Brigitte Nielsenová: Sex s Arnoldem byl naprosto bez zábran, zkusili jsme úplně vše

19.7.2020 06:04 Источник: Famous
Brigitte Nielsenová: Sex s Arnoldem byl naprosto bez zábran, zkusili jsme úplně vše

LOS ANGELES – Dánská herečka Brigitte Nielsenová ve svých pamětech otevřeně hovoří o sexuálním poměru s Arnoldem Schwarzeneggerem. S ním natáčela v polovině osmdesátých let film Rudá Sonja. Ačkoli byli oba zadaní, velmi záhy se stali milenci. Dánská blondýna na ty časy vzpomíná dodnes s láskou. Bylo to prý jedno z nejkrásnějších období jejího života. Jejich milostný poměr byl naprosto bez zábran a sexuálně zkusili údajně úplně vše.

Brigitte ale svým odhalením zradila Arnolda, který už tehdy randil s Marií Shriverovou, kterou si krátce po milostném románku vzal. Marii pak podváděl i v manželství a zplodil nemanželského syna. To už Shriverová nevydržela a se Schwarzeneggerem se rozvedla. Sama Nielsenová přitom v době natáčení Rudé Sonji randila se Sylvesterem Stallonem, pro kterého bylo velmi těžké přijmout, že byl těsně před jejich svatbou paroháčem.

Brigitte píše otevřeně o svém sexuálním poměru s Arnoldem v knize You Only Get One Life (Žijete jen jednou).

„Přirozeně jsem s každým flirtovala a možná tam bylo něco ve vzduchu už kvůli našim rolím, nevím, ale měli jsme se milovat před kamerou… On byl velmi zemitý, jeho tělo vždy vypadalo nadpřirozeně, nemohli jste ho ignorovat, když jsme po placu běhali vedle sebe polonazí v naší výstroji bojovníků… Chtěli jsme zkusit vše a taky zkusili. Neměli jsme žádná omezení, žádné podmínky, nic, bylo to úžasné období mého života,“ píše Nielsenová, i když přiznává, že dělala paroháče ze snoubence Stalloneho a Arnold podváděl snoubenku Shriverovou.

Kniha vyšla už v roce 2011 a až rok nato Arnold přiznal, že měl s Brigitte poměr. Rok 2011 pro něj byl velmi těžký. Manželku totiž podvedl s hospodyní a počal s ní syna. Ten se narodil ve stejném roce jako nejmladší syn, jehož zplodil s Marií. Marie se vše dozvěděla právě v roce 2011.

Arnodl ve svých pamětech poměru s Brigitte litoval.

„Myslím, že to byla nejhloupější věc, kterou jsem v celém tom vztahu udělal. Bylo to hnusné. Navalil jsem ohromnou bolest na Marii a své děti,“ píše Schwarzenegger.

Больше статей