Výlet do Krakova

1 июл. 2023 г. · 3 943 просмотра Sitting_Bull

Byli jsme s manželkou na výletě v Krakově. Od jednoho známého jsme dostali tip na staré lomy nedaleko města, kde se dá koupat.
Bylo horko a tak jsme si hned ráno sbalili plavky a deku a nasedli jsme na příměstský autobus, který jel k lomům.
Nebyli jsme sami, kdo dostal stejný nápad. Autobus byl plný, stáli jsme v uličce, viseli jsme na tyči a v zatáčkách jsme se mačkali na spolucestující.
Díval jsem se na manželku, která měla na sobě béžové letní šaty nad kolena, které jí těsně obepínaly tělo. Pod látkou se jí rýsovaly oblá prsa s vystupujícími bradavkami. Podprsenku neměla. Brzy se mi postavilo péro.
Jsem muž činu, takže jsem se k ní přitiskl a nenápadně jsem jí zajel rukou mezi opálená stehna. Prstem jsem zamířil do mezery směrem nahoru a brzy jsem ucítil jemné chloupky. Podíval jsem se na manželku. Pohled měla upřený ven z okna a pozorovala ubíhající krajinu.
Rozhrnul jsem prstem chloupky a zajel do otvoru. Manželka stiskla stehna pevně k sobě. Chvíli jsem počkal, a pak jsem začal jezdit prstem dopředu a dozadu.
Manželka trochu pootevřela rty, sevření stehen ale zůstávalo. Rozhlédl jsem se kolem. Většina cestujících čuměla do mobilů, nebo se dívali z okna. Zdálo se mi, že jeden malý chlapeček, sedící vedle své maminky, pozoruje mojí pravou ruku. Tak ať pozoruje.
Přejel jsem prstem dopředu a nahmatal jsem poštěváček. Lehce jsem kolem něj kroužil a čas od času jsem přes něj projel prstem.
Manželce se začaly zvedat prsa, jak zrychleně dýchala. Sevření stehen trochu povolilo. Stále se dívala z okna.
Masíroval jsem neúnavně poštěváček. Přidal jsem druhý prst. Občas jsem jsem je zasunul do kundy a pak jsem se vrátil k poštěváčku. Začala vlhnout.
Chytil jsem ji za ruku. Stiskla mi dlaň. Chlapeček mně bedlivě pozoroval. Všimla si toho jeho maminka, podívala se na mně a zamračila se.
Mrdal jsem manželku třemi prsty.
"Podívej se dozadu na toho kluka v bílém tričku a jeho mámu," zašeptal jsem manželce do ucha.
Otočila se na ně a usmála se. Pohled měla zastřený.
Maminka chlapci něco rychle přikázala a ten odvrátil zrak. Díval se z okna, ale co chvíli střelil očima do manželčina rozkroku.
Jeho matka nás probodávala nenávistným pohledem.
Žena už tekla proudem. Vnitřní strany stehen měla vlhké a měl jsem pocit, že i přes zvuk motoru slyším čvachtání, jak ji mrdám prsty kundu.
Zachránilo jí, že autobus zastavil. Byla to zastávka u lomu, takže jsme vystoupili a spolu s námi skoro celý autobus.
"Świniaky!" procedila mezi rty maminka chlapečka, když kolem nás procházela.
"Vydržíš do večera?" zeptala se mně žena vesele.
"Ani náhodou," odpověděl jsem jí, "už hledám místo."
Dole na plážích bylo plno lidí, ale nahoře mezi stromy prosvítaly travnaté plácky, kde nikdo nebyl.
Našel jsem jeden trochu dál od stezky a roztáhl jsem na něj deku.
"Myslíš, že nikdo nepříjde?" zeptala se manželka. Místo odpovědi jsem jí začal masírovat prsa.
Položil jsem ji na deku. Roztáhla nohy. Odsunul jsem kalhotky na stranu a vrazil jí čuráka do kundy.
