Řecké dobrodružství - .Thor.

7 июл. 2022 г. · 1 945 просмотров .Thor.

Dveře se otvírají a vcházím do klimatizované haly, kolečka kufru vydávají svůj valivý a dunivý zvuk s mírným přerušením po poskočení přes spáry žulové dlažby. Konečně chládek, dnes je tam na padnutí a přitom si uvědomuji, že to samé mne čeká o několik hodin později. Ale to už budu v plavkách ve vodě…
Hledám místo odbavení našeho letu na Korfu.
Támhle.
Vidim klikatící se frontu lidí u pásu.
„To musíš tak hnát?“ hartusí moje matka, které budu dělat společnost na týdenní pobyt, který ode mne dostala k vánocům.
„Mami, jdu normálně, od rána jen stresuješ, buď v klidu, čeká tě týden pohody u moře.“ Uklidňuji jí.
Pomalu přicházíme a řadíme se na konec. Pozoruji pohyb na přepážce, jak rychle odbavují cestující. Kupodivu bych řekl, že to jde. Rozhlížím se do davu a už jí vidím, svou vysokou postavou vyniká v davu stejně jako já. Čekám napjatě, kdy se podívá mým směrem a jak se bude tvářit, až mne zahlédne.
Bude překvapená? Když jsme se bavili o dovolených a sdělovala mi termín jejího odletu, tak až mne zamrazilo a měl jsem co dělat nenechat na sobě nic zdát. Škoda že jsme se nepoznali o něco dříve, mohli jsme teď tady stát zamilovaně a natěšeně vedle sebe. Tak holt to štěstíčko trochu posuneme takto.
Hovoří s nějakým mužem, to zřejmě ten její šéf, co jí nabídl jet s ním na dovolenou. Je to šlechetné od něj, ale vidím za tím jeho křivé úmysly. Ale Freya není s těch naivních žen, zkrátka využívá situace jako správná bohyně intrik. Ale tentokrát jí mou intrikou převýším…
Už se rozhlíží, jako pobřežní maják pomalu přejíždí pohledem dav až náhle….
Vyvalí ty svá krásná kukadla na mne, usměje se a kývne: „co to?“
Zas sklopí hlavu a za chvilku mi pípne zpráva.
„Co tu děláš? Vždyť jsi říkal, že jedeš až za čtrnáct dní.“
„Překvapení, o ten tvůj udivený výraz jsem nemohl přijít.“ Usmívám se při psaní.
“Uvidíme se potom.” Dodávám.
Ještě sleduji její květované šaty pod zadeček mizící v zástupu cestující u celní kontroly....
“A co teď?” Ptá se matka po kontrole.
“Jestli chceš, můžeme si tu někde sednout na kávu, máme ještě dvě hodiny čas, ale když vidím tu bouřku venku, tak možná i déle.” Odpovím.
Mezitím se už rozhlížím, zdali neuvidím Freyu někde posedávat. Z dálky na mne mávne, sedí sama.
“Mami, tak si sedneme tady, objednej mi kávu, já si zatím odskočím. Povídám.
Pomalu jdu rovnou k Freye.
“Co? Kam?” Překvapeně se ptá, když jí beru za ruku a táhnu za sebou stranou, kde budeme mít trochu soukromí. Je to zvláštní, jako ze špionážního filmu. Takový objekt, co je prošpikovaný kamerovým systémem jako Alcatraz a my nacházíme místo v propojovací chodbě u toalet. Jen co zaklapnou dveře, opírám Freyu o ně, kdyby se někdo dobýval.
Okamžitě lepím své rty na její, přerušil jsem její nádech před otázkami, které zanikly v propletenci jazyků. Má pravá ruka se dychtivě dostává za lem legín a obratně vplouvá pod kalhotky. Freya krátkými nádechy přímá to vzrušení z napětí našeho odhalení. Mírně se rozkročí pro můj snadnější přístup do jejího klína, kde na konečcích cítím její počínající mokrost. Dva prsty okamžitě nořím do kundičky a obaluji je jejím nektarem. Freya přes kraťasy svírá mé tvrdnoucí mužství....
Náhle někdo bouchá na dveře, tlačí na kliku.
“Moment!!!” Volám skrz dveře, rychle se upravujeme.
Otvírám.
“Pardon, vypadla mi peněženka, tak jsem pro jistotu blokoval dveře, aby nedošlo k úrazu.” vysvětluji dámě, co se na mne mračí.
Freya se potutelně usmívá.
U místa, kde seděla se rozcházíme, ale oba tušíme, že příležitost ještě bude.
Matka už z dálky gestikuluje, kde jsem.
“Kde seš prosím tě, budeš to mít studené.”
Musím se usmívat, že v mých čtyřiceti pěti letech mě dokáže sekýrovat.....

