Rod Stewart: Sex pořád miluju, ale další děti už nechci ani náhodou

30.5.2019 12:55 Источник: Famous
Rod Stewart: Sex pořád miluju, ale další děti už nechci ani náhodou

LONDÝN – Zpěvák Rod Stewart má prý s manželkou Penny Lancasterovou stále velmi aktivní sexuální život. A přestože pořád souloží jako králíci, začali se chránit před početím. Čtyřiasedmdesátiletý rocker se už totiž na další dítě necítí. Britský hudebník si myslí, že osm potomků mu bohatě stačí.

Nejmladšímu synovi Aidanovi je osm, Rod doufá, že se dožije také jeho plnoletosti. Ale sá už v tu dobu nebude zrovna nejmladší. Takže zplodit dalšího novorozence nechce. Dítě by mělo otce ve věku pradědy.

„Sex začal být v jednu chvíli trochu nudný, na konci osmdesátých a počátku devadesátých let, pořád proudily modelky, zleva, zprava, prostředkem. Jedna přijela, druhá odešla. Najednou jsem začal být osamělý. Říkal jsem si, máš všechno, ženy, slávu, děti. Ale nebyl jsem nikomu oddaný, někomu, komu bych se mohl plně oddat, takže mě sex začal nudit,“ přiznal Rod deníku The Sun.

Všechno změnila až modelka Penny Lancasterová, jež má dnes už osmačtyřicet. S tou si pořídil krom Aidana ještě třináctiletého Alastaira. Ale tím s plozením skončil.

„Moje tágo už stojí v koutě, banán odložen na mísu,“ odpověděl Stewart deníku The Sun na otázku, zda plánuje další děti.

Rodově nejstarší dceři je šestapadesát a jmenuje se Sarah. O sedmnáct let mladší než ona je Kimberley, rok po ní se mu narodil Sean, sedm let po něm Ruby, pět let po ní Renee a dva roky po ní Liam.

„Myslím, že budu schopen do smrti zpívat, ale toto nemůžu dělat věčně. Musí nastat čas, kdy řeknu, dobře, sundejte mi upnuté kalhoty a všechny ty komické oblečky,“ dodal Rod.

Больше статей