Muž s mikropenisem žaluje manželku, která se na Redditu svěřila s tím, že jí pyj ukázal až po svatbě

25.2.2019 09:30 Источник: Famous
Muž s mikropenisem žaluje manželku, která se na Redditu svěřila s tím, že jí pyj ukázal až po svatbě

LONDÝN – Nejmenovaná Britka se rozhodla svěřit uživatelům sociální sítě Reddit se svým šokem, který na ni čekal během prvního sexu s novomanželem. Ten totiž odmítal soulož do svatby, protože měl mikropenis. Vymlouval se na to, že je staromódní. Dojem během svatební noci svým pyjem neudělal a jeho novomanželka se cítila podvedená. Tak se ptala na názor uživatelů Redditu. A teď čelí žalobě a rozvodovému řízení. Manžel ji totiž zažaloval nejen o rozvod, ale také kvůli poškozování dobrého jména.

„Můj manžel mě teď žaluje, protože je přesvědčen, že jeho identita bude vyzrazena a zničí mu to společenskou pověst,“ přiznala uživatelka Redditu, která před několika týdny lkala nad tím, že jí snoubenec tajil své malé přirození.

„Můj manžel není věřící, jen mi říkal, že je staromódní,“ psala autorka na vysvětlenou, proč neměli před svatební nocí spolu žádný sex. Tedy párkrát se mazlili, ale když se pokusila proniknout mu do kalhot, vždy ji zastavil. Podezřelé jí to nebylo, protože působil dost věrohodně s tvrzením, že je prostě staromódní.

„Teprve během svatební noci jsem pochopila, že není staromódní, ale že celou dobu přede mnou tajil, že má mikropenis,“ přiznala sedmadvacetiletá žena. Nejprve se snažila nedávat na sobě nic znát. Ale poté to v ní začalo hlodat, přišla si podvedená. A protože jí na velikosti pyje partnera záleží, rozhodla se z manželství odejít.

„Samozřejmě že každého velmi frustruje, když ho po prvním rande odmítnete kvůli malému penisu, ale není to rozhodně tak frustrují, jako vybudovat si dlouhodobý vztah, a pak kvůli tomu o něj přijít,“ reaguje jedna čtenářka příběhu.

Většina komentátorů příspěvku se shoduje na tom, že jde víc než o velikost penisu o podvod. Podle nich měl být totiž dotyčný muž upřímný, nehrát si na staromódního muže, aby zakryl svůj mindrák, který odhalil až po svatbě. Partnerku si tak snažil pojistit sňatkem, teprve když ji měl „jistou“, odhalil všechny své vlastnosti. Mnozí se obávají, že skrývá více než jen mikropenis, a to především negativní psychické vlastnosti.

„Faktem je, že za prvé, on jí nevěřil dost na to, aby se jí s tím svěřil, za druhé, že ona nemůže věřit jemu, že je upřímný,“ reaguje jeden z komentátorů.

A jsou i tací, kteří se snaží najít v tématu humor. „Rozhodně je to velká neupřímnost, když lže kvůli takové maličkosti,“ využívá jazykového vtipu jeden z přispěvatelů.

Jenže zmíněné ženě prý s žalobou na krku moc do smíchu není.

„Minulý týden jsem ho konfrontovala s tím, že to přede mnou tajil. On mi řekl, že si byl jistý, že bych ho kvůli tomu nechala, kdybych znala velikost před svatbou. A že mi to chtěl říct, ale bál se, že odvolám svatbu, protože má mikropenis, teď se bojí, že až to zjistí obě naše rodiny, bude se o tom šuškat a jeho to zdrtí psychicky,“ svěřila dotyčná Britka deníku The Mirror.

Больше статей