soutěžní - Sex v práci - uklízečka

6 сент. 2022 г. · 5 628 просмотров Chaserl

Uklízečky u nás v podniku jsou dvě. Jedna je celkem ucházející milfka, druhá je taková milá hezká cikánečka. Obě jsou děsně fajn, svojí práci dělají poctivě a i na cigáru se s nima dá pokecat. Vždycky se na mě zubí, já na ně a zdravím je „ručičkylíbám dámy“. Smějou se tomu, já taky.

Minulý týden jsem si šel pro kafe do automatu a ta malá cikánečka, Sandra, zrovna vytírala po nějakém nemehlu, které předchozí kelímek vybryndalo na zem. Měl jsem plnou hlavu všeho možného, tak jsem vstoupil a pozdravím…
- Nožičky líbám!
- Dneska ne ručičky? Dneska nožičky? Zasmála se.
- Ježišmarjá, začervenal jsem se, jsem se nějak přeřekl, sakra a automaticky jsem sjel pohledem na její nohy. No.. líbal bych, byly pěkné.
- Ale to byste klidně mohl…zahýbala prstíkem v tenisce a zachichotala se. V rozpacích jsem nevěděl co, a tak jsem odpověděl: no, to byste ale musela mít silonky. Usmál jsem se na ni, vzal kelímek a zase šel makat k počítači.

O tři dny později jsem šel s nákladem dokumentů do skladu. Mořil jsem se s tříděním, že jsem si málem nevšiml, že se zavřely dveře. Otočil jsem hlavu tím směrem a tam stála Sandra, s koštětem v jedné ruce, s kýblem v druhé ruce… a v teniskách, tmavých silonkách, minisukni a lehkém tílečku, které víc ukazovalo její krásnou postavu, než zakrývalo.

- Vaše přání je mým rozkazem, zasmála se, položila kýbl a mezi prsty natáhla silonky, že div nepraskly. Nasucho jsem polkl.
- Sluší vám to.. ale víte…to já jen tak rejpal.
- No… ale já jsem si je kvůli vám vzala. Takže byste teď měl splnit, co jste řekl. A řekl jste nožičky líbám! S tím si sedla na bednu s bůhvíčím a natáhla ke mně nožku. Šup šup! Sundejte mi botičku! Přišel jsem k ní a začal jí rozvazovat tkaničku tenisek.
- Ale nene.. takhle přece ne. Pěkně použijte zoubky! A ruce za záda! Usměrnila mě. Zatáhl jsem zuby za tkaničku, povolil botu a pomalu ji zuby stáhl. Ovanulo mě horké vlhko, vůně silonek, potu i obnošených botiček. Nožku mi hned přitiskla na obličej. Tak líbáme, líbáme! Ponoukala mě.

- Vidím, že se to pánovi líbí… řekla, když mi druhou nohou zajela do rozkroku a teniskou nahmatala tvrdou bouli. Sundej si kalhoty, ať vidím, co tam máš tvrdého, řekla a v sedě na bedně doširoka roztáhla nohy. Sukně se jí trošku vyhrnula a pod poloprůhlednou látkou tmavých punčocháčů jsem tak mohl zřetelně vidět titěrná bílá tanga.

- Tak šup, sundat kalhoty! Popohnala mě. Kalhoty šly dolů i s trenýrkami. No pěknej kousek ho je, pochválila mě a přitom se pohladila v rozkroku. Chtěl jsem ho vzít do ruky, ale obutou botou mě lehce kopla do koulí – Nesahat! Jenom koukat! Smála se a přitom si hladila kundičku přes silonky i kalhotky. A lízat! Lízej mi nohu! Vrazila mi prsty do pusy a doslova mi s nimi šukala pusu. Podrážkou druhé boty mi při tom jezdila po žaludu a rozmazávala tak kapky, které už čurák začal ronit. Po chvilce přede mne strčila botu a vybídla mne, abych sundal i ji. Sundal jsem jí a zhluboka nasával vůni nožek. Hoň si ho! Pořádně si ho hoň ty jedno prase! Houkla na mne, zatímco si sama drandila kundičku teď už s rukou hluboko v silonkách.

