Wellness, mé poprvé

8 апр. 2022 г. · 7 748 просмотров .Thor.


Z práce pospíchám na parkoviště, kde nasedám do auta a najíždím na dálnici. V půl sedmé mám být na místě. Nastavuji tempomat na sto třicet kilometrů v hodině, v hlavě už mi běží představa, jak jí zas spatřím. Ty její krásné zelené oči a šibalský úsměv na tváři. Zkrátka po každé se nemůžu nasytit pohledem na její krásu.

Na panelu se rozsvítí její telefonní číslo, mačkám příjem hovoru.

,, Kde pak jsi?,,

,, Na dálnici, řítím se za Tebou,,

,, Dobře, těším se , sejdeme se na vyhlídce?,,

Je to krásné místo na okraji rybníka Ž..... s malým dřevěným altánem odkud se dá pozorovat místní vodní ptactvo. My s Evou jsme si toto místo tak nějak oblíbili.

,, Můžeme,, koukám na čas, ještě nějaké minuty máme na víc.

,, Tak já tu čekám,, a položila telefon.

Náhle jsem si uvědomil, že ještě musím jet na pumpu rozměnit peníze, poněvadž platba je obvykle hotově a nechávají se v místnosti. Takový přístup se mi líbí, jen telefonní kontakt a vše ostatní v naprosté důvěře a diskrétnosti.

Sešlapuji více plyn, míjím sjezd k vyhlídce a spěchám k o pár kilometrů vzdálenější pumpě.

Zastavím u stojanu a běžím k pokladně.

Mít na sobě oblečení nevýrazného stylu a mou pletenou čepici, tak obsluha si bude myslet, že je jdu přepadnout.

Kupuji své oblíbené doutníčky a spokojeně se vracím k autu.

,,Sakra, pět minut,, za pět minut mam být na místě u penzionu. V hlavě kalkuluji nejrychlejší cestu. Vnitřně si nadávám, že přijedu pozdě. Začínám být nervní, protože na dochvilnosti si zakládám.

Jak se říká: Dochvilnost je výsada králů.

Nasedám a pospíchám k penzionu, kde o osm minut později vjíždím na parkoviště.

Zabouchnu dveře a jdu ke vchodu, kde vedle něj na lavičce sedí má kráska. Nožku přes nožku, v bundě, ale nohy holé bez kalhot. Pro sebe si říkám, že mě chtěla určitě něčím překvapit a já to svou nedochvilností pokazil. Už z dálky se jí omlouvám a sypu si popel na hlavu.

,, V pohodě,, povídá a usměje se smířlivě na mne.

Je zlatá, hned se skláním k polibku.

,, Jak se těšíš?,, ptá se.

,, Moc,,

V naší písemné komunikaci, která je úžasná, jsem jí vysvětlil, že je to mé poprvé. První její reakce byla - ,, Jak ty Thor, velký milovník žen a hor jsi ještě neokusil kouzlo wellnes?,,

Pořád se nad tím musím usmívat, kdykoliv si na tu otázku vzpomenu.

,,Nikdy mne to nenapadlo i přesto že přátelé o tom hojně vyprávěli, ale dal jsem si to do seznamu, co bych rád zažil či zkusil. Možná je to tím, že se nenašla ta pravá. Ale na druhou stranu i příroda mi za ty roky nabídla určité procedury. Místo sauny v horku výstupy na vrcholy, věřím že vypotím ten samí objem. Vířivka? Toť horská bystřina, kde voda se mlátí o kameny a mé tělo, jen teplota není ideální, ale hravě jí nahradí přírodní termální pramen. Masáž, to je každodenní spánek na zemi ať je to v horách na kamení, v pískovcových skálách na písku nebo jen tak na mechu a jehličí. A atmosféra? Co krásnějšího se ti nabízí než nebe. Přes den blankytná obloha s hřejivými paprsky slunce. V noci je to kouzlo hvězdné oblohy, jen ležíš a postupně objevuješ další a další hvězdu. A to můžu přirovnávat dál.,,

,,Tak že dnes si to mohu odškrtnout a těšit se z toho, že právě ty mne provedeš touto magickou komnatou relaxu a erotična co ti jiskří v očích.,,

Otvírá dveře, do nosu nasávám kombinací vůni dřeva, vody a relaxačních vůní. Okamžitě mne zalévá horko vytopeného prostoru hořícího krbu. Intimě svíčkami a barevnými světli osvětlenou místností se nesou melodie romantické a relaxační hudby.

