Americká společnost vyrábí na zakázku dilda s hlavičkou partnera či milence

12.3.2019 05:30 Источник: Famous
Americká společnost vyrábí na zakázku dilda s hlavičkou partnera či milence

NEW YORK – Lidská sexualita je tak variabilní, že je skvělým oborem podnikání. Americká společnost Wobbling Willy nalezla novou díru na trhu s dildy – tedy umělými penisy. Nabízí je s unikátním zakončením. K pyji standardních i nadstandardních rozměrů připojuje postavičku muže, přičemž hlavičku vymodelují výtvarníci této firmy na zakázku podle zaslaných fotografií. Dildo tak může být připojeno k tělu s obličejem vysněného či skutečného partnera.

Funguje to jednoduše. Zákazník si dildo objedná, specifikuje tvar a rozměry erotické pomůcky a zašle fotografie hlavy vysněného partnera z několika různých úhlů. Výtvarníci společnosti pak navrhnou karikovanou podobu hlavičky a pošlou ji klientovi ke schválení. Pokud tento souhlasí, celé dildo i s tělíčkem a hlavičkou je odlito ze speciální hmoty a zasláno na adresu klienta.

Dildo s hlavou na zakázku vyjde na sto dolarů a poštovné kamkoli po světě na pětadvacet dolarů.

„Obecně nevyrábíme dilda Wobbling Willy s podobiznou jakékoli osoby, která profituje ze své fyzické image, včetně ale nejen profesionálních sportovců, hudebníků a herců,“ varuje majitel společnosti Wobbling Willy. Na dildo s hlavou Brada Pitta tak můžou klienti zapomenout.

Výhodou ale je, že pohybující se hlavička na dildu může být snadno odstraněna a vyměněna za novou. Není tedy třeba ke každému obličeji pořizovat zcela nové dildo.

Больше статей