Pomalu vcházíme na palubu letadla, Freya si sedá u únikových dveří, kde má více prostoru na nohy. My si sedáme na protější stranu o dvě řady za ní. Ukládá batůžek do boxu, ohlédne se na mne s jejím spokojeným úsměvem a posílá vzdušný polibek. Mrknu na ní a sedá si.
Letadlo pomalu roluje k hlavní ranveji, ještě si užiju akceleraci při startu, mírné přetížení při nastoupání na letovou hladinu a spokojeně zavřu oči. Přičichnu k prstům, co si užívali rozkoše mé božské čarodějky a přenáším se do vzpomínky před čtyři a dvaceti hodinami v kanceláři u ní.....
“Dáš si kávu?”
V tichosti kývnu hlavou a pozoruji její ladný pohyb při přípravě. Je veselá, protože je to poslední chvíle, kdy se vidíme, než odletí na dovolenou.
Pokládá hrnky na stolek, sedíme proti sobě na jednom gauči, každý na jeho kraji a hledíme na sebe. Vypráví mi o svém nadšení, že zas po třech letech někam poletí. Přiblížím se k ní mezi její nohy, které natáhne podél mne. Vypráví a já ji jemně hladím po břiše a bocích. Kontakt s její hebkou pokožkou a vůní jejího těla mně nenechává chladným, prsty obou rukou chytám za lem jejích legín a stahují je dolů. Její pyšný pahorek se vzdouvá přes černá tanga. Musím jej pohladit, střídavě pozoruje mé soustředění a mé ruce co jsou více a více odvážnější. Z pahorku sjíždí na klitoris, mírným tlakem na něj a kroužením, stupňuji její vzrušení. Lehce se kouše do spodního rtu, vzájemně si hledíme do očí. Zbožňuji ten náš oční kontakt, sledování stoupající rozkoše, jak se mění její mimika ve tváři doprovázené vzdycháním a pohyby těla.
Tanga stahuji stranou, její závojíčky nesoucí známky vzrušení jemně konečky prstů hladím, lehce svírám a popotahuji. Puklinkou mezi nimi roní první kapičky rozkoše, které nabírám a chutnám na špičce jazyka. Znovu naberu a dám ochutnat i jí. Je hladová, celý prst vsála do úst a vychutnávala si pohledem mé překvapení.
Jeden prst celou délkou nořím do její studánky, zdvižením pánve mi vycházela vstříc, přidávám druhý, třetí prst, a klouzavým pohybem rozohňuji její nenasytnost. Dorážím na její středobod, prohýbá se v zádech, vzdychá. Kundičku vděčně napichuje a zvyšuje své pohyby. Zaklání hlavu, vnímá každičký pohyb prstů, kterým střídám tlak, rychlost i směr. Palcem druhé ruky současně kroužím na poštěváčku. Její tělo se dostává do tantrického tance, kterým mi způsobuje tvrdnutí v rozkroku bez jediného doteku. Už nekontroluje hlasitost jejích vzdechů, vlní tělem napíchnutá na mých prstech, které jí každičkým okamžikem vystřelí na oběžnou dráhu extáze.
Svírá ruce v křečovité pěsti, trhaně sebou hází a naposledy vyhekne a strne v napětí. Její tělo sebou trhaně hází, zrychleně dýchá. Olizuje si suché rty a na čele se jí lesknou kapičky potu.
Zas jemně hladím její pahorek, každý můj dotek citlivě vnímá a škubne sebou, než se postupně uklidní, otevře oči a zas se na mne podívá tím spokojeným výrazem ve tváři.
“Ty si to užíváš viď?” zašeptá s úsměvem.
“Moc.” Odpovím a cítím malou pýchu.
Hledí na mou bouli v rozkroku, zvedá se a vysvobozuje mi penis ze zajetí mého oblečení. Stáhne předkožku a slíbává první kapičky mého vzrušení. Žalud silně vsaje do úst, ví že to zbožňuj....
“ Mám si nasednou nebo?” jemně mi jej honí a ptá se.
Vstanu.
Nutím jí klečet na gauči předkloněnou přes opěradlo. Vyzývavě špulí prdelku jako poslušná čubička a čeká. Přistoupím, žaludem roztírám její mokrost kolem celé kundičky, párkrát jím plácnu na rozetku až rozkošně zavrtí pozadím.
Špičkou dorážím na vstupu a pomalu se nořím celou délkou až na doraz, miluji ten první průnik. Freya vydá táhlé vzdychnutí. Přidržím si ji za boky a ještě více přirazím. Pomalým tempem ji šukám, křečovitě zatíná nehty do okraje opěradla a prdelkou mi vychází vstříc. Při každém přírazu hlasitě vzdychne. Burcuje to mé vzrušení a zrychluji, přidávám plácnutí na půlky, kde zanechávám viditelnou známku mých dlaní. Stále rychleji přirážím, cítím že se blíží můj výstřik podporovaný jemnými stahy její kundičky. Freya hlasitěji heká, blíží se její další vrchol, tentokrát si jej zažijeme společně.
Ještě pár rychlých temp, Freya náhle strne, sevře mou chloubu a stříkám.....
Oba stále ve spojení se snažíme uklidnit dýchání, z čela mi odkapává pot na její záda. S lehce změklým ptákem roztírám semeno po její prdelce, každým dotekem sebou trhá.
Sedám si na protější gauč, Freya stále ve stejné poloze vydýchává.
Kochám se pohledem, jak vytékající sperma z kundičky odkapává na zem.
Je to pohled pro bohy, snažím se tento moment uchovat v paměti...
“ Dámy a pánové, blížíme se k mezinárodnímu letišti Ioannis Kapodistrias na Korfu, prosíme abyste se připoutali a dodržovali instrukce palubního personálu, Děkuji?”

Похожие рассказы