Jak jsem byl poslušný (bi)

22 нояб. 2022 г. · 2 705 просмотров MartinPraha

Byl konec léta a začínal večer a ja dostal chuť po novych zážitcích.

Jak tomu tady tak bývá, tak čas hodne pokročil a stale nic. Už jsem to chtěl vzdát když tu najednou se objevil někdo kdo to myslel vážně. Dohoda byla dorazit na adresu a nahlásit se.

Když jsem stal o hodinu později před domem tak jsem dostal instrukce jak se dostat do domu, do jakého patra vyjet a kam zatočit. Další pokyn byl, ze tam bude tma, mam vejít, svléknout se, nasadit si kuklu a cekat na kolenou.

Když jsem vše splnit a řekl jsem do tmy, ze jsem vše splnil, tak jsem uslyšel kroky a pres kuklu byl vidět paprsek světla. Ten muž ke me přišel dotkl se me a řekl pojď po 4 dopředu. Dotyky me navigoval do další místnosti. Když jsem došli asi do poloviny, tak me zastavil přikázal mi dat ruce za zadá a svázal je a pak řekl otevři pusu. V tu chvílí jsem tam mel jeho penis a on mi začal přirážet do pusy. Po chvíli zrychlil tempo a pak najednou přestal. Řekl at dam nohy poradně od sebe a začal mi podvazovat penis. Byl to nějaký provázek a on ho poradně utahoval. I bez toho mi klacek trčet jak stožár. Vzal nějaký masážní strojek a tím mi začal masírovat penis a koule. Během chvíle jsem řval blahem, ze hned budu. Na ti to mi řekl, ze to jen tak nebude. Toto opakoval třikrát a pak mi vrazil penis zase do pusy a začal me znovu šukat. To už zkoušel i hloubku mého hrdla. Když to začalo jit i na nej tak přestal a začal si hrát zase s mým klackem. Opět oddalovaní několikrát po sobě a přišlo mi to jako věcnost. Najednou to ale neukončil a ja začal stříkat jak blázen. Když už nic neteklo tak i tak pokračoval dal a další orgasmus byl během minuty tady. Když jsem se vzpamatoval tak mi řekl at otevřu pusu a začal me zase šukat, ale to už netrvalo dlouho a stříkal také a ja poslušně polykal.