Po sexandroidech Harmony a Henrym přijde lesbička

6.12.2021 17:30 Источник: Famous
Po sexandroidech Harmony a Henrym přijde lesbička

SAN MARCOS – Kalifornská společnost Realbotix před lety představila světu prvního sexandroida jménem Harmony. Jednalo se o bisexuální robotku, která se má stát dokonalou milenkou osamělým mužům. Ale díky bisexualitě může zpestřit sex také heterosexuálním párům. Předloni Realbotix zveřejnil prototyp sexandroida muže, ten dostal název Henry. První exempláře budou v prodeji od příštího roku. Ale vedení společnosti už pracuje na dalším typu, tentokrát to bude robot s čistě lesbickým cítěním.

První Harmony byla uvedena na trh předloni, Henry bude v prodeji od příštího roku. Zatímco u sex androidů pro muže se výrobci zaměřují na dokonalost fyzickou, u sex androidů pro ženy museli zapracovat také na nefyzických vlastnostech. A tak dokonale vypadající Henry vypráví vtipy. Je vysoký 1,8 metru, má přesně řezanou tvář a tmavé vlasy. Když majitelka či majitel přijdou domů, Henry je pozdraví a probere s nimi oblíbený seriál v televizi. Ale nejen to. Jakmile pozná, že má jeho lidský společník špatnou náladu, začne vyprávět vtipy nebo recitovat milostné básně. Henry vyjde v přepočtu na 320 tisíc korun a je prvním sexuálním androidem zaměřeným na ženy a homosexuály. Zaujme nejen svým nadlidským sexuálním výkonem – nikdy nemá dost a nikdy není unavený – ale také svou romantickou „povahou“ se smyslem pro humor. Zájemce o Henryho může dopředu určit některé jeho vlastnosti – barvu očí, délku vlasů a velikost a tvar penisu. Parametry uvede v objednávce.

Matt McMullen, generální ředitel RealDoll, subdivize společnosti Realbotix, teď prozradil, že už pracují na sexandroidce s lesbickým cítěním.

„Nejenže potřebujeme vytvořit odlišné pohlaví, ale také odlišné sexuální preference v jejich profilu, a to bude něco, co by mělo být zajímavé také pro ženskou klientelu,“ věří McMullen.

Zatímco Henry má penis opatřený hydraulikou tak mocnou, že jeho orgán zvedne náklaďák, vývoj umělé inteligence, která by dobře spolupracovala s orgánem, aby reagoval erekcí na vzrušování od protějšku, je velmi složitý proces.

„Také je potřeba zabezpečit, aby sexandroid schopný uzvednout jednou rukou celé své tělo, neublížil člověku, s nímž bude v posteli,“ dodal McMullen.

Больше статей