Zdena druhý den.

29 июл. 2023 г. · 3 626 просмотров jjanek40

Je mi čerstvě 18náct. Včera v noci jsem vyprstil strejdovu přítelkyni a dnes se s ní od snídaně pořád potkávám. Zdeně je 28 a je krásná. Jarda na ní pořád žárlí. Já na ní mohu oči nechat. Je pravda , že když jsem ji strkal prst do píčky , myslel jsem si ,že spí , ale nakonec jsme si to užili oba. Dnes se několikrát potkali naše oči a ona se na mě pořád culí. Nikdy ten pohled nevydržím a skloním oči.
Obědvali jsme u dědy na chatě a padl návrh , že odpoledne pinkneme volejbal. Do našich rodinných týmů se přidali ještě další chataři a tak to docela šlo. Po volejbalu se šlo na pivo . Já dal jedno a řikám mamce , že se skočím vykoupat. Zdena po mě jenom šlehla pohledem. Dědova chata je docela velký dům , koupelna je dole a záchod hned vedle. V prvním patře je taková menší koupelnička, vana jenom 140 cm a záchod v jedné místnosti. Šel jsem do koupelny v patře, napustil jsem si vodu a vlezl do vany. Při mích 189 cm výšky se nacpat do 140 vany je problém , když se chci namočit musím nohy opřít o dlaždičky nad koupelnovou baterii. Tak si tam ležím , vzpomínám na předešlou noc a hedvábnou kundičku krásné Zdeničky a začínám tvrdnout. Když jsem tak pěkně roztoužený , ozve se tiché zaklepání. " Honzíku musím nutně na záchod" Než jsem stačil odpovědět a nebo změnit polohu , cvakla klika a do vnitř vstoupila Zdenička." Promiň, promiň, ale musim nutně čůrat a dole je obsazeno." Záchod byl v pravém rohu koupelny, to znamená za mímy zády. Já ležím ve vaně s nohama nahoru jako chrobák a za zády je slyšet šustění prádla a potom
už jenom proud zlatého pramene. Samozřejmě postavil se mi jako prut a nešlo to nijak utajit. " Honzíku co se ti stalo? " ptá se mě Zdenička. Posadil jsem se ve vaně a otočil jsem se ke Zdeničce. Do očí jsem se dívat celý den nevydržel , ale to co jsem viděl ,to jsem zůstal jako solný sloup. Oči jsem ani sklopit nemohl. Zdenička na sobě měla titěrné tričko v kterém hrála volejbal a od pasu dolů byla nahá. Leginy a kalhotky se válely na podlaze . Neseděla , byla v podřepu opřená o široce roztažená kolena a proud zlatavé tekutiny zvonil o záchodovou mísu. Zdenička mě sledovala s úsměvem a já byl fascinován pohledem , který se mi nabízel. Hlaďounká kundička ,mírně rozevřená a proud moči postupně slábnul , až ustal a trochu dokapával. Zdenička utrhla toaletní papír a osušila svoji krásu. Už jsem měl nějaké zkušenosti s děvčaty , ale tohle mě dostalo. Vystříkl jsem a, a už to nešlo zkrotit. Rudý jako rak jsem se posadil a cítil jsem se trapně. Zdenička natáhla leginy . Sklonila se ke mě , dala mi pusu , na tu mojí pusu ,kterou jsem ještě nestačil zavřít , jak jsem na ni zíral. Ucítil jsem její jazyk jak mě s ním jemně poškádlila. " Honziku promiň ,já jsem nechtěla. Vždyť se nevidíme naposled." řekla Zdena a levou rukou mě chytila za ptáka , který vystříkal měsíční zásobu semene. V její ruce zase začal tvrdnout. " Hele divochu, až jindy." řekla Zdenička a se smíchem odešla z koupelny.
Do měsíce se s Jardou rozešli.