Udělala jsem z manžela paroháče podruhé

16 мар. 2023 г. · 9 790 просмотров Kandapar_tr

Doma je klid, manžel odvez děti k ním rodičům na hlídání. Stojím u dveří na terasu, v ruce hrnek s kávou a dívám se na sychravé počasí za okem. Z rádia hraje příjemná hudba, kterou si notuji. Moje chvilka klidu a nerušené pohody je přerušena zvonkem u dveří. Mrknu na hodiny na stěně, je lehce po třetí hodině odpoledne a cestou ke dveřím přemýšlím, kdo to může být. Že by se manžel vrátil tak brzo a zapomněl klíče od domu? Ale vždyť máme náhradní v každém autě, kdyby náhodou. Dojdu ke dveřím a otevírám je ze slovy, ty nemáš klíče? Muž ve dveřích drží v ruce velkou kytici, přes kterou na něj nejde vidět. Na mou otázku pobaveně odpoví, ještě nemám. Zarazím se a vůbec netuším co je to za člověka, dojde mi to až když dá kytici trochu níž a jde mu vidět do obličeje. Vždyť je to amatér, kterého jsme si pozvali na večer. Beru si od něj kytici s polibkem na tvář.
Co tady děláš tak brzo? Domlouvali jsme se až na šestou.
Tvůj ti nic neřekl? Ráno jsme si psali a posunul to na třetí.
Co? Na třetí, vždyť věděl že se nestihne vrátit tak brzo. Uklidním se a pozvu ho dál. No když už seš tady, tak tě nepošlu pryč že? Co si dáš?
Stačí mi zatím jen voda.
Mezi tím co si sundává boty a kabát, napustím sklenici z vodou a postavím ji na stolek před gauč. Přijde za mnou do obýváku.
Zatím se posaď, musím tady trochu uklidit a něco přichystat.
Rychle dopiju kávu, dám kytici do vázy, posbírám nádobí co se kde válí a nacpu jej do myčky. V ložnici si vytáhnu ze skříně oblečení co je nachystané až na pozdější hodinu a mířím do sprchy. Oblečení co mám na sobě jde rychle do prádelního koše a zavírám za sebou sprchu. Pečlivě se oholím a umyji. Hlavou se mi pořád honí, proč to manžel posunul a nedal mi to vědět, počítala jsem s tím, že budu mít víc času na přípravu. Oblékám si černá tanga, šňůrku si pečlivě zaříznu a prohlédnu si zadek v zrcadle. Na řadě je podvazkový pás a punčochy. Zapnu si korzet a prsa pečlivě porovnám. Vlasy si vyčešu do drdolu. V zrcadle se prohlédnu a doladím detaily, vklouznu do bot na podpatku. Stojím před dveřmi a hlavou mi běhají myšlenky. Co to děláš ty kozo, jak ses mohla na něco takového znova ukecat, proč to vlastně děláš. Zhluboka se nadechnu a vyjdu z koupelny, jdu trochu nejistě rovnou k obýváku, kde je návštěva.
Vejdu, zastavím se hned na kraji místnosti ze slovy, tak co si dáš fešáku?
Vau, tobě to teda sekne. No nejraději tebe, ale dám si trochu vína.
Naliji dvě deci bílého, mě i jemu a posadím se vedle něj na gauč. Skleničku si ode mě převezme, ťukneme si. Tak na to setkání a políbíme se. Volnou ruku mi položí na stehno a hladí mě. Odložím skleničku na stůl, přitáhnu si ho k sobě, začneme se líbat, rukou mu sjedu na poklopec, dražším ho přes kalhoty. Cítím, jak mu tam začíná být těsno. Tak rozepnu opasek, ale v tom mě zastaví, postaví se, kalhoty si sundá sám. Já si zatím kleknu před něj, pomůžu mu s trenýrky, před sebou mám lekce naběhnutý jeho penis, který ani v tomto stavu není rozhodně žádný obyčejný průměr. Chytnu ho do roky, stáhnu předkožku, jazykem olíznu špičku, pomalu ho začnu kouřit a rukou honit. Netrvá vůbec dlouho a je plně ztopořený. Postavím se, chytnu ho za ruku, nepůjdeme raději do ložnice? Z úsměvem souhlasí. Položím se na postel, on si sundá zbytek oblečení, lehl si vedle mě. Rukou mi sjíždí od kotníku po noze, přes kundičku na prsa a vrací se zase zpátky ke kundičce. Odhrne tanga trochu na stranu, začne mi dráždit poštěváček. Prstem mi pomalu zajede do ní, lehce zasténám. Přesouvá se dolů i hlavou, tanga dá víc stranou, začne mi poštěváček dráždit jazykem a do kundičky zajede dvěma prsty. Začala jsem velice rychle vlhnout na to on zareagoval tím, že přidal na intenzitě. Netrvalo dlouho a můj první orgazmus nedal dlouho na sebe čekat. Pořádně ještě ani neodezněl a už mi bral nohy do praku, svým penisem mi začal kroužit kolem kundičky. Pomalu ho nasadil, začal krátkými pohyby pronikat do mě. Neuvěřitelný pocit, nikdy jsem tak velkého v sobě neměla, ale rychle se přizpůsobovala. Když už ho měl ve mně skoro po koule, já slastí jen předla. Zacinkaly klíče, otevřeli se dveře od domu.
