Maturant - 1. díl

13 июл. 2021 г. · 7 441 просмотр excitedcouple

Lenka si našla milence! To bylo hlavní téma dnešního dne v kanceláři.

Lenka je kolegyně lehce před čtyřicet, výrazně ženské postavy. Někdo by řekl - krev a mlíko. A její milenec? O téměř 20 let mladší zajíček, hubený, vysoký a dle vyprávění Lenky také řádně vybavený a v sexu neúnavný. Tak mladý! Jsem pohoršena!

Odjíždím z kanceláře a přemýšlím nad Lenkou. Dokázala bych to? Jaké to může být s mladým milencem? Vždyť by to mohl být můj syn!

Opouštím město. U krajnice stojí stopař. Zastavuji. Zastavuji? Nikdy neberu stopaře. Je to nebezpečné. Dívám se do zrcátka. Je to jen hubený kluk v kraťasech a tričku. Nikdo nebezpečný. Nese velkou sportovní tašku a fusak na oblek. Stahuji okénko u spolujezdce.

"Ahoj, kam máš namířeno?", ptám se. "Domů, dnes jsem maturoval", odvětí a stydlivě klopí zrak. "Tedy domů, myslím do Hradce", upřesňuje. "Dej si věci do kufru a nastup si. Máme stejnou cestu". Stejnou cestu? Vždyť jedeš úplně jinam. Co je to s tebou?

"Jana, podávám mu ruku. Budeme si tykat, ne?", navrhnu. "Tomáš, rád". Vyrážíme směr Hradec. "Na jaké škole jsi maturoval?", ptám se. "Na elektrotechnické, programování", koktá Tomáš. Periferně zahlédnu jeho pohled na moje nohy. Dnes mám jen lehké šaty, chlapci se to evidentně líbí... Povytáhnu okraj šatů výš a pohladím si při tom vnitřní stranu stehnu. Couro, řeknu si sama pro sebe. Tomáš si přejíždí rukou po kraťasech.

Chytám ho za ruku a pokládám si ji na stehno. Kraťasy nabírají podobu stanu... Tomášova chvějící se ruka cestuje pomalu po stehnu, hladí koleno, lehce se dotkne kalhotek. "Stáhni si kraťasy", zavelím. Tomáš okamžitě poslechne. Z kraťasů vyskočí dlouhý, tvrdý penis a žalud plácne Tomáše do břicha. Chytím ho do ruky a pomalu honím. Je tak tvrdý a velký!

Přijíždíme do města a zastavujeme na křižovatce. Ještě, že mám tak vysoké auto, do kterého není vidět. Vedle nás zastavuje vysoké SUV... Tedy až na výjimky... Pokračuji v honění jeho velkého penisu. SUV řídí blondýnka. Pozoruje nás. Tomášovi cuká v penisu a už stříká velké dávky semene, které dopadají na palubní desku. Blondýna obdivně zvedá palec a odjíždí.

Pokračování příště...