Náročný den v práci

24 окт. 2021 г. · 3 458 просмотров Autumn_Guy

Karel pracoval jako projektový manažer v malé firmě v okresním městě. Většina jeho spolupracovníků byla v jiných městech, připjení do společné sítě, on sám sdílel malou podkrovní kancelář spolu s dvěma kolegyněmi: Michalou, která přišla nedávno, hned po škole a řešila hlavně PR a firemní komunikaci. a Alenou, která se starala o účetnictví. Michale bylo něco přes dvacet, neustále ve svém virtuálním světě, moc se neusmívala, a ani se s Karlem tolik nebavila. Alena byla pravý opak. Neustálý úsměv, jiskrný hlas, a plné, přitom pevné tvary, které ani zdaleka neodpovídaly tomu, že jí bylo už přes čtyřicet, takže byla zhruba o deset let starší, než Karel. Občas se přistihl, že si ji se zájmem prohlíží, když zrovna nadhodila nějaký lehčí, dvojsmyslný vtípek, ale nikdy nezaznamenal, že by měla tendence překročit hranici.

Momentálně neměl co dělat, dokončil projekt, a už od rána čekal na zadání nového, ovšem nic se nedělo. Oběd protáhl, jak se jen dalo, ale i tak bylo stále brzké odpoledne. Byl v kanceláři sám, Michala byla na nějaké obchodní schůzce, a Alena si po obědě skočila ještě něco zařídit. Projel Facebook, instagram, mail... v něm narazil na odkaz, který mu poslal kamarád. Nějaká stránka se zajímavostmi o filmech, hercích, modelkách - takové ty klasické návnady, které vás lákají je rozklinout. Pár věcí si tam přečetl, a jak už to tak bývá, postupně klikal na články s čím dál více odhalenými slečnami., až skončil téměř u porna. Rukou si přejel přes vypoulené kalhoty, a na chvíli si ho pořádně přes látku zmačknul. V tu chvíli za sebou uslyšel polknutí.

Otočil se, a uviděl Alenu, jak se zájmem kouká přes jeho rameno, a jak zrovna narychlo odvrátila pohled od jeho rozkroku. Překlikl okna, snažil se něco zakoktat, ale ona rovnou začala o práci, že potřebuje něco zjistit, a jestli jí s tím nepomůže. Uši mu hořely studem, když jí na pořítači ukazopval, kde najít informaci, kterou hledala. Muselo to být na něm vidět, protože mu zazdálo, že se na chvíli začervenala. Řekl, že jí pošle odkaz na firemním komunikátoru, a ona si odešla sednout ke svému stolu. Poslal jí ho, koukal na prázdné okno, a přemýšlel, jestli jí nemá napsat nějakou omluvu, říct se to styděl, i když do sebe seděli kousek, a byli v kanceláři sami. Nepřemýšlel dlouho, když mu přišel od Aleny vzkaz: "A pošleš mi odkaz i na tu stránku, na kterou ses díval předtím? Ta blondýna měla úžasné kozy, ještě bych je chtěla vidět..." Třeštil oči na ten řádek, a myslel, že se mu to jen zdá. Podíval se přes počítač na Alenu, ale ta vypadala, že absolutně o ničem neví. Na chvíli ho napadlo, že se jí někdo naboural do účtu, nebo do celé sítě, ale jak by ten dotyčný věděl, na co konkrétního na obrazovce zrovna koukali, i kdyby měl log z navštívených stránek? Zkusil to, a odeslal i ten druhý odkaz. "Děkuji!" zněla odpověd. Byl ze všeho tak zmatený, že se nezmohl na nějakou navazující větu.

