Káťa 2 - Kino jsem si moc (ne)užil

26 янв. 2022 г. · 1 408 просмотров Aramis18

Já potřebuju ve vztahu kromě sexu i romantiku a obyčejné zážitky, jako je kultura a výlety. V tom jsme si bohužel s minulou přítelkyní nerozuměli, jak říkal kamarád "Kluci myslí že chtějí hodně sexu, dokud nepoznají holku co ho chce ještě víc.", proto nejspíš stejně jako první části někteří neuvěří ani tomuto zážitku.

Vztah netrval nijak dlouho, ale přesto mi procházka večer a jinak ležení v posteli s tím, že film jsme stopovali alepoň třikrát, nepřipadalo úplně jako vztah a tak jsem trval na kině.

Takže jsme se sešli v Plzni, zašli na jídlo do restaurace, kterou jsem měl z vysoké ověřenou a pak do kina.
Nejednou mi bylo naznačeno, že jsme si film mohli pustit na bytě, ale já věděl své a měl své potřeby pro pocit fungujícího vztahu.

Popcorn, pití, záchod a už se koukalo na film.
Najednou hlazení ve vlasech, to mám hrozně rád a moc jsem si to užíval, ale přesto jsem měl neblahé tušení.
Za chvíli si mě už přitáhla do polibku, samozřejmě že jsem ho opětoval a následoval ji i v zapojení jazyka. Tušení se začalo potvrzovat.
Ti co podobný vztah nezažili asi nepochopí : pak byla akční scéna naprosto úžasný a i když se mi přítelkyně líbila, tak Scarlett Johansson v bílé kombinéze ? Uuhmm .. tak jsem se plně soustředil zas na film a to s velkým zaujetím, ze kterého mě vytrhla ruka v klíně, snažil jsem se ignorovat mistrné hnětení koulí i hlazení péra, to se začalo jak jinak zvětšovat, po celé délce. Ignorace se ztížila tím, že její ruka se po rozepnutí opasku přesunula do kalhot a hlazení se změnilo v masturbaci. To už bylo na mě trošku moc takhle na veřejnosti a místo filmu jsem sledoval své okolí, krom nás tam byli ještě dva páry a jedna skupinka asi pěti lidí, my seděli úplně vzadu a oni byli rozmístění různě po kině o dvě řady níže, to mě trošku uklidnilo a tak jsem si užíval úžasný film a profi práci ruky mojí tehdejší lásky. Chvilku jen hladila žaluda, chvilku jezdila po celé délce a jindy zas jak kdyby škrtidla u kořene.
Když se Rachel Weisz (ta kočka z Mumie) ukázala v plné kráse, páč do té doby vypadala jako šmudla, a já se začal v hlavě rozplývat nad tím, jaká se pořád sexy, přítelkyně se po polibku hlavou přiblížila k mému rozkroku, to už bylo kór na mě moc a povídám "Nech toho, někdo si toho všimne a bude trapas.", ovšem byl jsem umlčen "Buď ticho a nevšimne nebo chceš jít z kina se stojícím, to by byl teprve trapas." to už jsem měl péro napůl venku z kalhot a žalud u ní v puse. Měl jsem co dělat, abych nevzdychal na celý kino, v jednu chvíli jsem zaslechl jak se trošku přidávila, ale nejspíš jsme byli dost daleko a film dost hlasitýy nikdo se ani neohlédl, nebo jsem si nevšiml a nebo už dávno věděli co se za nimi děje.
Když už sem byl blízko výstřiku, nezajímali ostatní v kině a film ani mě, hladil jsem ji ve vlasech a občas přirazil až dokud nevydala další dávivý chrchot.

V opravdu zajímavé chvíli film, já věděl, za taková MILFka nebude záporák, jsem přirazil naposledy a vystříkal se Káťe přímo do krku, hezky to spolykala, očistila mi péro, uklidila, zapla poklopec a dřív než jsem se dokázal vzpamatovat a vydýchat, už mě brala za ruku "Erí mě ten film fakt nebaví.." smutný očíčka, že jsem se jen zmohl na "Ale však je to tvoje oblíbená postava a ostatní filmy ráda máš .." "No jo, ale tohle mě nějak nechytlo.." .. hlavou mi jen projelo: " Jasně bisex nejsi, aby se ti líbily herečky a děj si nesledovala..", ale neměl jsem koule na to něco říct a když mě táhla za ruku pryč, tak jsem šel.

Ani nevím, jak se to stalo a už jsme byli na záchodě, nedokážu si ani vybavit, jestli byly pánské nebo dámské, ale nevzpomínám si, že bych vyděl mušle, každopádně už klečela na zavřeném záchodě s vystrčenou prdelkou a sukní i s tangáčema směrem ke mě ..

""No tak to by asi stačilo ne ? Pokračování příště .. ahoj.
Můžu napsat zase za pár měsíců..
Dělám si legraci, pokračujeme ..""

.. a prsty si přejížděla přes kundičku, já i když zrovna vystříkaný a na záchodech, kde to opravdu nemusím, nějak mě to nepřitahuje, jsem tomuhle nedokázal odolat, zaklekl a ihned začal vylizovat pořádně tekoucí mušličku.
Sotva jsem začal prstit a užívat si proudy její šťávy, stoupla si a já se divil jako nějaký trouba, sundala mi kalhoty ke kotníkům i s boxerkama a jako bych nich nevážil mě přesunula do sedu na záchod, pak si nasedla a začala na mně rajtovat, vůbec jsem nedokázal pochopit, jak ona která jindy řve jako, no řekněme si to na rovinu, nějaká kurva z péčka, dokáže být takhle potichu, když já jsem měl naopak co dělat nehekat na celý WéCéčka, hrál jsem si při tom s jejíma kozama a občas ji líbal.
"Už budu!" "Udělej se do mě !" "Ses posrala ne ? .." začal jsem jí ze sebe sundavat ".. já nechci ještě děti!" "Začala jsem brát antikoncepci." políbila mě a pořádně přirazila "jestli budu fotr tak tě zabiju" prohnul jsem se a začal do ní poprvé stříkat, úžasný, to nevydržela ani ona a společně jsme si hezky vzdychli.

Poslala mě napřed, že se ještě vyčůrá, musel jsem se smát a šel. Při vyčůrá .. prostě že sebe musela vytlačit moji mrdku, aby ji po cestě netekla po stehnech. Má co chtěla, já spokojený čekal ve vestibulu

Přišla, chytla mě zas za ruku "Jdeme domů, ještě musíš udělat ty mě."
"Takže zase promrdaný den. Doslova i v přeneseném smyslu slova." proběhlo mi hlavou.