Pravidelně jsem přirážel, manželka vzdychala. Kolem voněla tráva, svítilo slunce a ve větvích stromů šuměl lehký větřík.
Pak jsem uviděl chlápka, který mířil z lesa rovnou k nám. Manželka ho neviděla a já jsem nedal nic najevo.
Podíval jsem se na chlápka a on se usmál. Zastavil se dva metry od nás, sundal si šortky a začal si honit péro. Mrdal jsem dál a líbal přitom manželku na krku. Pak jsem jí pošeptal do ucha: "je tady chlápek a honí si ho." Manželka ztuhla a zvedla hlavu.
Chlápek si ho přestal honit. "Czy państwu przeszkadzam?" Zeptal jsem se ženy, jestli ji vadí. Zavrtěla hlavou, že ne. "Jak panu jest dobrze, to niech ostanie," řekl jsem chlapíkovi a začal znovu přirážet.
Chlapík popošel blíže k nám. Stál teď nad námi, díval se na manželku a hekal.
Vyndal jsem čuráka z vagíny a poručil manželce, ať se otočí na všechny čtyři. Vrazil jsem jí ho tam zezadu a posunkem jsem pokynul Polákovi, ať si klekne k manželce zepředu.
Udělal, jak jsem mu řekl. Chvíli si ho honil v kleče, pak se konečně osmělil a vrazil svého čuráka manželce do pusy.
Nijak mi to nevadilo. Mám rád, když manželku mrdají cizí chlapi, zvlášť, když mají menší péro než já. A to tenhle měl.
Brzo to na něj přišlo a udělal se manželce do pusy. Poctivě všechno spolykala.
Obrátil jsem ji zpátky na záda a začal silně přirážet. Brzo to přišlo i na mně a dlouze jsem se do ní vystříkal.
"Radek", podal jsem ruku Polákovi. "Darek," odpověděl s úsměvem. "A tohle je Eva." Potřásli jsme si rukama. Vytáhl jsem z termotašky dvě plechovky piva a jednu podal Darkovi.
"Ozvalo se dvakrát krásné pssst a přiťukli jsme si. Manželka si sundala raminka šatů, srolovala si je k pasu a opalovala si prsa na dece.
Bavili jsme se s Darkem o běžných věcech. Jestli je místní, co dělá, jak často sem chodí.
Zvedl jsem manželce šaty tak, aby jí byla vidět kunda. Shrnula si je zpátky. Zvedl jsem je znovu. Shrnula si je zpátky. Zvedl jsem je znovu. Nechala je být.
Bylo vidět, že manželčina kunda Darka přitahuje. Byl mladší než já a už znovu mohl. Sáhl jsem do peněženky a vytáhl jsem prezervativ, který tam vždy nosím pro strýčka Příhodu.
Podal jsem jej Darkovi. Nezaváhal a hned si jej nasadil. Poprosil mně očima o dovolení a já jsem přikývnul.
Přesunul se k manželce. Dělala, že si ho nevšímá. Chytil ji za boky a vrazil jí čuráka do kundy. Manželka dělala, že nic. Jak ale Darek přirážel, začala vzdychat a prohýbat se v pase. Líbilo se jí to.
Darek se udělal. Vytáhl péro, sundal prezervativ a hodil ho do trávy.
"Dzięki," řekl a sedl si zpátky ke mně.
Vykládali jsme o politice a sportu a najednou vidím manželku, jak sáhla do trávy pro použitý prezervativ a chytla ho do ruky. Narovnala ho, dala si jej ke rtům a vymačkala si z něj Darkovo sperma do úst. Pak polkla. Dívali jsme se na ní s Darkem oba se zalíbením.
"Masz pierunską żone," řekl Darek. Přikývl jsem a dal jsem své pěrunské ženě pusu.
Předla jako kočka. Darek poznamenal, že moje žena to má hodně ráda. Přikývl jsem. Darek chvíli přemýšlel a pak se zeptal, zda bychom nechtěli zajet k němu domů. Bydlí sám a má hodně kamarádů. Pokynul přitom směrem k mé manželce.