Pomáhám krásce se svlečením bundy.

Otočí se ke mně.

Okamžitě spojujeme rty, jazyky si hledají cestu k sobě.

Naše ruce se vzájemně hladí a zkoumají, aby se přesvědčili, jestli je to skutečné.

Pomalu si pomáháme při zbavování oblečení, až stojíme proti sobě nazí v těsném kontaktu a stále ústy spojeni.

Eva se od táhla, bere mne za ruku a vede za sebou do sprchy s tropickým deštěm.

Nabíráme pleťové mýdlo do rukou a vzájemně jej roztíráme po tělech.

Směsice doteků, hlazení a polibků vytváří sexuální sršení, doteky jsou odvážnější a soustředěné na dráždivých místech.

Soustředě roztírám mydlinky na jejích prsou, kroužím, mačkám. Kluzkostí mýdla mi však unikají, abych je dál mohl chytat. Konečky prstů kroužím po dvorcích kolem tyčících se bradavek, které jemně mnu mezi prsty. Hledím jí do tváře, snažím se číst co prožívá.

Jedna ruka hladí můj hrudník a druhá se věnuje mému penisu, který se pod citlivými doteky a jemným přetahování předkožky se nalívá krví do své tvrdosti a síly dobyvatele ženských klínů.

Beru jí oběma rukama kolem pasu a vice si ji přitahuji k sobě, penisem tlačím na její pahorek a pohybem pánve se otírám o klitoris. Spojujeme rty, s vášní proplétáme jazyky. Kapky tropického deště zkrápí naše hlavy, pramínky stékají do úst, mísí se se slinami a mění se v neobvyklou, svěží příchuť polibků.

Zavírám oči a nechávám se unášet tou magickou vlnou vzrušení. Vnímám její hlazení, polibky, stékající vodu a celkově nasávat tu atmosféru o které jsem tajně snil.

Z rozjímání mne vyrušilo zastavení vody, otvírám oči.

Na její tváři úsměv.

,, Nemůžeme hostům vyplýtvat všechnu vodu,, zašeptá a odchází k vířivce.

Následuji její kouzelné pozadí.

Zastavuje se u lehátka, kde se napije citronové vody, zároveň mne sleduje.

,,Copak?,, ptá se s úsměvem.

Zavrtím hlavou, že nic. Cítím ohromný pocit štěstí, že právě tady a teď můžu být s ní.

Vlézá do vířivky, na panelu nastavuje trysky, světlo a já si sedám vedle ní.

,,Vyhovuje barva?,, otáže se.

Zelená, jak jinak. Jen souhlasně kývnu.

Její oči ještě vice září tou omamnou barvou.

Nakláním se k ní, opět spojujeme rty, kterých se nemůžu nabažit.

Rukou hladím její vnitřní stranu stehna a pomalu se blížím k jejímu klínu, kde mému dotyku se vystavují jemné závojíčky. Lehce je konečky hladím a jako podmořská lastura se pomalu rozestupují, aby mi ukázaly svou perlu. Kroužím na poštěváčku, Eva vydala první jemný sten, její dech se prohloubil. Zaklání hlavu a odhaluje mi krk, který zahrnuji polibky, lehkým kousáním. Do nosu nasávám vůní jejího parfému. Více se k ní nakloním, její ruka hladí má záda.

Dva prsty pomalu nořím do její studánky, její šťávička vzrušení se mísí s vodou, zavzdychá mi do ucha.

Mezi rty vsaji její bradavku, jemně drtím mezi zuby, prsty v pomalém tempu nořím v jejím nitru. Její ruka sjela z mých zad, vplouvá mezi půlky a lehce dráždí můj anál.

K pomalému prstění přidávám třetí prst, snažím se nalézt její magický bod rozkoše. Vrtí prdelkou a prsty tak mění střídavě polohu v její kundičce. Její vzdychání se roznáší celou místností.

Náhle zdvihne hlavu, podívá se mi do očí.

,,Chci tě mít v sobě,, zadýchaná špitne.

Zvedá se, tlakem rukou do hrudi mě opírá o stěnu vířivky a pomalu si sedá na můj klín. Chytá mou chloubu nalitou k prasknutí a směřuje si jej mezi pysky. Na žaludu cítím horkost její branky a pomalu dosedá s táhlým výdechem.

