Několik modelů obvinilo návrháře Alexandera Wanga, že je zdrogoval a zneužil

5.1.2021 09:03 Источник: Famous
Několik modelů obvinilo návrháře Alexandera Wanga, že je zdrogoval a zneužil

LOS ANGELES – Sedmatřicetiletý americký návrhář tchajwanského původu Alexander Wang čelí několikanásobnému obvinění ze sexuálního zneužití. Měl k sobě domů nalákat, zdrogovat a pohlavně zneužít několik mužských a transgender modelů a modelek. Podal jim prý vysoké dávky extáze v nápoji, po nichž nebyli schopni se bránit.

Deník Woman’s Wear Daily tvrdí, že se k obvinění spojilo více než deset osob. Model Owen Mooney pak na sociální síti TikTok fanouškům popsal incident, kdy ho návrhář v roce 2017 v klubu plném lidí vulgárně osahával a strkal mu ruce na penis a mezi hýždě.

Obvinění proti návrháři potvrdila na Instagramu organizace Sh*t Model Management.

Wang se odmítl deníku WWD vyjádřit a ponechává obvinění zatím bez komentáře. V dalších dnech se k tomu prý vysloví jeho advokáti.

„Alexander Wang je obviněn jako sexuální útočník, mnoho mužských a trans modelů přišlo a veřejně ho obvinilo z toho, že je sexuálně zneužil. Je důležité, abyste oběti jeho útoků podpořili tím, že přestanete Alexandera Wanga sledovat na Instagramu a budete bojkotovat jeho oblečení,“ napsal mluvčí organizace Sh*t Model Management.

Больше статей