Petr a Jana z Prahy

20 июн. 2023 г. · 3 870 просмотров Beloveamazing

Dlouho jsem o tom snil, i když jsem šťastně ženatý.

Tady na Amatérech jsem vyvěsil inzerát, že hledám pár okolo 40 let (cca o 10 let starší než jsem já) na společné dovádění ve třech v Praze, kde pracuji. Mojí hlavní podmínkou bylo, aby měli čas ve všední dny dopoledne a popsal jsem své představy. Například lehké bi, vlastní zázemí a sebevědomá žena.

Cca po dvou dnech mi odepsali Petr (45) a Jana (40), tedy psal spíš Petr, že bych chtěl zajít na kafe to celé probrat, ok tedy odvětil jsem.
Sešli jsme se na kávě v Metropoli Zličín a Petr působil dost nervózně. Bál se do jejich vztahu přizvat někoho dalšího, ale zároveň toužil dopřát ženě mladšího do trojky. Vysvětlil jsem mu, že naše schůzky budeme vést tak, aby byl pánem situace jen on, jelikož mi dává k dispozici svou ženu, jeho květinku. Dále mi řekl, že není bisexuál... usmál jsem se a odvětil jsem, že i já ne, pouze nám musí být příjemná přítomnost jiného nahého mužského....

O týden později jsme měli první schůzku, Petr byl podnikatel a Jana mu dělala účetnictví z domu. Představil mě a první schůzka proběhla velmi pozitivně a přesně tak, jak ji Petr instruoval. Udělal jsem Janě masáž zad, zadečku s kundičkou a dál už jen Petr přirážel a Janě občas dovolil mě pokouřit, až jsem se vystříkal na její krásné trojky.

Další týden mě při schůzce Petr poprosil, zda bych nemohl namasírovat i jeho, že má ztuhlá záda.
Musím přiznat, že jsem muže masírovat poprvé a celkem mi to nevadilo, naopak.
Bylo to velmi fajn a po masáži opět Petr ošukal svou ženu a já jim u toho asistoval, tentokrát jsem ale mohl Janu lízat, aby byla pro jeho ztopořený penis pořádně připravená.

Třetí schůzka již začala tradičně a to intimní masáží obou. Po masáži ale nešli na věc, ale prozradili mi jejich tajné přání. Petr se svěřil, že má delší dobu chuť vykouřit muže. Lákal ho ten pocit ucítit jaké to je, když mu ho žena kouří. Navrhl jsem, že mě můžu kouřit společně s Janou. Bylo to božské. Přendavali si můj penis z úst do úst, lízali mi koule a zadek. Úžasné. Po nějaké době, když jsem cítil, že to na mě jde, jsem poprosil zda by Petr nemohl šukat Janu zezadu a já byl s ní v poloze 69.

Jana tak mohla kouřit můj ocas a já lízal její klitoris a Petrovi koule při přirážení.
Petr pak vystříkal Janě kundičku a já jí nadále lízal až do orgasmu,
Bylo to to nejlepší co jsem kdy zažil, stříkal jsem i já jako o život.

Těším se na setkání číslo 4....