Sbohem, kotě

15 окт. 2022 г. · 2 484 просмотра DuchessaBella

Byla vyprahlá po jeho doteku. Neviděli se už dlouho. Jako by to byla věčnost, co naposled cítila jeho dotek na své rozpálené kůži. Toužila po něm tak moc, že už chvilema nedokázala jasně myslet. Dneska večer si to před spaním udělám, pomyslela si později odpoledne. Aspoň něco, jinak už se zblázním. Zalezla si pod peřinu a v hlavě si začala přehrávat nejoblíbenější a nejúžasnější představu, jaká ji vždy odpálí na vrchol.

Kleci na kolenou, s pohledem vzhůru a vyplazeným jazykem čeká na svou odměnu. Když se dočká, tak ji nečekaně vytahuje nahoru a vášnivě začne líbat. Celým jejím tělem v tu chvíli proběhl záchvěv vzrušení tak silný, jako snad ještě nikdy. Pocit dokonalého spojení.

Intimnost toho okamžiku ji bere schopnost dýchat. Propadá se k němu hlouběji. Vnímá jen jeho a vše, co od něj dostala. Chce mu dát vše. Patří mu celým svým tělem i duší.

Mlčky, nevydala ani hlásku. Orgasmus jí malinko ulevil. Co jiného jí zbývá. Dobrou noc, lásko moje, zašeptá do prázdna a usíná.

Zaslechla nějaký zvuk. Něco ji vzbudilo. Sáhne vedle sebe. Kocour je pryč. Co zase kde dělají, ti dva blbečci, pomyslí si a otočí se na druhý bok. Ticho. Upadá zase do polospánku. Když v tu chvíli ucítí ruku na svých rtech. Chytá ji, aby nemohla křičet. Druhá ruka ji rychle chytá její ruce, aby se nemohla bránit. V první chvíli chce křičet a ječet. Vyděšená. V polospánku ji to nedochází. Srdce jí buší jako o závod. Na krku cítí horký závan z jeho úst, jak se k ní přiblížil. Když v tom uslyší Jeho hlas. Lásko, kotě moje, uklidni se. Je to jako zaklínadlo. Okamžitě se přestane vzpouzet a uklidní se. Srdce jí nadále bije jak o závod. Ale teď už z jiného důvodu. Bylo to snad tisíc let, co jí naposled šeptal do ucha. Chce se k němu otočit a podívat se, zda se jí to nezdá. Místo toho jí stáhnul obě ruce za záda a už cítí studenou kůži pout na zápěstí. Ulevilo se ji. Konečně. Jsem zas jen Jeho, blesklo ji hlavou.

Když ji pevné spoutal ruce za zády. Zaslechla zvuk, který miluje že všeho nejvíc. Rolnička. Tak moc zoufale to potřebuje. Tak zoufale potřebuje Jeho. Miluje ho. A když ji začal na krk nasazovat obojek. Už jen spokojeně předla. Až teď ji dovolil se na něj podívat. Jejich oči se střetly a okolní svět zmizel. Byli jen oni dva a jejich spalující touha. Sklonil se k ní a políbil způsobem, jakým to dokáže jen on. Bylo v něm vše. Vášeň, touha, vztek, síla, pokora. Bralo ji to dech. Chvěla se vzrušením. Viděla, jak těžké je pro něj, se ovládat. Nechal ji ležet a jen se na ni díval. Prohlížel si ji, jako by ji viděl poprvé. Celá nahá tam před ním ležela a čekala. On pomalu, zhluboka dýchal a lehce se začal dotýkat přesně na těch místech, kde věděl, že ji okamžitě přivede k šílenství. Nesměla vydat ani hlásku. Hladí ji na rtech. Na krku. Přes její tvrdé bradavky se pohybuje pomalu dolů. Dotýká se jí jen konečky prstů. Šílí z toho a on to moc dobře ví. Oba ví, co přesně chcou. Jenže on se rozhodl ji mučit a nekonečně dlouho se vyhýbal onomu místu, kde jeho prsty chtěla ze všeho nejvíc. A nejen prsty.

Lásko, prosím, vem si mě, zašeptala do tmy. Jen na to čekal. Ví, že nerada prosí. Uvolnil ji ruce, ale pouta nesundal. Začal ji vášnivě líbat a když tak hezky poprosila, splnil její přání. Taky to chtěl. Také tráví dlouhé noci vzpomínáním na ni. Tak strašně mu chyběla. Dočkali se. Spojení. Tak silné, že je to oba trhá na kusy. Vezme si ji po svém. Ona zapomíná dýchat. Nechává se unášet vlnama vzrušení a rozkoše. Při tom se na něj dívá. Miluje ho celým svým bytím. Drží ho tak silně, jakoby už ho nikdy neměla pustit a oni se stali jedním. V tento okamžik skutečně splynuli v jedno. V orgasmu vybuchli v naprosto stejnou chvíli.

Dlouho jen tak leželi a on ji hladil. Občas cinkla rolnička na jejím krku. Nebylo třeba žádných slov. Vše už bylo řečeno. Začal si s ní hrát. Hrál si s ní dlouho. Předla, vrčela, smála se. Plakala. Dokud vyčerpáním neusla. Dlouho ji pak ještě hladil po vlasech. Než odešel, něžně ji políbil.

Ráno se vzbudila sama. S podivně spokojeným pocitem. Snažila se vybavit. Co se mi to v noci zdálo? Když v tom uslyšela, jak ji na krku cinkla rolnička.