Australana přivezli v bezvědomí na pohotovost s 9 těžkými průmyslovými kroužky na penisu

23.5.2023 03:23 Источник: Famous
Australana přivezli v bezvědomí na pohotovost s 9 těžkými průmyslovými kroužky na penisu

SYDNEY – Mezi mechanickou podporu erekce patří různé škrtící kroužky na penis. Muži občas experimentují a vyrábějí si je z různých předmětů. Nejsou vždy úplně vhodné jako ty, které lze zakoupit v sexshopu. Australští urologové teď zveřejnili případovou studii, v níž popsali incident s pacientem, kterého záchranka přivezla v bezvědomí s devíti těžkými průmyslovými kroužky z nerezu na penisu a varlatech.

Lékaři podrobně popsali vzácný případ zaškrcení penisu v lékařském časopise Urology Case Reports. K odstranění kroužků museli být přizváni specialisté z hasičské základny.

Lékaři pod kroužky nasunuli dřevěnou destičku a okolí zajistili obvazy. Specialista pak malým diamantovým kotoučem kroužky opatrně rozřízl a genitálie uvolnil.

Podle autorů studie byl čtyřiačtyřicetiletý muž převezen na pohotovost s devíti těžkými průmyslovými kroužky z nerezové oceli, které měl uvízlé na bázi penisu a šourku po dobu dvanácti hodin. Muž byl pod vlivem alkoholu. Poté, co vystřízlivěl a probral se, řekl lékařům, že si pomocí kroužků chtěl udržet erekci při souloži. Během ní ale přišel o vědomí. Když se po třech hodinách probral, trpěl šílenými bolestmi v rozkroku.

Chirurgové se nejprve pokusili odstranit průmyslové kroužky pomocí štípacích kleští, ale bez úspěchu. Nakonec hasiči odřízli kroužky průmyslovou kotoučovou pilou v celkové anestezii pacienta.

Pacient za svůj experiment podle lékařů zaplatil mírnou poruchou erekce a dočasným poškozením močové trubice.

Больше статей