Radši oznámil, že si jde zapálit, a vystřelil ze dvěří. Venku kouřil, a přemýšlel, jestli si jeho hlava v té své nadrženosti jen všechno nepředstavovala. Kousek se prošel, uklidnil. Vrátil se do kanceláře, snažil se na sebe moc neupozorňovat. Všiml si, že ho Alena ani nezaregistorval, a že upřeně hledí do počítače. Promluvil na ni, nereagovala. Vstal, a přešel k jejímu počítači. Napadlo ho, že možna uvidí, jak se dívá na ty stránky, co on předtím, a že jí oplatí to předchozí nachytání. To, co uviděl, ho překvapilo mnohem víc, než když ho požádala o ten odkaz. Na obrazovce klečela prsatá brunetka, divoce a hladově kouřila jednoho, a za ní se jí pomalu chystal zasunout svoji kládu druhý. Brada mu padla až na hrudník. Alena si ho všimla, zadýchaně mu položila ruku na loket, a se slovy "Já vím, je to ostuda, ale už dlouho jsem to neměla, promiň!" video¨vypnula a otočila se zády. Nevěděl, jak má reagovat, radši se stáhl zpátky na svoje místo. Po chvíli už Alena vypadala, že se vůbec nic nestalo, ale i tak byl rád, že se mohl pustit do nově přidělené práce. Zabral se do ní, a málem tak nezaregistroval vzkaz od Aleny: "já vím, že je to drzé, neslušné a špatné, ale potřebuju ošukat, prosím!"

Měl pocit, že se musí každou chvíli probudit. V uších mu hučelo. Tolikrát si představoval, jak si to s Alenou rozdává, když si ho honil, ale to, že mu to navrhne ona sama, na to ho nenapadlo ani pomyslet. A pořád tu taky byla možnost, že si dělá jen legraci. Přemýšlel, co odepsat, ale vůbec se nesoustředil. Podíval se na ni, tvářila se ledově klidná. Blikl další vzakaz: "Urazila jsem tě?" Mátožně odepsal: "Ne, to vůbec, jen si myslím, že se mi to zdá. Můžeš něco udělat, abych viděl, že ne?". "A co bys tak chtěl, abych udělala?". Točila se mu hlava, zatmívalo před očima, a bouřilo v kalhotách. Ale začínal se vzpamatovávat, a rozhodně nechtěl myslet na to, jak je to špatně a proč by to neměli dělat. "Když by sis pohladila prsa, poznám, že si ze mě alespoň neděláš legraci". "Můžeš mi to napsat jinak, já takhle nefunguju..."

Hleděl do monitoru. Přemýšlel. A rozhodl se. "Poznám, že si neděláš legraci, když si pořádně zmáčkneš kozy." Kliknul na tlačítko odeslat, a otočil se na Alenu. Tvářila se, jako kdyby si vůbec žádný takový vzkaz nepřečetla. Vytiskla si nějaké papíry, napila se z hrnku, protáhla, a s neutrálním výrazem si rukama přejela pomalu po prsou, a pořádně je zmáčkla. "Takhle nějak?", pípl mu další vzkaz. "Přesně takhle.", odepsal. "A co by se ti ještě líbilo?". Zauvažoval, a zkusil to. "Líbilo by se mi si o tom jen nepsat, a pořádně tě ošukat!". "Tak na co čekáš, hřebečku? Já už ho potřebuju do kundičky dlouho!". Sotva si to přečetl, zavřel okno chatu, vstal, a pomalým krokem došel k Aleně. Ta se pořád tvářila, jako kdyby se nic nedělo, a zrovna konverzovali o počasí. Obešel její stůl, stoupnul si za ni, a musel se usmát. Na monitoru jí bez zvuku běželo další video, dvě blondýnky se navzájem lízaly v šedesátdevítce.

