Manžel ma požičal kamarátovi.

Nechala som sa v slabej chvíli nahovoriť na s

Nechala som sa v slabej chvíli nahovoriť na sex s kamarátom v prítomnosti môjho manžela. Tvrdil že ho to vzrušuje, ale potom sa mi nezdalo že by bol taký nadšený ako pred tým než som sa dobre milovala s jeho kamošom. Aké máte skúsenosti, pokračovali ste v tom aj inokedy a či sa to skončilo fiaskom?
Vtomhle musi opravdu oba vědět do ceho jdou.Ja se za mlada sesel s parem a dopadlo to jak u vas.Muz byl jak opareny, žena vášní křičela,svijela se v orgasmech no uz se neozvali
jak to jednou skusiš a je to fajn je to jako droga pořad to budeš chtit ja to znam velmi dobře ale na rozdil od tvyho muže se mi to libilo
no to se stává ,já půjčil manželku kámošovi a v pohodě klidně mu ji půjčím zase .Ale když jsme sehnali holku na trojku tak ta moje to špatně snášela potom . Prý ji strašně vadilo že šukám jinou . No hold každý to máme jinak.
Nesmíš s kamarádem více vzdychat jak doma, musíš se hlídat. Proto nebyl manžel nadšený, protože sis to užila více jak s ním....
Ale kaslat na něj, chtěl to, chtěl...
Tak to má. Bez výčitek *4*
On to tak chcel a ja som mu vyhovela, prečo nie, keď sa mi páčil. Po tomto sa už aspoň ja, na to nedám nahovoriť.
Stále nám není jasné, jestli se chlubíš anebo stěžuješ. ...