Pozor na scrotox, vizuálně zmenšuje penis

8.9.2021 13:59 Источник: Famous
Pozor na scrotox, vizuálně zmenšuje penis

NEW YORK – Marnivost lidí ze Západu snad nemá hranic. Botox je znám už více než dvacet let a v kosmetické medicíně se používá k vyhlazování vrásek v obličeji. Umrtvuje totiž mimické svaly, a pokud se to s ním přežene, člověk vypadá jako z vosku a po mrtvici. Navzdory tomu si látku do obličeje nechají píchat miliony lidé po celém světě. A nejen do obličeje. Někteří muži nechají lékaře aplikovat botox také do šourku, který se latinsky nazývá scrotum. Proceduře se proto říká scrotox. Má šourek vyhladit od stařeckých vrásek a poněkud „zvětšit“. Jenže varlata klesnou níž a opticky zkrátí penis. Muži s menším přirozením jsou pak ze scrotoxu nešťastní.

Tvrdí to plastický chirurg doktor Antohy Yuon, který na Tiktoku před scrotoxem varuje. Vysvětluje mužům, že botox umrtví svaly v šourku, které s ním pohybují v závislosti na teplotě okolí. Tyto svaly pomáhají regulovat teplotu varlat tak, aby byla optimální pro tvorbu spermií. Je dokázáno, že po scrotoxu se počet zdravých spermií v ejakulátu zmenší, takže procedura je naprosto nevhodná pro muže toužící po zplození potomka. Nicméně zákrok volí většinou muži starší, protože po zákroku je prý šourek hladší a jaksi mladistvější. Také lehce oteklý – podobně jako obličej lidí po botoxu – takže má muž ve spodním prádle vizuálně větší objem. Ale pozor. Doktor Yuon varuje, že zklamání může nastat, když muž trenky stáhne. Větší šourek totiž opticky zmenší penis. Pokud pohlavní úd není nadprůměrný, pak mu scrotox vizuálně uškodí.

„Je to zřejmě nejhloupější zákrok estetické medicíny všech dob. Říká se mu scrotox a znamená, že si necháte píchnout injekci botoxu do šourku, aby visel níž. Když si ale celou situaci nakreslíte na diagramu, dojde vám, že větší a níže visící šourek znamená opticky kratší penis. Takže byste vyměnili hladší šourek za penis, který vypadá kratší?“ diví se doktor Yuon na TikToku.

Больше статей