Spíná ruce na mém zátylku a začíná se divoce vrtět.

Hraji si s jejími prsy, které silně mnu v rukou.

Její divoký tanec na pomyslné tyči se stupňuje, sténání přehlušuje šumění trysek. Jednou rukou opouští můj krk a končí na jejím poštěváčku. Krouží na něm až nehty vytváří zarudlou linku na mém podbřišku.

Chvění jejího těla a citelné stahy kolem penisu, signalizují její vrchol.

Tělo se propíná, hlava v záklonu.

,,Aaahhh,, vydá své vrcholné zvolání.

Citelné dozvuky orgasmu trhají v křečích jejím tělem. Její hrudník se napíná hlubokými nádechy, aby jej uklidnila.

Podívá se mi do očí, v její tváři vidím to příjemné uvolnění, lesk v očích a na rtech blažený úsměv.

,,A teď ty,, zašeptá do šumění vody.

,, Nene, právě jsem zažil emotivní vrchol, ten fyzický si nechám na konec,, odpovím a komunikaci končím přitisknutím na její rty...



,,Nejdeme do sauny?,, přerušuje naši jazykovou hru.

,,Můžeme,, odpovím.

Lehám si na břicho na horní lavici s hlavou otočenou k Evě a položenou na své dlani. Druhou rukou něžně hladím Evino tělo ležící pode mnou na zádech. Krásný pohled z mé pozice.

Povídáme si o dalších plánech do budoucna a co by bylo krásné ještě si splnit.

Opět cítím to neskonalé uvolnění, oproštění od všedních věcí s užasnou ženou.

Patnáct minut pryč, přesouváme se opláchnout do sprchy, kde zas rozehráváme tu partii vzrušení plné něžností a dráždivých doteků, abychom zas skončili ve vířivce.

Sedíme v těsné blízkosti u sebe s polibkem za polibkem ochutnávám každičký pór jejího těla.

Nakloním se k jejímu uchu a zašeptám. ,, Chci chutnat tvou kundičku,,

Sedá si na okraj a vystaví svou květinku s oroseným okvětím od vody a nektaru.

Lehce je špičkou jazyka olíznu, vychutnávám si tu omamnou příchuť, kvůli které padlo mnoho válečníků, vyhořelo pevností a tvrzí, aby vítězové si mohli vychutnat ten okamžik jako teď já.

Nasávám závojíčky a mezi rty je mnu. Eva o jednu ruku zapřená a druhou hladíc mne ve vlasech, tlačí můj obličej do klína. Vsouvám jazyk do je jejího lůna, jak jen to jde. Kmitám jím v útrobách až se mi k uším donáší její vzdychání a prosby, abych nepřestával.

Kmitám na poštěváčku a třemi prsty dobývám její bod.

Pod hladinou v ruce honím svou chloubu, abych v praví okamžik byl připravený na finále.

Prsty a jazykem jí dostávám ke kýžené hranici rozkoše. Zrychlený dech v krátkých intervalech mi dávají signál.

V rychlosti přiklekám mezi její nohy, s ptákem v ruce jej nasměřuji správným směrem a prudce přirazím. Rukou chytám její prdelku, v rychlých a silných přírazech jí napichuji. Eva řve rozkoší, v ten okamžik se propínám v pase, táhlým vyheknutím řvu já a strnu, cítím obě její ruce na zadku, jak si mne více přitahují do klína a plním její komůrku. Její poševní stahy vymačkávají poslední kapky, jako by to byl citron.

Hlava mi padá na její prsa, vydýcháváme.

Jako kra odtržená od ledovce sjíždím zpátky do vody, kde se uvelebím a nechávám doznívat poslední okamžiky.

Eva se opatrně zvedá, odchází do sprchy. Na podlahu z její studánky odkapávají smísené kapičky spermatu a jejího nektaru.

,,Kolik je hodin,, ozývá se ze sprchy.

,,Půl deváté,, odpovím

Okamžik, kdy je konec.

Přidávám se k Evě pod tekoucí vodu, abych za několik minut jí pomohl obléknout bundu.

Vycházíme ven, je tma.

,, Na vyhlídce?,, optá se.

,, Ano, na vyhlídce,, odpovím

Naše místo, kde vše začíná a končí.

V něžném objetí probíhají poslední polibky a úsměvy radosti, než padne ten poslední na rozloučenou.

Nasedáme do aut a vyrážíme opačnými směry.



A true story from .Thor.