Poprvé od chlapa, moje zpověď.

19 сент. 2022 г. · 2 484 просмотра Trucker_pueblo

Bylo to tenkrát začátkem října. Léto bylo pryč, plamínky zážitků z dovolené pomalu ztrácely kouzlo a bylo třeba vymyslet něco nového,něco co člověka vytrhne ze stereotypu.

Už dlouho mi v hlavě ležela myšlenka na intimní kontakt s mužem, konkrétně pocítit jaké to je, když ti žalud mizí v puse cizího chlápka a on poslušně drží. Napsal jsem tedy do chatu kde jsem a jestli se najde nějaká chlapská kurvička ochotná se sejít. Napsalo spousta pisálků a slibotechen z blízka i z opačného konce republiky. Ovšem v inboxu byla i zpráva od jistého Luboše ze sousedního města. Podle komunikace to byl příjemný a rozumný chlapík a podle fotek tlouštík jako já, pořádný chlap s břichem. Po několika zprávách jsme se dohodli na odpolední schůzku v lese a já začal cítit něco jako trému....

Myšlenky se mi točily kolem témat jako morálka, rodina ( jsem "hetero" otec rodiny a svou ženu i děti miluju) atp. Několikrát jsem byl rozhodnutý na domluvenou schůzku zapomenout a cítil jsem i něco jako náznak viny. Touha po neznámém byla ale mnohem silnější než tréma a tak jsem se důkladně vykoupal, navoněl a plný krásné nervozity odjel na smluvené místo.

Luboš už čekal na místě a když viděl mojí nejistotu, pohotově převzal iniciativu. Oznámil mi,že už stihl v okolí najít pěkné odlehlé místo na kterém mu můžu v klidu a soukromí strčit svoje péro hluboko do krku.

Na místě jsem vystoupil z auta a přistoupil k Lubošovi,který si přesedl na místo spolujezdce a čekal v otevřených dveřích. Dále se vše dělo strašně rychle a moje jednání už neovládal mozek,ale obyčejný zvířecí chtíč. Luboš mě vzal nejprve jemně mezi rty a začal mi sát žaluda. Už v ten moment jsem věděl,že dnes zažiju něco nezapomenutelného. Tak krásně hluboko a intenzivně mě nikdy žádná žena nevysála. Netrvalo to snad ani pár minut a já cítil,jak se mi tvrdým pérem dere mohutná dávka horkého semene přímo do Lubošova krku. Při samotném výstřiku jsem mu pevně chytil hlavu a zarazil mu žaluda co nejhlouběji do krku, prosil mě o to . Když bylo po všem a Luboš si pochvaloval,jak mu moje semeno chutnalo, byl jsem přesvědčený,že se nevidíme naposled. Pokračování mého experimentování s muži najdete v příští povídce ☺️