Položil jí ruce na ramena. Zatřásla se, a vzdychla. Pomalu začal sklouzávat po jejím hrudníku, když mu chytila obě ruce a stáhla si je na prsa a přimáčkla mu dlaně. "Na romantiku vážně nemám chuť, nevadí?", řekla. "Ještě aby, ty moje malá kurvičko!", zkusil on ostře. "Jó, pokračuj!", vyhrkla. "Pojď, nečekej na povolení! A nedrž se zpátky!". Nečekal, jestli ještě něco nedodá, přitiskl se k ní zezadu, a vrazil jí obě ruce do výstřihu blůzy, rovnou do podprsenky. Prudkým trhnutím si ji na židli otočil čelem k sobě, a snažil se jí vyndat prsa ven. "Jó, dělej, ukaž mi ty svoje cecky!" Začala nahlas vzdychat, a její ruce nedočkavě dolovaly jeho utahováka z riflí. Vyskočil jako čert z krabičky, a plácl ji přes odhalená prsa. S nepříčetným výrazem ho chytila, poplácala si jím po prsou, a pak k němu naklonila tvář. Vytrhl jí ho z ruky, přidržel ji za vlasy, a několikrát ji jím plesknul po tváři. "Vraž mi ho do huby, hned!", vyjekla, a začala ho hladově kouřit. Semkla okolo něj rty, a přejížděla po celé délce, zajížděl jí až do krku. "Pořádně mi ho kuř...!", řekl rozkazovačně. Nepamatoval si, kdy by byl takhle sprostý, ale nemohl si pomoct. Vyndala si ho z pusy, nepřestávala ho honit, a jazykem mu zabloudila na koule, přejela až na jejích spodní část. Zatmělo se mu před očima a zavrávoral, naštěstí byl za ním další stůl, o který se mohl opřít. "Jestli nepřestaneš, nastříkám ti všechno do pusy..." Na to se ona, stále zaměstnaná honěním a s plnou pusou jeho koulí, zasmála. "To právě chci, plnou pusu, cítít tu dávku, jen se nestyď, šoustat můžeme pak!" Cytila ho do pusy, jednou rukou po něm přejížděla, druhou ho chytla za koule, a držela si ho u sebe co nejblíž, aby jí náhodou neutekl. Nemusela pokračovat dlouho, než se jí pokusil odtáhnout hlavu, aby se neudusila, až bude stříkat. Na chvíli jí z pusy vyklouzl, takže první dávka dopadla na tvář a na její nádherná, velká prsa. Tvář jí okamžitě zrudla, oči se protočily, podlomily se jí nohy, a padla ze židle na kolena, a snad jen instinktivně mu po něm chňapla zpátky. Její pička jí pulzovala v prvním orgasmu, zatímco jí do pusy a krku teklo horké Karlovo sperma, které jí v tu chvíli nevýslovně chutnalo. Cuchal jí vlasy a tiskl si její hlavu do klína, neschopen slova.

"Doufám, že jsme ještě neskončili!", řekla Alena, když si mlsně slízla zbytky Karlovy nadílky z tváře a prsa. "No to si piš, mám šílenou chuť tě šoustat...". "Jo...?", řekla až skoro nejiště, a na zemi si přesedla, vyhrnula sukni, a prsty zašmátrala po látce kalhotek. "Ještě něco bys rád...?", hlas se jí třásl. "Nemůžu se dočkat, až ho do tebe vrazím, budu si tě otářet do všech poloh, naplácám ti, až budeš prosit, abych toho nechal..." slyšel sám sebe Karel říkat. "Po...pokra...pokračuj..." vydechovala, a její prsty kmitaly po látce mezi jejíma nohama. Nepamatoval si, co vlastně říkal, jediné, na co se mohl soustředit, bylo jen kmitání jejích prstů, její vzdychání, a když si odrhnula látku a vrazila si prsty dovnitř, ucítil, že má mezi nohama zase probuzeno. Na nic nečekal, povalil ji na záda, a rovnou jí ho tam vrazil. Oba vydechli napětím a vzrušením, na chvíli se nehýbali, a pak to začalo. Karel přirážel jako smyslů zbavený, Alena ho do toho povzbuzovala. Najednou se zarazila, a řekla téměř klidně "Tomuhle říkáš šoustání? Mrdej mě pořádně!" Plesk. Na tváři jí přistál lehký políček. V očích jí šlehly blesky. "Copak, nelíbí se ti, když tiuu tvoje kurvička odmlouvá?" Plesk. Přistál jí další. "My si tykáme?! Snad víš, jak mě máš oslovovat!" Trochu zjihla, a pípla: "Ano, pane..."

