Bette Midlerová: Zakažte Viagru, Bůh chce, aby muži měli ochablé péro

1.7.2022 12:34 Источник: Famous
Bette Midlerová: Zakažte Viagru, Bůh chce, aby muži měli ochablé péro

LOS ANGELES – Herečka Bette Midlerová je velmi rozhněvaná na americkou patriarchální společnost, v níž muži rozhodují o zdraví a osudu ženských těl. Poté, co Nejvyšší soud USA zrušil rozsudek Roe vs. Wade a potvrdil tím právo členských států zakázat potrat, vyzvala hollywoodská komička, aby byla zakázána také Viagra. Je podle ní totiž Boží vůlí, aby měla většina mužů nad padesát „ochablé péro“.

V reakci na rozhodnutí soudců, kteří v pátek 24. rozhodli, že jednotlivé státy USA se mohou rozhodnout, zda učiní potrat nezákonným, napsala Bette na Twitteru: „Je čas zakázat Viagru. Protože pokud je těhotenství Boží vůle, pak je jí i tvé ochablé péro.“

Hvězda romantické komedie Konečně spolu byla v příspěvku na Twitteru tvrdá a označila soudce Clarence Thomase za debila a soudce Samuela Alita za padoucha. Obvinila konzervativní soudce, že lhali pod přísahou, když každý z nich během svého schvalovacího slyšení navrhl, že Roe versus Wade je ustáleným precedentem, a zaútočila na „venkovany“ žijící ve středních státech USA kvůli tomu, že říkají ostatním, jak se mají chovat. Zatímco Bette zdůraznila, že většina obyvatel USA žije v New Yorku a Kalifornii.

Больше статей