Brouči, už jsem tady, mám tě pozdravovat od vašich.
V tom do mě přirazil o něco prudčeji, já nahlas vyjekla.
Od dveří zazněl hlas mého muže, tak už jste začali, super hned jsem u vás. Zacinkaly klíče na stole a už si sedal vedle mě na postel, políbil mě. Moc ti to v tom sluší, ale ještě víc ti on sluší mezi tvými nohy. Nechceš jít na čtyř, že by si tě vzal hezky ze zadu, já se mohl dívat z blízka jak do tebe zajíždí? Nevím proč, ale poslechla jsem. Můj si lehnul já si klekla nad jeho hlavu, vytáhla jeho penis z kalhot. Mezi tím návštěva mě už hladí po zadku, připravuje se znova zasunout. Manžel neváhá, hned mi olízne kundičku šukanou jiným. Vzápětí na to návštěva zprudka zasune svůj penis až na doraz. Zasténám, manželovi se postaví jako na povel. Párkrát mu olíznu špičku a je tvrdý jako kámen. Lehce ho kouřím, mezi tím si mě návštěva bere ze zadu. Manžel mě hladí po stehnech, návštěva zrychlí přirážení. Vytáhne ho, plácne po zadku, manžel mi ji začne znova lízat. On mezitím přichází k mojí hlavě, chytne mě za vlasy a strčí mi ho do pusy. Poslušně ho pokouřím. Pak si mě položí na kraj postele, zvedne mi nohy nahoru a znova zasune svůj velký penis do mé už tak roztoužené kundičky. Manžel si klekne vedle mojí hlavy, přes korzet mi dráždí prsa a pozoruje jak mi to dělá jiný muž. Jeho přírazy v rychlejším tempu, které jsou mi velice příjemné. Nahmatám manželův penis a lehounce ho honím. Pod nátlakem jeho velkého penisu netrvá dlouho a moje kundička se začne svírat, začnu sténat, to dá signál, aby zrychlil. Zatím svaly, manželovi pevně sevřu penis, celá se chvěji probíhajícím orgasmem. Vytáhne ho, položí se na postel, pokyne, abych si nasedla, ještě se mi lehce třesou nohy, ale nasedám. Manžel mi pohotově rozepne korzet a vysvobodí moje prsa. Tentokrát rychlost a průnik do mé kundičky si určuji sama. Začínám pomaleji, postupně přidávám. Návštěva pozoruje, jak se nad jeho hlavou houpe moje poprsí, manžel jak na něm řádím. V tom mě poplácá po zadku. Už budu, ale nevnímám jeho slova, soustředím se jen na sebe a na svoje třetí vyvrcholení. Zrychluji, už cítím jak se mi kundička plní jeho teplým semenem, stále pokračuji, tělo se opět chvěje, kundička čvachtá jak se plní a já se cítím jak v sedmém nebi. Zůstávám na něm jen tak sedět, celá zadýchaná, postupně přicházím k sobě. Lehnu si vedle něj na postel a zhluboka dýchám. Přistoupí ke mně manžel, vášnivě mě políbí, seš úžasná a začne mě hladit po těle. Nahmatám jeho penis, chci ho začít honit, jenže mě zarazí, já sám. Dvěma prsty mi zajede to právě vystříkané kundičky od cizího, druhou si ho nade mnou honí. Už cítím jak mi jeho semeno dopadá na prsa. Jen si ho lehce rozetřu kolem bradavek a odpočívám…