- A šukej mi nohy! Nastavila mi ťapky a já se třel žaludem o silonky i jezdil mezi chodidly. Plnil se mi sen… Byl jsem na krajíčku, už bych stříkal, kdyby mne neodkopla. Spadl jsem na zem, ona toho využila a přičapla mi rozkročmo nad obličej. Přímo proti očím jsem měl její rozkrok, zasedla mi obličej. Lízej! Lízej moje propocený a prochcaný silonky! Nasával jsem vůni, lízal silonky mokré jejíma šťávama. Můj pták zatím odpočíval, už to potřeboval, protože pár tahů by ho přivedlo k výstřiku.

Zvedla se chtěl jsem se taky zvednout ale přišlápla mě k podlaze.
- Hezky zůstaň ležet!
Sáhla do svých propriet a na ruce si natáhla žluté gumové vroubkované rukavice, jaké uklízečky používají při práci. Za pomoci vody s mydlinkama mi začala drhnout ptáka, mačkala koule, prstem jezdila kolem anální dírky… najednou jsem ucítil tlak a věděl jsem, že mi do ní zajela prstem. Bylo to až z zbláznění příjemné. Oddalovala mne. Vždycky počkala, až když jsem byl těsně před výstřikem a přestala. Takhle mě trápila snad věčnost. Chtěl jsem stříkat… Chceš stříkat? Ne! Nebudeš! A pleskla mě přes koule. Budeš stříkat… na hranu, plesk. Až… pár rychlých pohonění… plesk… já… na hranu, plesk. Budu… chtít… A já nechci. Pustila mi pulzujícího ptáka z ruky. Teď chci, abys mi lízal nohy! Roztrhla si silonky na ťapce a dala mi ochutnat bosé nožky, zapocené, slané a voňavé.

Znovu se začala věnovat mému ptáku, jemně po něm přejížděla, dráždila uzdičku, koule i anál… byl jsem v sedmém nebi, a co teprve když do práce zapojila nejen ročky, ale i nožičky. Už jsem se neudržel a z ptáka začalo v chuchvalcích lítat semeno na její silonky.

- Já jsem ti nedovolila, aby ses udělal! Zasyčela. Za trest mi pořád ptáka hladila nožkou v silonkách… to co předtím bylo skvělé začalo být nepříjemné a bolestivé. Naštěstí po chvilce přestala. Ukliď to! Natáhla ke mně postříkanou nožku a myslela tím, že mám olízat své semeno z jejích nohou. Bránil jsem se, ale zacpala mi nos a mě nezbylo nic jiného, než její přání vyplnit. Poté se zvedla a rozkročila nade mne. Nádherný pohled přímo do mokrého rozkroku, na dámu nade mnou. Zadýchaný, uspokojený, zneužitý jsem se tím pohledem ale stejně pořád kochal.

- Máš žízeň? Najednou se zeptala. Přikývl jsem, vážně jsem v puse měl vyprahlo. Jedním trhem roztrhla punčocháče, dala kalhotky stranou a z její pičky se přímo proti mně vyhrnul zlatý teplý proud chcanek, první dávka mě trefila do obličeje, další už zkrápěly můj hrudník i překrveného ptáka. Bylo to poprvé, kdy jsem něco takového zažil a vím, že určitě chci ještě a znovu.

Zavládlo ticho. Chvilku nade mnou stála. Pak si uhladila sukni, obula botky, do jedné ruky vzala kýbl, do druhé smeták a s hvízdáním odešla chodbou za svou prací. Byl jsem jako zkoprnělý. Když jsem se vzpamatoval, jako ve snách jsem dodělal práci a vyrazil na parkoviště k autu. Za stěračem byly černé silonky. Roztrhané, mokré a voňavé. Vzkaz u nich byl výřečný: Dlužíte mi silonky.