Chytil ji jednou rukou za vlasy, druhou ji dal na krk, a trochu se odtáhl, aby se mohl podívat, jak mu v ní jezdí, vzrušoval ho ten pohled. Měnil intenzitu tempa, a jen sledoval, jak se jí kundička svírá a rozvírá, pod jeho nápory. Chvíli tak pokračoval, než dostal chuť s i ji osahat zase trochu jinak. Položil se na ni, jednou rukou jí zmáčkl prso, druhou vsunul pod zadek,a přirážel si ho oproti svému klínu. Začali se zuřivě líbat, trochu se i kousali. Vyškubl se jí, vyklouzl z ní, a přesunul se hlavou mezi její nohy. "Taky tě chci ochutnat", zamumlal, a prolízl ji mezi pysky jedním dlouhým tahem jazykem. Zasténala. Přisál se jí na počtěváček, ukazovák a prostředníček strčil dovnitř, otočil je příšky prstů nahoru, pokrčil je, a lehce jimi zakmital. To už bylo na Alenu moc. Zazmítala se, ztuhla v křeči. Po tváři jí přeběhlo vypětí. Chvíli tak držela, pak se sesunula na podlahu, a po tváři se jí rozlil blažený úsměv.

"Nemysli si, že končíme!", zahřímal Karel. "To bych si nedovolila, ale dej mi chvíli, prosím...", opáčila. "Nic takového! Pokračujeme hned, nebo dostaneš na zadek!". Mezitím se přesunul k její hlavě, a popleskal ji jeho stále naběhlým žaludem po tváři. Mátožně po něm chňapla pusou, rukou zašmátrala do prázdna, a zase ji položila zpět. Chvíli si ho od ní nechal olizovat, ale přestávalo ho to bavit. "Říkal jsem hned, jinak ti nasekám!", zavelel. "To by se mi možná líbilo...", opáčila, ještě napůl mimo. "Uvědom si, s kým mluvíš, a jak to říkáš!". Surově ji otočil na břicho, a plesknul po zadku. "Jóó, takhle..." vydechla. "Jestli chceš ještě, musíš si o to říct!". "Chci ještě...". "Jak se to říká?!". "Chci ještě, pane...". "Když něco chceš, tak co pro to uděláš?!". "Poprosím...prosím, pane, chci ještě...". "Chceš ještě, ale co?". "Chci ještě plácnout po zadku...". "No vidíš, že to jde! A teď celou větou!". "Chci, abyste mě plácnul přes zadek, pane, prosím!". Plác. Plác plác. Vrtěla zadkem, a prohýbala se v zádech, vystrkovala na něj pičku, a rukama mačkala poházené oblečení, které ze sebe bůhvíkdy strhali.

Moc dlouho ji plácat a mačkat zadek nevydržel, chytil ji zezadu za vlasy, přitáhl si ji do kleku, poplácal svým neskutečně naběhlým čurákem, přejel jí mezi půlkami, a vrazil ho do ní. Jednou rukou si ji přidržoval za půlky, přehmatával, mačkal, sem tam plácnul, druhou jí málem trhal vlasy, za které ji držel jako za opratě. Nezmohli se na jakékoli mluvení, sotva dýchali, když jeden proti druhému přiráželi, jako kdyby měl svět skončit a tohle bylo jejich poslední šoustání. Neměli ponětí, jak dlouho do toho bušili, když Karel přerývaně zachrčel "Uź...budu...kam...". "Stříkej...do ...mě... prosíííím...beru...prášky...chci...to...tam cítit...přidej...udělej...se...nastříkej...to...do...mě!". Nemusela to opakovat, a Karel ucítil, jak mu celým tělem prochází horko, které se snaží soustředit do jediného místa jeho těla, a prodrat se celé najednou tím malým otvorem na špičce jeho žaludu. Pustilo její vlasy, přirazil si její zadek do klína, a už to do ní ládoval. Cítil stahy její kundičky, několikrát vytrčil svoje boky proti jejímu klínu, když se mu podlomila kolena, a celou vahou na ni padnul. Zmítala se pod ním v dalším křečovitém orgasmu, ale to on téměř nevnímal. Leželi v rozházeném oblečení, on stále ještě v ní, a snažili se popadnout dech. Najednou uslyšeli vrznutí podlahy. Otočili hlavy. Uprostřed místnosti stála Michala. Byla rudá až za ušima, ve tváři šokovaný výraz...