktorou rybou by bol najlepší análny sex, mne príde, že úhor by mohol.
Сообщение было удалено пользователем.
Nemam rybársky, ale chcel by som ísť na ryby, priberie má nejaký párik? Donesiem fľašu vínka, nech sa chytá lepšie 😉
Ahojte.Dnes poobede idem prívlačovať do Petržalky na sústavu ramien a ďalej.Najdem tam nejakú ženu alebo pár???Chodí tam vlastne niekto?
Raz som stretol pár cyklistov ako mu ho fajčila pri Váhu keď som šiel na ryby pri Dubnici nad Váhom nabudúce ak dakoho stretnem sa vyskúšam pridať ak budú súhlasiť
Ahojte..dnes budem na rybach na vahu,okolie nmnv.pn...ktorej zene alebo paru sa poukazujem?
Dnes az do rana som na rybach v senci,gulaska..zena alebo par co by prisli?
dnes idem na ryba do Modry. Pride ma tam pozriet nejaka pani, slečna, dáma ??
najde sa slecna pani, dama na nahe opalovanie zajtra v Budmericiach na rybniku ??
Dnes som na rybach pri vahu v nmnv..daka zena alebo par ktorym sa poukazujem?piste:)
Ahojte.Mate nejake skusenosti v okoli ba kde si zachytat a aj pozriet nejake zeny a pariky ako si uzivaju?popripadne dnes vecer nejaky nejaka zena sa neprida na rybacku?BA
Ahojte.ja chodim k vahu.rad sa stretnem s parom:)piste
Chodi niekto na ribacku na priehradu Dobra niva pri Zvolene?
Ak je nejaky rybar v okoli TO napis. Pridem pozriet na tvoju navnadu.
ITVT
ITVT Неактивный 9 лет назад
Nechytám ryby ale na ňu by som sa pozrel....😀😀😀
Ahoj, ukáž mi Tvoju ja Ti alebo Vám ukážem priehradu, Kráľovú.*24*
lop13
lop13 Неактивный 9 лет назад
ahoj, keby som stretol tu tvoju na rybach tak hm?...:-) ja som kazdu nedelu na rybach takze je to len o dohode
...len či by sa mi potom dalo ešte chytať:-)))....s tvrdým červíkom:-)))
Ahoj chodím k Váhu často, hlavne behať alebo na bicykli - Váhovce, Kaskády, Kráľová - tak by sme sa mohli dohodnúť.
Ja rad chodim na ryby a rad by som to spojil s niecim prijemnym
a to kde ich vidavas ? ..aj ja by som sa prisile pozriet :D