Nadvláda při lízání kundičky

13 мар. 2024 г. · 1 012 просмотров StydlivePrase

Seděla na pohovce, opřená o záda, a zkoumavě si ho prohlížela očima.
On klečel před ní na zemi ochromený svými emocemi. Na jedné straně mu bylo nepříjemné, že je zjevně v podřízené pozici. Na druhé straně cítil nevysvětlitelný pocit toužebného vzrušení. Měla na sobě jen negližé, které sotva zakrývalo její stehna a prsa. Chvíli si ho pomalu prohlížela a pak se rozhodla, že je čas otevřít Venušin chrám.

Když pomalu doširoka rozevřela nohy, tenký oděv, který ji zakrýval, začal sklouzávat a odhalil její Venušin chrám. Jakmile ho poprvé spatřil, byl okamžitě fascinován, vskutku jako černá díra, která ho vtahovala neodolatelnou gravitační silou.
Úplně rozevřela nohy a vytáhla je nahoru, nyní byla položená na pohovce a vystavovala svůj chrám na odiv. Klečel tam přímo před tím nádherným výjevem, ohromený a v úžasu. Byl velký a baculatý, dokázal zakrýt celý obličej, zdobený pečlivě zastřiženým, ale bohatým ochlupením. Byla dokonalá. Chvíli tam zůstala a dívala se na něj shora, vychutnávala si ten okamžik, tu podmanivou moc, kterou nad ním měla už jen tím, že se mu ukázala. Nakonec ho chytila za zátylek a pevně přitiskla jeho obličej ke svému chrámu.

Olízni mě! - přikázala.

Síla její ruky na jeho hlavě a kontakt s majestátní vagínou ho vytrhly z paralýzy, ale jeho mysl zůstala plně hypnotizovaná, takže poslechl. Vyplázl jazyk a začal lízat. Měl pocit, jako by navázal kontakt s nebeskou bránou. Po několika prvních olíznutích políbil tu skvostnou kundičku a ochutnal chuť, kterou nikdy předtím nezažil. Nedokázal ji v duchu popsat, jen cítil, že je to to nejzvláštnější, co kdy měl tu čest ochutnat. V kombinaci s vůní byl naprosto omámený a chtěl víc. Vnikl jazykem do šťavnatých rtů a začal je olizovat stále náruživěji. Musel dělat velké pohyby už jen kvůli samotné velikosti božského chrámu. Po chvíli úplně ztratil pojem o prostoru a čase kolem sebe. Jako divoch, kterého ovládl instinkt. Byl to jen on a ta úžasná vagína, které potřeboval sloužit.

Opřela se o něj s vědomím, že teď už nad ním má naprostou kontrolu, a užívala si jeho práci. Vjela mu prsty do vlasů a jemně ho hladila po tváři jako povzbuzující gesto, zatímco on se usilovně snažil uspokojit jí jazykem. Jeho úsilí začalo přinášet ovoce a ona zasténala a vykřikla rozkoší. Její šťávy začaly proudit přímo do jeho úst. Jakmile ochutnal božský nektar, bylo to jako palivo do plamene. Vzrušilo ho to natolik, že to nikdy předtím nepocítil, věděl, že ji dobře uspokojuje, a jediné, co chtěl, bylo uspokojit ji ještě víc.

Vychutnávala si skutečnost, že silou své vagíny ovládá jeho mysl i tělo. To značně umocňovalo potěšení, které jí přinášela jeho nadšená práce tam dole. K dosažení vrcholu své rozkoše však potřebovala víc. Oběma rukama mu stabilizovala hlavu a začala mu drtit svou mohutnou chlupatou vagínu o obličej. To však nestačilo. Začala být netrpělivá. Vstala, zatímco on zůstal klečet před ní a stále měl její kundičku před svým mokrým obličejem. Pak ho silným strčením přinutila, aby si lehl na záda na zem, a stejným pohybem skočila zpátky na jeho obličej. Teď už ho Její kunda drtila a bušila do obličeje stále silněji.

S radostí jí sloužil.

Otevřenými ústy a vyplazeným jazykem se snažil vyhovět její snaze dostat majestátní vagínu k vrcholné rozkoši. Tvrdě zasténala, když se blížila k vrcholu, a jako poslední opatření použila prsty ke stimulaci velkého naběhlého klitorisu.

Úspěch.

Mohutná díra vybuchla jako zuřící sopka a začala všude kolem stříkat nektar. Velkolepé vyvrcholení, trvající téměř dvacet vteřin, ho zanechalo promočeného, dusícího se božským nektarem a dusícího se pod tíhou mokré kundičky. Nebylo však nikde jinde, kde by byl raději. Vyčerpaná zůstala sedět na jeho hrudi a dál jemně hladila svůj skvostný nástroj a vychutnávala si krásu té scény...