Německý lékař si dával kokain za předkožku, jedna z jeho milenek to nepřežila

5.10.2018 12:49 Источник: Famous
Německý lékař si dával kokain za předkožku, jedna z jeho milenek to nepřežila

MAGDEBURG – Chirurg Andreas David Niederbichler půjde na několik let do vězení. Zrovna čelí procesu kvůli ublížení na zdraví a zavinění cizí smrti. Lékař si dával za předkožku kokain, aby partnerky byly povolnější při sexu a souhlasily s bizarními praktikami. Jedna z nich to nepřežila. Německý Christian Grey, jak mu přezdívají, čelí obvinění z těžkého ublížení na zdraví s následkem smrti.

Osmatřicetiletá kadeřnice Yvonne M. se letos v únoru kokainem předávkovala, když lékaře začala uspokojovat ústy. Lékař ji na drogu neupozornil a ona po sexu zkolabovala a zemřela.

Nebyla ale jedinou obětí sexem posedlého lékaře. Svědčit k soudu proti němu přišly jeho bývalé milenky, z nichž jedna po souloži s ním dvakrát havarovala v autě, protože netušila, že měl na penisu kokain, který se vstřebal její sliznicí ve vagíně. Jiná žena zase svědčí s tím, že po předávkování kokainem ztratila vědomí, a i když měla štěstí a nezemřela, má trvalé nervové následky.

„Yvonne chtěla kvůli Niederbichlerovi opustit manžela. Byl pro ni jako Christian Grey z Padesáti odstínů šedi,“ uvedla kamarádka zesnulé kadeřnice při výpovědi u soudu.

„Podával jim nevědomě kokain, aby pokračovaly v jeho bizarních sexuálních praktikách,“ uvedla hlavní státní žalobkyně Eva Vogelová.

Advokát Olaf Schröder zastupující chirurga u soudu pouze suše prohlásil, že smrt Yvonne M. byla nechtěná.

Niederbichler zastával funkci hlavního lékaře na Klinice plastické a estetické medicíny a medicíny ruky Ameos v Halberstadtu v Sasku – Anhaltsku.

„Slíbil, že uzdraví naši dceru, teď je mrtvá. Byla velmi atraktivní a jeho pacientkou. Dvakrát ji operoval kvůli tendonitidě (zánětu šlach),“ uvedl v rozhovoru pro deník Der Bild čtyřiašedesátiletý Jürgen M., otec zesnulé Yvonne M.

Niederbichler se po úmrtí své milenky zhroutil a utrpěl infarkt. Soudní proces pokračuje a podle všeho pro něj skončí několika roky za mřížemi.

Псевдоним
Регион
ottoo2 ottoo2
Czech Republic Ústecký kraj
pleasure66 pleasure66
Czech Republic Středočeský kraj
tnt83 tnt83
Czech Republic Ústecký kraj

Больше статей