Podíval jsem se na tu svou malou samičku, jak leží s nohama od sebe a vystrčenýma kozama na dece a řekl si, že je škoda nechávat jí
takhle ladem.
Nařídil jsem manželce, ať vstane, že pojedeme k Darekovi na návštěvu. Měl auto na parkovišti vedle autobusové zastávky.
Cestou jsme se stavili na pumpě. Darek psal na telefonu svým kamarádům, já jsem šel koupil prezervativy.
"Vem mi prosímtě kolu," přišla ke mně manželka ve chvíli, kdy jsem u pultu platil. Podívala se na deset balíčků prezervativů, které jsem měl před sebou. Vytřeštila oči, ale neřekla nic.
K Darkovi to bylo z pumpy kousek. Bydlel na okraji vesnice u lesa. Když jsme se blížili k jeho domu, měl jsem pocit, že má asi autodílnu. Před domem stálo dobře dvacet aut.
Nebyla to autodílna, ale Darkovi kamarádi. U každého auta stál jeden nebo více chlápků a povídali si.
Když to manželka viděla, trochu jí ztuhly rysy. Pak ale pokrčila rameny, šáhla pod šaty a sundala si kalhotky. Dala mi je do tašky k ostatním věcem. Pak si uhladila šaty a vylezli jsme z auta ven.
Poláci u aut se zdravili s Darkem a ten nás představil. Všichni zdvořile podali ruku mně i manželce.
Dohromady tam bylo asi třicet chlapů. Mladí i staří, hezcí i oškliví. A všichni svlíkali mou ženu očima.
Darek nás pozval dál. Vešli jme do velkého obývacího pokoje, ze kterého vedla velká francouzská okna na zahradu.
Manželka je otevřela a vyšla ven. Následoval jsem jí. Vytáhla cigaretu a zapálila si. Ruka se jí netřásla.
"Dáš to?" zeptal jsem se jí. Usmála se na mně a dala mi pusu. Pak mi vyfoukla do obličeje kouř.
Plácnul jsem jí po zadku a kousnul do ucha. "Jsi čubka," zašeptal jsem jí.
"Já vím," odpověděla klidně a dala mi znovu pusu. Pak mně vzala za ruku a vešli jsme dovnitř.
Darek s kamarády mezitím odsunuli nábytek ke stěnám obýváku a doprostřed na podlahu dotáhli dvojitou matraci. Všichni stáli v hloučcích kolem a bavili se.
Manželka došla k matraci, sklonila se a vyzkoušela, zda je měkká. Pak se znovu postavila a pomaličku si svlékla šaty. Párkrát si s nimi přejela mezi nohama, pak je zmuchlala a hodila mi je. Poláci na ní hleděli s otevřenými pusami.
Manželka si klekla uprostřed matrace, zatleskala a řekla: "Pánové, můžem!"
Otevřel jsem tašku a hodil jsem na matraci deset krabiček prezervativů z pumpy.
Pak jsem šel na záchod.
Když jsem se vrátil, byla mrdačka v plném proudu. Mojí manželku nebylo přes nahé chlapské zadky skoro vidět. Mrdali ji zepředu i zezadu, do kundy i do análu. Pusu měla věčně ucpanou čurákem, takže její vzdychy byly slyšet, jen když se jeden čurák vystříkal a nahrazoval jej jiný.
Tělo se jí lesklo potem a mrdkou. Měla ji všude, i ve vlasech.
Nevím, jak dlouho to trvalo, snad hodinu, nebo dvě. Většina chlapů už zase postávala kolem a bavili se. Někteří odešli. Poslední dědek se vystříkal manželce do pusy a ona to spolkla.
Podívala se na mně. Sklonil jsem se k ní. Dala mi pusu a zeptala se: "Jak se máš?" "Dobře a ty?" V očích měla zasněný výraz. Prsty si vytáhla z pusy chlup z něčího rozkroku a pak mi s úsměvem odpověděla: "Mám se skvěle."